hani gaffar kesilmemişti ???????????

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: hani gaffar kesilmemişti ???????????

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

Tremexhaqan yazdı:Yav kardeşim kesmişlerse hayrı sizemi :) tebrik etmek düşer size :)
Kesselerdı foruma konu açarlardı onların hayatları hava basmak bı bokluk varkı 2 gundur açmıyorlar konu dımı
Arzinkekeleriiii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

SEMİHADANDA DÜŞMEMİŞ PANT ŞİMDİ KONUŞUN

Mesaj gönderen Arzinkekeleriiii »

Eveet.. Şimdi konuşun Semiha ve gaffardan düşmemiş çarın yakınları dedi... EE NERDE O DEMİNKİ KONUMA CEVAP YAZANLAR ? YOK SEMİHADAN DÜŞTÜ YOK ONDAN YOK BUNDAN DÜŞMEMİŞ İŞTE NE OLDUNUZ ŞİMDİ ? BU PANTOLONUN NERDEN GELDİĞİNİ SÖYLECEYECEKSİNİZ. HEDİYE OLARAK VERİLDİYSE HAKKIMI ARARIM. O HEDİYEDE BENİM VE HERKEZİN HAKKI. GM YÖNETİCİ OLSAYDI ESKİDEN NEYSE. HİÇBİRŞEY DEĞİL SIRADAN OYUNCU. BUNUN AÇIKLAMASINI VERECEKSINIZ İKV YÖNETİMİ !
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: NE OLDUĞU ANLAŞILANA KADAR HAKKIMIZI SAVUNUCAZ !

Mesaj gönderen Hummer »

1aldandim1234 yazdı:Gaffar kesılmedı bu 1 !
Bunlar gaffarın canını 10 getırdıgınde konu açtı kestıklerındemı acıcaklar bu 2 !!
Bır açık veya oyun hatasından yararlanarak o pantı dusurduler bu 3 !!!
Eger haklarıyla dusurmuş olsalardı onlar 10 yıl once açmıslardı konuyu bu 4 !!!!!!!
Fazla süt içme sana yaramıyo :ugeek:
Arzinkekeleriiii yazdı:Eveet.. Şimdi konuşun Semiha ve gaffardan düşmemiş çarın yakınları dedi... EE NERDE O DEMİNKİ KONUMA CEVAP YAZANLAR ? YOK SEMİHADAN DÜŞTÜ YOK ONDAN YOK BUNDAN DÜŞMEMİŞ İŞTE NE OLDUNUZ ŞİMDİ ? BU PANTOLONUN NERDEN GELDİĞİNİ SÖYLECEYECEKSİNİZ. HEDİYE OLARAK VERİLDİYSE HAKKIMI ARARIM. O HEDİYEDE BENİM VE HERKEZİN HAKKI. GM YÖNETİCİ OLSAYDI ESKİDEN NEYSE. HİÇBİRŞEY DEĞİL SIRADAN OYUNCU. BUNUN AÇIKLAMASINI VERECEKSINIZ İKV YÖNETİMİ !
Sanada şampiyon.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: NE OLDUĞU ANLAŞILANA KADAR HAKKIMIZI SAVUNUCAZ !

Mesaj gönderen furkaneryilmaz81 »

Hummer yazdı:
1aldandim1234 yazdı:Gaffar kesılmedı bu 1 !
Bunlar gaffarın canını 10 getırdıgınde konu açtı kestıklerındemı acıcaklar bu 2 !!
Bır açık veya oyun hatasından yararlanarak o pantı dusurduler bu 3 !!!
Eger haklarıyla dusurmuş olsalardı onlar 10 yıl once açmıslardı konuyu bu 4 !!!!!!!
Fazla süt içme sana yaramıyo :ugeek:
Arzinkekeleriiii yazdı:Eveet.. Şimdi konuşun Semiha ve gaffardan düşmemiş çarın yakınları dedi... EE NERDE O DEMİNKİ KONUMA CEVAP YAZANLAR ? YOK SEMİHADAN DÜŞTÜ YOK ONDAN YOK BUNDAN DÜŞMEMİŞ İŞTE NE OLDUNUZ ŞİMDİ ? BU PANTOLONUN NERDEN GELDİĞİNİ SÖYLECEYECEKSİNİZ. HEDİYE OLARAK VERİLDİYSE HAKKIMI ARARIM. O HEDİYEDE BENİM VE HERKEZİN HAKKI. GM YÖNETİCİ OLSAYDI ESKİDEN NEYSE. HİÇBİRŞEY DEĞİL SIRADAN OYUNCU. BUNUN AÇIKLAMASINI VERECEKSINIZ İKV YÖNETİMİ !
Sanada şampiyon.

:arrow: :D
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

1aldandim1234 yazdı:staurttan belkı bı hata sonucu dusmus olabılır normalde pantolon semıhadan duşuyor
benim bildiğim semiha item vermiyor ?
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hummer »

exxon yazdı:
1aldandim1234 yazdı:staurttan belkı bı hata sonucu dusmus olabılır normalde pantolon semıhadan duşuyor
benim bildiğim semiha item vermiyor ?
İtem verebilir ama kesen yok 49 canda kaçtığı için
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

Hala bı açıklama yok hıçbırı adam degıl bunların anca konuları sılıp mıllete ban atarlar
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

1aldandim1234 yazdı:Hala bı açıklama yok hıçbırı adam degıl bunların anca konuları sılıp mıllete ban atarlar
adamlar tek konu altında toplamaya çalışıyo zaten açıklama yapmış adam aga inceliyoruz diyolar
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen furkaneryilmaz81 »

1aldandim1234 yazdı:Hala bı açıklama yok hıçbırı adam degıl bunların anca konuları sılıp mıllete ban atarlar

KARDEŞİM Bİ HAKSIZLIK OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM. AMA RESMEN KISKANIYORSUN ADAMI O PANT SENDE YOK DİYE İNTİHAR EDECEN LAN NERDEYSE

GM REHA KONUSUNA DA GELİNCE YORUM GİBİ KONU AÇIYOSUN 7-8 TANE ADAM HANGİSİNE BAKSIN TEK KONUDA TOPLAMAYA CALISIOR

ZAMANI GELİNCE SEN DE DÜŞÜRECEKSİN O PANTOLONDAN MERAK ETME

HAKSIZLIK OLMADIGINI DÜŞÜNSEM DE EN UFAK BİR İHTİMALE KARŞI GM LER ŞU AN ŞU SANİYE İNCELEME YAPIYORLAR MERAK ETME
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Konuyla ilgili Teşkilat sunucusunda detaylı olarak inceleme yapılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda söz konusu eşyanın çok daha önce oluşmuş ve giderilmiş olan bir oyun hatası sebebiyle sunucuda yalnızca bir karakterde bulunduğu ve hiçbir özelliğinin bulunmadığı tespit edilmiştir.

Karakterin envanterinde bulunan söz konusu hatalı eşya silinmiştir.

Konusu ne olursa olsun her türlü bildirimlerinizi öncelikle Destek bölümümüz üzerinden yapmanızı ve forumlarımızın amacının oyuncularımız arası paylaşım olduğunu hatırlatırız.

İyi eğlenceler dileriz
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön