son derece katılıyorum haklısın.Kulu yazdı:Kod: Tümünü seç
Protesto edebilirsiniz buna son derece saygı duyarım. Ama ince hesaplarla sahte olaylar yaratmaya çalışırsanız her hangi bir sabır göstermeyiz.
Bunu yazan GM ve ne diyor bakın SAHTE OLAYLAR YARATMAYA CALISIRSANIZ HERHANGİ BİR SABIR GÖSTERMEYİZ. Sizin bize yaptıgınız sahte olaya ne demeli. BİZDE BUNDAN SONRA SABIR GÖSTERMİYORZ BİLGİNİZEE
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
sabrınız için tşkler daha cok sabır göstermeniz gerekiyor 
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İlgilenilmiyor efendim bu oyunla diyince kızıyorlar ilgileniyoruz ilgilenmek demek aynı yemegi milletin önüne ısıtıp ısıtıp getirmekle olmuyor demekki . Bakıyosun birsürü kişi seçilmiş şu veya bu görev için hala bu oyunda yanlışlar oluyor bu adamlar ne iş yapıyorlar yav miletin önüne etkinlik diye savaş getirceginize sonrada bunun adına ilgilenmek gelişmek diyceginize önce arkadaşında dedigi gibi yazdıgınız yazıyı bi dönüpte okuyunExcellence yazdı:Açıklama metinindeki hatayı 6 günde tespit etmeyi başardığınız için ayrıca tebrik ediyorum . . .
/alkış
ALINTIDIR.
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Tr Army
Var ya size yazdıgım belki 100 lerce yazı vardır su konuya sövdümmü en alasından hakaret mi ettim en babasından ne mal oldugunuzu belli yüzlerce kez yazdım sonra sildim neden mi degmezsiniz de ondan siz adam olsanız adam gibi yaptıgınız hatayı kabul eder forumda yanlıs bilgilendirme olmus gibisinden kıvırmaz işin dogrusunu söyler milletten özür dilersiniz onu bile yapamayacak kadar aciz ezik bir yönetim toplulugusunuz korkmayın bu milletten o kadar
...
İbrahim Erkalın bir sarkısı var dı son sozu [içerik düzenlendi] diyordu sizin adınıza yakısacak en guzel cümle galiba anlayana tabi
Göndermiş olduğunuz içerik düzenlenmiş akabinde forum hesabınız 7gün uyarı mahiyetinde kapatılmıştır.
DoNotDisturb
İbrahim Erkalın bir sarkısı var dı son sozu [içerik düzenlendi] diyordu sizin adınıza yakısacak en guzel cümle galiba anlayana tabi
Göndermiş olduğunuz içerik düzenlenmiş akabinde forum hesabınız 7gün uyarı mahiyetinde kapatılmıştır.
DoNotDisturb
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
CANSU yazdı:son derece katılıyorum haklısın.Kulu yazdı:Kod: Tümünü seç
Protesto edebilirsiniz buna son derece saygı duyarım. Ama ince hesaplarla sahte olaylar yaratmaya çalışırsanız her hangi bir sabır göstermeyiz.
Bunu yazan GM ve ne diyor bakın SAHTE OLAYLAR YARATMAYA CALISIRSANIZ HERHANGİ BİR SABIR GÖSTERMEYİZ. Sizin bize yaptıgınız sahte olaya ne demeli. BİZDE BUNDAN SONRA SABIR GÖSTERMİYORZ BİLGİNİZEE
turkoxHAMSTER yazdı:Şuanki tavırlarını anlamak güç.Hiç bir şey olmamış gibiler üstüne üstlük sayfa sayısı 70 e ulaşmış bir konuda Lathander in 5 sn içinde hazırlanmış ve afedersiniz içeriğinde oyuncuları salak yerine koyma fikri çıkan yazısı dışında sadece forumsal düzeltmeler yapılmış.Yazık ne diyeyim.BAKIN E PİN VERMEK SORUN DEĞİL SADECE ÇIKIP OLAYI DÜRÜSTÇE ANLATIN. Hiç kimse gerizekalı değil anlayabiliyoruz.
HAni artık anlık iletişim vardı.Sorduğumuz sorulara kısa sürede yanıt alcaktık.Kaçgündür soruyoruz klan savası 11. gününde neden isim kodu konusunda değişikliğe gidildi? Peki buna da tamam diyelim büyük savaşta diyor ki ençok giren ve savaş kazanan alınıcak.Peki daha önce 1 karaktere 2 kod verilcek diyerek farklı karakterlerle girilmesine neden olduğunuz oyuncular ne olcak?? Onlar kural dolayısıyla 1 karakterle az girmiş oldular.Artı bu olanlara neden bir açıklama yapmıyorsunuz? Biz asarız keseriz aşagılarız siz sessiz kalın mı diyorsunuz? Kendinizi Hüsnü Mübarek mi görüyorsunuz?
Ama dikkat edin de sonunuz benzemesin!
Mirxcutting
Mirxcutting

,cutting yazdı: HAni artık anlık iletişim vardı.Sorduğumuz sorulara kısa sürede yanıt alcaktık.Kaçgündür soruyoruz klan savası 11. gününde neden isim kodu konusunda değişikliğe gidildi? Peki buna da tamam diyelim büyük savaşta diyor ki ençok giren ve savaş kazanan alınıcak.Peki daha önce 1 karaktere 2 kod verilcek diyerek farklı karakterlerle girilmesine neden olduğunuz oyuncular ne olcak?? Onlar kural dolayısıyla 1 karakterle az girmiş oldular.Artı bu olanlara neden bir açıklama yapmıyorsunuz? Biz asarız keseriz aşagılarız siz sessiz kalın mı diyorsunuz? Kendinizi Hüsnü Mübarek mi görüyorsunuz?
Mirxcutting
KATILIYORUM HÜSNÜ MÜBAREK SONUNU HAZIRLADI SİZDE HAZIRLIYORSUNUZ ONLİNEYE FAKS ÇEKİYORUZ ER GEÇ CEZANIZI BULACAKSINIZ DEDİKYA URFALILARIN SÜPER BİR LAFI VARDIR. AYRI KONUDA BAKA BİLİRSİNİZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
CANSU yazdı:son derece katılıyorum haklısın.Kulu yazdı:Kod: Tümünü seç
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Afterlife yazdı:CANSU yazdı:son derece katılıyorum haklısın.Kulu yazdı:Kod: Tümünü seç
Bunu yazan GM ve ne diyor bakın SAHTE OLAYLAR YARATMAYA CALISIRSANIZ HERHANGİ BİR SABIR GÖSTERMEYİZ. Sizin bize yaptıgınız sahte olaya ne demeli. BİZDE BUNDAN SONRA SABIR GÖSTERMİYORZ BİLGİNİZEE![]()
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
HADİ BUNA CEVAP VERİN