İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CANSU
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen CANSU »

Kulu yazdı:

Kod: Tümünü seç

Protesto edebilirsiniz buna son derece saygı duyarım. Ama ince hesaplarla sahte olaylar yaratmaya çalışırsanız her hangi bir sabır göstermeyiz.

Bunu yazan GM ve ne diyor bakın SAHTE OLAYLAR YARATMAYA CALISIRSANIZ HERHANGİ BİR SABIR GÖSTERMEYİZ. Sizin bize yaptıgınız sahte olaya ne demeli. BİZDE BUNDAN SONRA SABIR GÖSTERMİYORZ BİLGİNİZEE
son derece katılıyorum haklısın.
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Resim

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

Güncel .!
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ezgi520
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ezgi520 »

sabrınız için tşkler daha cok sabır göstermeniz gerekiyor :P
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Excellence yazdı:Açıklama metinindeki hatayı 6 günde tespit etmeyi başardığınız için ayrıca tebrik ediyorum . . .
/alkış

ALINTIDIR.
İlgilenilmiyor efendim bu oyunla diyince kızıyorlar ilgileniyoruz ilgilenmek demek aynı yemegi milletin önüne ısıtıp ısıtıp getirmekle olmuyor demekki . Bakıyosun birsürü kişi seçilmiş şu veya bu görev için hala bu oyunda yanlışlar oluyor bu adamlar ne iş yapıyorlar yav miletin önüne etkinlik diye savaş getirceginize sonrada bunun adına ilgilenmek gelişmek diyceginize önce arkadaşında dedigi gibi yazdıgınız yazıyı bi dönüpte okuyun :) Her saat her dakika her saniyeye saygı lütfen 6 gün boyunca işini düzgün yapamıyanların tesbit edemedigi yazıyı bulamadıgınız için herkese verin e pin ne var bunda :) Hep oyuncudan fedakarlık istenmezki sözde aileysek maddiatın önemi olmamalı :) Oyuncuya göre bazende ilgi çekmek adına aile iş icraata gelince ailenden bi e pin kızın olmaz
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Var ya size yazdıgım belki 100 lerce yazı vardır su konuya sövdümmü en alasından hakaret mi ettim en babasından ne mal oldugunuzu belli yüzlerce kez yazdım sonra sildim neden mi degmezsiniz de ondan siz adam olsanız adam gibi yaptıgınız hatayı kabul eder forumda yanlıs bilgilendirme olmus gibisinden kıvırmaz işin dogrusunu söyler milletten özür dilersiniz onu bile yapamayacak kadar aciz ezik bir yönetim toplulugusunuz korkmayın bu milletten o kadar :D ...

İbrahim Erkalın bir sarkısı var dı son sozu
[içerik düzenlendi] diyordu sizin adınıza yakısacak en guzel cümle galiba anlayana tabi :D

Göndermiş olduğunuz içerik düzenlenmiş akabinde forum hesabınız 7gün uyarı mahiyetinde kapatılmıştır.

DoNotDisturb
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

CANSU yazdı:
Kulu yazdı:

Protesto edebilirsiniz buna son derece saygı duyarım. Ama ince hesaplarla sahte olaylar yaratmaya çalışırsanız her hangi bir sabır göstermeyiz.

Bunu yazan GM ve ne diyor bakın SAHTE OLAYLAR YARATMAYA CALISIRSANIZ HERHANGİ BİR SABIR GÖSTERMEYİZ. Sizin bize yaptıgınız sahte olaya ne demeli. BİZDE BUNDAN SONRA SABIR GÖSTERMİYORZ BİLGİNİZEE
turkoxHAMSTER yazdı:Şuanki tavırlarını anlamak güç.Hiç bir şey olmamış gibiler üstüne üstlük sayfa sayısı 70 e ulaşmış bir konuda Lathander in 5 sn içinde hazırlanmış ve afedersiniz içeriğinde oyuncuları salak yerine koyma fikri çıkan yazısı dışında sadece forumsal düzeltmeler yapılmış.Yazık ne diyeyim.BAKIN E PİN VERMEK SORUN DEĞİL SADECE ÇIKIP OLAYI DÜRÜSTÇE ANLATIN. Hiç kimse gerizekalı değil anlayabiliyoruz.
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cutting »

HAni artık anlık iletişim vardı.Sorduğumuz sorulara kısa sürede yanıt alcaktık.Kaçgündür soruyoruz klan savası 11. gününde neden isim kodu konusunda değişikliğe gidildi? Peki buna da tamam diyelim büyük savaşta diyor ki ençok giren ve savaş kazanan alınıcak.Peki daha önce 1 karaktere 2 kod verilcek diyerek farklı karakterlerle girilmesine neden olduğunuz oyuncular ne olcak?? Onlar kural dolayısıyla 1 karakterle az girmiş oldular.Artı bu olanlara neden bir açıklama yapmıyorsunuz? Biz asarız keseriz aşagılarız siz sessiz kalın mı diyorsunuz? Kendinizi Hüsnü Mübarek mi görüyorsunuz?
Ama dikkat edin de sonunuz benzemesin!

Mirxcutting
Resim
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

cutting yazdı: HAni artık anlık iletişim vardı.Sorduğumuz sorulara kısa sürede yanıt alcaktık.Kaçgündür soruyoruz klan savası 11. gününde neden isim kodu konusunda değişikliğe gidildi? Peki buna da tamam diyelim büyük savaşta diyor ki ençok giren ve savaş kazanan alınıcak.Peki daha önce 1 karaktere 2 kod verilcek diyerek farklı karakterlerle girilmesine neden olduğunuz oyuncular ne olcak?? Onlar kural dolayısıyla 1 karakterle az girmiş oldular.Artı bu olanlara neden bir açıklama yapmıyorsunuz? Biz asarız keseriz aşagılarız siz sessiz kalın mı diyorsunuz? Kendinizi Hüsnü Mübarek mi görüyorsunuz?
Ama dikkat edin de sonunuz benzemesin!

Mirxcutting
,

KATILIYORUM HÜSNÜ MÜBAREK SONUNU HAZIRLADI SİZDE HAZIRLIYORSUNUZ ONLİNEYE FAKS ÇEKİYORUZ ER GEÇ CEZANIZI BULACAKSINIZ DEDİKYA URFALILARIN SÜPER BİR LAFI VARDIR. AYRI KONUDA BAKA BİLİRSİNİZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Afterlife »

CANSU yazdı:
Kulu yazdı:

;) ;)
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Afterlife yazdı:
CANSU yazdı:
Kulu yazdı:

;) ;)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

HADİ BUNA CEVAP VERİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön