aslinda arkaplan yoktu neden böyle olduğunu anlamadim
Bu arada yapabilirsen,
Turuncu Eaglex yazisina hareketli kiyamet asa(benim paylastigim)
Ve Lacivert eeRyJB yazisina hareketli trans asa(yine benim paylastigim) bunlari koyarsan sevinirim.
Rahatsız edici davranışlar sergileyen bu üyeye gereken ceza-i işlemi uyguladığınız için çok teşekkür ederim. Yaptığınız yorumlar için ayrıca teşekkür ederim, bu tür işleri vakit buldukça her zaman yapmaya çalışacağım. İyi günler dilerim.MUTEFEKKiR yazdı:Selam arkadaşlar;
Konuda bulunan tartışmaya yönelik ve gereksiz iletiler silinmiş olup, tartışmaya dahil olan kullanıcıların hesapları/yan hesapları uzaklaştırılmıştır.
İlaveten; böylesine faydalı bir konu açarak oyunculara yardımda bulunduğunuz için teşekkürler TOLGA, elinize sağlık.
İyi eğlenceler dilerim.
Öncelikle bana yardımcı olabilmek için böyle şahane bir davranış sergilediğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız istediğiniz imzayı yapabilmek için iki yazının da arka planı siyah olması gerekiyor. Nedenini az çok anlamışsınızdır; arka planları asanın kısım kısım siyah. O yüzden siyah dışında ki bütün renklerde renk geçişi çok keskin olduğu için görüntü çok kötü gözüküyor. Lütfen bu mesajdan sonra geri dönün, siyah olmasını ister misiniz yoksa yapmayayım mı?mstfmrt yazdı:Tolga, ben imzaya konulabilecek 2 tane cok guzel png formatında arka plansiz resim hazirladim fakat hizliresime yukleyince değişik bi sekilde ve arkaplanli gorunuyor bir bilgin var mi?
Bu arada yapabilirsen,
Ve Lacivert eeRyJB yazisina hareketli trans asa(yine benim paylastigim) bunlari koyarsan sevinirim.
Evet az cok anladim istersen efektsiz sekilde tekrar duzenleyeyim orjinali duruyor.TOLGA yazdı:Öncelikle bana yardımcı olabilmek için böyle şahane bir davranış sergilediğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız istediğiniz imzayı yapabilmek için iki yazının da arka planı siyah olması gerekiyor. Nedenini az çok anlamışsınızdır; arka planları asanın kısım kısım siyah. O yüzden siyah dışında ki bütün renklerde renk geçişi çok keskin olduğu için görüntü çok kötü gözüküyor. Lütfen bu mesajdan sonra geri dönün, siyah olmasını ister misiniz yoksa yapmayayım mı?mstfmrt yazdı:Tolga, ben imzaya konulabilecek 2 tane cok guzel png formatında arka plansiz resim hazirladim fakat hizliresime yukleyince değişik bi sekilde ve arkaplanli gorunuyor bir bilgin var mi?
Bu arada yapabilirsen,
Şu an internetimde nedensiz bir yavaşlama var. Forumda sayfayı bile zor yeniliyorum. Zahmet olmazsa saf haliyle yani transparan arka plan şeklinde yapıp atabilirseniz arkasına yazının istediğiniz rengini verebilirim.mstfmrt yazdı:Evet az cok anladim istersen efektsiz sekilde tekrar duzenleyeyim orjinali duruyor.
Ne zahmaeti asil bana yardim edip zahmete giren sizsiniz ben PicsArt'dan duzenlemistim suan mobildeyim ama Farkettim ki PicsArt'tan kaydedilen goruntuler arkaplanli cikiyormus ama istersen fotografin linkkni yollayabilirim. Hemen dönüyorumTOLGA yazdı:Şu an internetimde nedensiz bir yavaşlama var. Forumda sayfayı bile zor yeniliyorum. Zahmet olmazsa saf haliyle yani transparan arka plan şeklinde yapıp atabilirseniz arkasına yazının istediğiniz rengini verebilirim.mstfmrt yazdı:Evet az cok anladim istersen efektsiz sekilde tekrar duzenleyeyim orjinali duruyor.
Yaptığınız yardımlar ve paylaştığınız bilgiler için özellikle de yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, böyle düşünmeniz beni çok motive etti.mstfmrt yazdı:Bu da baska kullanicilarin istedigi imzalarda yardimci olabilir (en cok kanca asa dikkatimi cekti)
http://www.istanbuloyun.com/Things.aspx
Tekrardan tesekkurler. Bu zamanda bile usenmeden yardim eden birini gormek cok iyi.
Cok tesekkur ederim tesekkurler bile sana layik degil cok sagol ellerin dert gormesin.