Kesselerdı foruma konu açarlardı onların hayatları hava basmak bı bokluk varkı 2 gundur açmıyorlar konu dımıTremexhaqan yazdı:Yav kardeşim kesmişlerse hayrı sizemitebrik etmek düşer size
hani gaffar kesilmemişti ???????????
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: hani gaffar kesilmemişti ???????????
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
SEMİHADANDA DÜŞMEMİŞ PANT ŞİMDİ KONUŞUN
Eveet.. Şimdi konuşun Semiha ve gaffardan düşmemiş çarın yakınları dedi... EE NERDE O DEMİNKİ KONUMA CEVAP YAZANLAR ? YOK SEMİHADAN DÜŞTÜ YOK ONDAN YOK BUNDAN DÜŞMEMİŞ İŞTE NE OLDUNUZ ŞİMDİ ? BU PANTOLONUN NERDEN GELDİĞİNİ SÖYLECEYECEKSİNİZ. HEDİYE OLARAK VERİLDİYSE HAKKIMI ARARIM. O HEDİYEDE BENİM VE HERKEZİN HAKKI. GM YÖNETİCİ OLSAYDI ESKİDEN NEYSE. HİÇBİRŞEY DEĞİL SIRADAN OYUNCU. BUNUN AÇIKLAMASINI VERECEKSINIZ İKV YÖNETİMİ !
Re: NE OLDUĞU ANLAŞILANA KADAR HAKKIMIZI SAVUNUCAZ !
Fazla süt içme sana yaramıyo :ugeek:1aldandim1234 yazdı:Gaffar kesılmedı bu 1 !
Bunlar gaffarın canını 10 getırdıgınde konu açtı kestıklerındemı acıcaklar bu 2 !!
Bır açık veya oyun hatasından yararlanarak o pantı dusurduler bu 3 !!!
Eger haklarıyla dusurmuş olsalardı onlar 10 yıl once açmıslardı konuyu bu 4 !!!!!!!
Sanada şampiyon.Arzinkekeleriiii yazdı:Eveet.. Şimdi konuşun Semiha ve gaffardan düşmemiş çarın yakınları dedi... EE NERDE O DEMİNKİ KONUMA CEVAP YAZANLAR ? YOK SEMİHADAN DÜŞTÜ YOK ONDAN YOK BUNDAN DÜŞMEMİŞ İŞTE NE OLDUNUZ ŞİMDİ ? BU PANTOLONUN NERDEN GELDİĞİNİ SÖYLECEYECEKSİNİZ. HEDİYE OLARAK VERİLDİYSE HAKKIMI ARARIM. O HEDİYEDE BENİM VE HERKEZİN HAKKI. GM YÖNETİCİ OLSAYDI ESKİDEN NEYSE. HİÇBİRŞEY DEĞİL SIRADAN OYUNCU. BUNUN AÇIKLAMASINI VERECEKSINIZ İKV YÖNETİMİ !

Jeova Sanctus Unus
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: NE OLDUĞU ANLAŞILANA KADAR HAKKIMIZI SAVUNUCAZ !
Hummer yazdı:Fazla süt içme sana yaramıyo :ugeek:1aldandim1234 yazdı:Gaffar kesılmedı bu 1 !
Bunlar gaffarın canını 10 getırdıgınde konu açtı kestıklerındemı acıcaklar bu 2 !!
Bır açık veya oyun hatasından yararlanarak o pantı dusurduler bu 3 !!!
Eger haklarıyla dusurmuş olsalardı onlar 10 yıl once açmıslardı konuyu bu 4 !!!!!!!
Sanada şampiyon.Arzinkekeleriiii yazdı:Eveet.. Şimdi konuşun Semiha ve gaffardan düşmemiş çarın yakınları dedi... EE NERDE O DEMİNKİ KONUMA CEVAP YAZANLAR ? YOK SEMİHADAN DÜŞTÜ YOK ONDAN YOK BUNDAN DÜŞMEMİŞ İŞTE NE OLDUNUZ ŞİMDİ ? BU PANTOLONUN NERDEN GELDİĞİNİ SÖYLECEYECEKSİNİZ. HEDİYE OLARAK VERİLDİYSE HAKKIMI ARARIM. O HEDİYEDE BENİM VE HERKEZİN HAKKI. GM YÖNETİCİ OLSAYDI ESKİDEN NEYSE. HİÇBİRŞEY DEĞİL SIRADAN OYUNCU. BUNUN AÇIKLAMASINI VERECEKSINIZ İKV YÖNETİMİ !
:arrow:
benim bildiğim semiha item vermiyor ?1aldandim1234 yazdı:staurttan belkı bı hata sonucu dusmus olabılır normalde pantolon semıhadan duşuyor
İtem verebilir ama kesen yok 49 canda kaçtığı içinexxon yazdı:benim bildiğim semiha item vermiyor ?1aldandim1234 yazdı:staurttan belkı bı hata sonucu dusmus olabılır normalde pantolon semıhadan duşuyor

Jeova Sanctus Unus
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hala bı açıklama yok hıçbırı adam degıl bunların anca konuları sılıp mıllete ban atarlar
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
adamlar tek konu altında toplamaya çalışıyo zaten açıklama yapmış adam aga inceliyoruz diyolar1aldandim1234 yazdı:Hala bı açıklama yok hıçbırı adam degıl bunların anca konuları sılıp mıllete ban atarlar
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
1aldandim1234 yazdı:Hala bı açıklama yok hıçbırı adam degıl bunların anca konuları sılıp mıllete ban atarlar
KARDEŞİM Bİ HAKSIZLIK OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM. AMA RESMEN KISKANIYORSUN ADAMI O PANT SENDE YOK DİYE İNTİHAR EDECEN LAN NERDEYSE
GM REHA KONUSUNA DA GELİNCE YORUM GİBİ KONU AÇIYOSUN 7-8 TANE ADAM HANGİSİNE BAKSIN TEK KONUDA TOPLAMAYA CALISIOR
ZAMANI GELİNCE SEN DE DÜŞÜRECEKSİN O PANTOLONDAN MERAK ETME
HAKSIZLIK OLMADIGINI DÜŞÜNSEM DE EN UFAK BİR İHTİMALE KARŞI GM LER ŞU AN ŞU SANİYE İNCELEME YAPIYORLAR MERAK ETME
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Konuyla ilgili Teşkilat sunucusunda detaylı olarak inceleme yapılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda söz konusu eşyanın çok daha önce oluşmuş ve giderilmiş olan bir oyun hatası sebebiyle sunucuda yalnızca bir karakterde bulunduğu ve hiçbir özelliğinin bulunmadığı tespit edilmiştir.
Karakterin envanterinde bulunan söz konusu hatalı eşya silinmiştir.
Konusu ne olursa olsun her türlü bildirimlerinizi öncelikle Destek bölümümüz üzerinden yapmanızı ve forumlarımızın amacının oyuncularımız arası paylaşım olduğunu hatırlatırız.
İyi eğlenceler dileriz
Karakterin envanterinde bulunan söz konusu hatalı eşya silinmiştir.
Konusu ne olursa olsun her türlü bildirimlerinizi öncelikle Destek bölümümüz üzerinden yapmanızı ve forumlarımızın amacının oyuncularımız arası paylaşım olduğunu hatırlatırız.
İyi eğlenceler dileriz