İmzaya mı ihtiyacınız var?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?

Mesaj gönderen mstfmrt »

Tolga, ben imzaya konulabilecek 2 tane cok guzel png formatında arka plansiz resim hazirladim fakat hizliresime yukleyince değişik bi sekilde ve arkaplanli gorunuyor bir bilgin var mi?Resim
Resim
aslinda arkaplan yoktu neden böyle olduğunu anlamadim
Bu arada yapabilirsen,
Turuncu Eaglex yazisina hareketli kiyamet asa(benim paylastigim)
Ve Lacivert eeRyJB yazisina hareketli trans asa(yine benim paylastigim) bunlari koyarsan sevinirim. :D
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam arkadaşlar;

Konuda bulunan tartışmaya yönelik ve gereksiz iletiler silinmiş olup, tartışmaya dahil olan kullanıcıların hesapları/yan hesapları uzaklaştırılmıştır.

İlaveten; böylesine faydalı bir konu açarak oyunculara yardımda bulunduğunuz için teşekkürler TOLGA, elinize sağlık.

İyi eğlenceler dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

MUTEFEKKiR yazdı:Selam arkadaşlar;

Konuda bulunan tartışmaya yönelik ve gereksiz iletiler silinmiş olup, tartışmaya dahil olan kullanıcıların hesapları/yan hesapları uzaklaştırılmıştır.

İlaveten; böylesine faydalı bir konu açarak oyunculara yardımda bulunduğunuz için teşekkürler TOLGA, elinize sağlık.

İyi eğlenceler dilerim.
Rahatsız edici davranışlar sergileyen bu üyeye gereken ceza-i işlemi uyguladığınız için çok teşekkür ederim. Yaptığınız yorumlar için ayrıca teşekkür ederim, bu tür işleri vakit buldukça her zaman yapmaya çalışacağım. İyi günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

mstfmrt yazdı:Tolga, ben imzaya konulabilecek 2 tane cok guzel png formatında arka plansiz resim hazirladim fakat hizliresime yukleyince değişik bi sekilde ve arkaplanli gorunuyor bir bilgin var mi?Resim
Resim
Bu arada yapabilirsen,
Ve Lacivert eeRyJB yazisina hareketli trans asa(yine benim paylastigim) bunlari koyarsan sevinirim. :D
Öncelikle bana yardımcı olabilmek için böyle şahane bir davranış sergilediğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız istediğiniz imzayı yapabilmek için iki yazının da arka planı siyah olması gerekiyor. Nedenini az çok anlamışsınızdır; arka planları asanın kısım kısım siyah. O yüzden siyah dışında ki bütün renklerde renk geçişi çok keskin olduğu için görüntü çok kötü gözüküyor. Lütfen bu mesajdan sonra geri dönün, siyah olmasını ister misiniz yoksa yapmayayım mı?
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

TOLGA yazdı:
mstfmrt yazdı:Tolga, ben imzaya konulabilecek 2 tane cok guzel png formatında arka plansiz resim hazirladim fakat hizliresime yukleyince değişik bi sekilde ve arkaplanli gorunuyor bir bilgin var mi?Resim
Resim
Bu arada yapabilirsen,
Öncelikle bana yardımcı olabilmek için böyle şahane bir davranış sergilediğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız istediğiniz imzayı yapabilmek için iki yazının da arka planı siyah olması gerekiyor. Nedenini az çok anlamışsınızdır; arka planları asanın kısım kısım siyah. O yüzden siyah dışında ki bütün renklerde renk geçişi çok keskin olduğu için görüntü çok kötü gözüküyor. Lütfen bu mesajdan sonra geri dönün, siyah olmasını ister misiniz yoksa yapmayayım mı?
Evet az cok anladim istersen efektsiz sekilde tekrar duzenleyeyim orjinali duruyor.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

mstfmrt yazdı:Evet az cok anladim istersen efektsiz sekilde tekrar duzenleyeyim orjinali duruyor.
Şu an internetimde nedensiz bir yavaşlama var. Forumda sayfayı bile zor yeniliyorum. Zahmet olmazsa saf haliyle yani transparan arka plan şeklinde yapıp atabilirseniz arkasına yazının istediğiniz rengini verebilirim.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

TOLGA yazdı:
mstfmrt yazdı:Evet az cok anladim istersen efektsiz sekilde tekrar duzenleyeyim orjinali duruyor.
Şu an internetimde nedensiz bir yavaşlama var. Forumda sayfayı bile zor yeniliyorum. Zahmet olmazsa saf haliyle yani transparan arka plan şeklinde yapıp atabilirseniz arkasına yazının istediğiniz rengini verebilirim.
Ne zahmaeti asil bana yardim edip zahmete giren sizsiniz ben PicsArt'dan duzenlemistim suan mobildeyim ama Farkettim ki PicsArt'tan kaydedilen goruntuler arkaplanli cikiyormus ama istersen fotografin linkkni yollayabilirim. Hemen dönüyorum

http://www.istanbuloyun.com/cemberliThingsMage.aspx
Sadece asayi kesmistim bana lazim olanlar kiyamet ve trans asa ama isterseniz digerlerini de saklayabilirsiniz zamani gelince isinize yarayabilir.

Bu da baska kullanicilarin istedigi imzalarda yardimci olabilir (en cok kanca asa dikkatimi cekti)
http://www.istanbuloyun.com/Things.aspx

Tekrardan tesekkurler. Bu zamanda bile usenmeden yardim eden birini gormek cok iyi.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

mstfmrt yazdı:Bu da baska kullanicilarin istedigi imzalarda yardimci olabilir (en cok kanca asa dikkatimi cekti)
http://www.istanbuloyun.com/Things.aspx

Tekrardan tesekkurler. Bu zamanda bile usenmeden yardim eden birini gormek cok iyi.
Yaptığınız yardımlar ve paylaştığınız bilgiler için özellikle de yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, böyle düşünmeniz beni çok motive etti.

Kıyamet Asa ve Transformatör Asa kullanarak hareketli resimlerini hazırladım. Umarım beğenir ve kullanırsın.

EagleX
Resim

eeRyJB
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

TOLGA yazdı:Yaptığınız yardımlar ve paylaştığınız bilgiler için özellikle de yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, böyle düşünmeniz beni çok motive etti.

Kıyamet Asa ve Transformatör Asa kullanarak hareketli resimlerini hazırladım. Umarım beğenir ve kullanırsın.

EagleX
Resim

eeRyJB
Resim
Cok tesekkur ederim tesekkurler bile sana layik degil cok sagol ellerin dert gormesin.
mard
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mard »

Selamlar, buzamana kadar forumda hep okuyucu olmuşumdur artık yazar olma isteğim var, bu vesile ile oyundaki nickimi esas alan bir imza istiyorum senden
Mithrandil ,karakterim büyücü, uzun kuyruklu sarı saçlı kahverengi topsakallı karizmatik bir şey sayılır :) , verebileceğim malzeme bukadar artık renklerimimi kullanırsın yüz şeklimimi neyaparsın , sana bırakıyorum kolay gelsin teşekkürler :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön