Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri!]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Re: Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri

Mesaj gönderen Splash »

Bende dün Kıyamet Asa ürettim. Nucleus yüzüğüm var. Sıfır Kelvin Zırh+Eldiven+Ceket'imde var. Bana göre Tangriss'de buz+fizik işe yarayacak. Üretim yapabilecek olanlar mutlaka kıyamet üretin. Zaten üstünüz 1500+ fizik olduktan sonra Ç.T'ye alırlar. Tangriss'e gelince, burası grup bölgesi değil, yeni bir level arttırma paketi olacak diye düşünüyorum. Ekran kartımdan dolayı oyunda bazen hatalar oluşuyo. Bu hatalar sonucunda ise gelecekte gelecek olan skill'leri görebiliyorum. Büyücülere 3 yeni yetenek geliyor. Bu yeteneklerden 1 tanesi deprem gibi bişey. Meteor yağdırılacak gibi. Diğer yeteneklere baktığımda ise 1 tanesi tank'lardaki gibi. O sanırsam zırh arttırıyo. Ayrıca itemlerdeki vs Şans işine inanmayanlar olabilir, Yönetimin itemler vs vs hepsi şans işi demesine, 80.girişimde Nucleus zırh, ondan sonra attığım ard arda 5 migrat sonucunda ise düşen nucleus yüzü beni gerçekten şaşırttı. Millet 1000 kere migrat atıyo vermiyo. Ama bendede şöyle bir durum var. Bana yüzük çok kolay düştü fakat hala kolyem yok
Buyrun buda hata sonucunda ortaya çıkan yetenekler;

[İçerik silinmiştir.]
Lütfen oyun dosyalarına ait içerik paylaşımı yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri

Mesaj gönderen KRaLeX »

Splash yazdı:Bende dün Kıyamet Asa ürettim. Nucleus yüzüğüm var. Sıfır Kelvin Zırh+Eldiven+Ceket'imde var. Bana göre Tangriss'de buz+fizik işe yarayacak. Üretim yapabilecek olanlar mutlaka kıyamet üretin. Zaten üstünüz 1500+ fizik olduktan sonra Ç.T'ye alırlar. Tangriss'e gelince, burası grup bölgesi değil, yeni bir level arttırma paketi olacak diye düşünüyorum. Ekran kartımdan dolayı oyunda bazen hatalar oluşuyo. Bu hatalar sonucunda ise gelecekte gelecek olan skill'leri görebiliyorum. Büyücülere 3 yeni yetenek geliyor. Bu yeteneklerden 1 tanesi deprem gibi bişey. Meteor yağdırılacak gibi. Diğer yeteneklere baktığımda ise 1 tanesi tank'lardaki gibi. O sanırsam zırh arttırıyo. Ayrıca itemlerdeki vs Şans işine inanmayanlar olabilir, Yönetimin itemler vs vs hepsi şans işi demesine, 80.girişimde Nucleus zırh, ondan sonra attığım ard arda 5 migrat sonucunda ise düşen nucleus yüzü beni gerçekten şaşırttı. Millet 1000 kere migrat atıyo vermiyo. Ama bendede şöyle bir durum var. Bana yüzük çok kolay düştü fakat hala kolyem yok
Buyrun buda hata sonucunda ortaya çıkan yetenekler;

[İçerik silinmiştir.]
Lütfen oyun dosyalarına ait içerik paylaşımı yapmayınız.
o dediğin deprem gibi olan meteor yağdıracak skil ve diğer gelecek skiller benim fikrime göre, yönetiminde '' OYUN ÇEŞİTLENDİRİLECEK'' sözünü düşünerek yeteneklere seviye basma sistemi gelebilir.

Mesela LEVEL 1 METEORİT saldırısı skili olağan efektlerde göründüğü gibi, LEVEL 2 ye yükselttiğimizde daha yüksek hasarlar ve daha farklı hasar grafikleri olarak dönüşebilir.

Çoğu oyundada bu sistem var zaten belki İKV deki devrimsel yenilik böyle olur.

Sizce?
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön