Mynet üyelikleri taşınıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!

Mesaj gönderen carsialemdar »

E KARDEŞİM ŞİFREYİ YAZIYORUM GİRMİYORUM SİLİYORM ŞİFRENİZ EN AZ 6 HANELİ OLMALIDIR DİYORR
Kullanıcı avatarı
zIgAnOyLu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen zIgAnOyLu »

Bence sızde sorun var ben tek seferde 3 mynet hesabımıda aktardım. normal mynet hesabınızı gırın orda @mynet.com yazan yerın onunde ORNEGIN: 123456789@mynet.com sonra sıfrenızı gırın. Daha sonra sızden e-maıl adresı sıfre ve sıfre tekrarı ıstıcek oraya e-maıl veya cep telınızı yazınız sıfrelerıde gırdıkten sonra aktıvasyon kodunuz hemen gelıcektır. Ama dedıgınız gıbı 16 hanelı ve 29 karakterden uzun uyelıklerde sorun neyden kaynaklanıyor bılmıyorum fakat ben bu sekılde yaptım ve sorunsuz teks eferde aktardım...
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İLK E POSTA ŞİFRE ŞİFRE TEKRARINDA 6 KARAKTERLİ OLMALI DİYOR ŞİFREYE 2 ADIMI BİLMİYORMKİ ona göre yapsak :? :?
Kullanıcı avatarı
zIgAnOyLu
İskele Babası
İskele Babası

carsialemdar yazdı:İLK E POSTA ŞİFRE ŞİFRE TEKRARINDA 6 KARAKTERLİ OLMALI DİYOR ŞİFREYE 2 ADIMI BİLMİYORMKİ ona göre yapsak :? :?
Sende sıfrenı en az 6 hanelı yap kardesım uzun sıfreden zarar gelmez...
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
kromofon25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kromofon25 »

duman_tolland@hotmail coma aktardım çarı lınke tıkladım giriyom diyor yanlışdır üye adı şifre

Kaynak (eski) Mynet üyeliğiniz:ismailturan53@hotmail.com
Hedef (yeni) Sobee üyeliğiniz:duman_tolland@hotmail.com
En son kromofon25 tarafından 17 Ağu 2011 11:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

arkadaşım 6 haneli şifremi olur
adam gibi yapsınlar işlerini aktarıcaklarsa millet yaparken ben nie 6 karakter le zorunlu yapayım
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

zIgAnOyLu yazdı:Sayın GM arkadasım ben ıstemıyorum belkı neden ınsanları bu sekılde zorunlu hale getırıyorsunuz bunu yapıyorsanız o zaman uyelık secınız bolumunden my netıde kaldırmanız gerekecektır belkı bu daha sonra yapılacak olan bır ıslemdır ama ben sobee yı sevmıyorum belkı my netten memnunum kımseyı zorunlu sekılde bırakamazsınız bu konuda. Hadı gectık dıyelım benım bırden fazla my net hesabım var ama 1 tane msn adresım var sımdı bana bırkac tane msn adresımı aldıracaksınız hadı onuda gectım 1 tane cep telefonum var dıger hesaplarımı nasıl guvenlı olarak cep telefonuma yonlendırecegım. Bırsey yapıyorsunuz tesekkur ederız sagolun ama bırde bu tarafları dusunerek bırseyler yaparsanız sevınırız...
Senin hiç hesabının şifresi çalındı da ortada öyle mal gibi kaldın mı ?
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

keyjam yazdı:
mutevazi23 yazdı:
mutevazi23 yazdı:YETER ULAN YETER

BEN ASDASDASDA@MYNET.COM A TAŞIDIM AKTİVASYN LİNKİNEDE TIKLADIM ASDASDASDA@MYNET.COM YAZIYOM ŞİFREYİDE YAZIYORUM YANLŞ DİYOR BENDE ŞİFRAMİ UNUTTUM DEDİM ŞİFRE YOLLADI YİNE AYNI ŞİFRE BU NE BE BİLGİ VERİN TAŞIDIĞIM MYNET HESABI VE ŞİFREYİ DOĞRU YAZMAMA RAĞMEN OLMUYOR YETER
CEWAP VERİN ARTIK ŞUNA NEDEN OLMUYOR KAFAYI YİYECEM

Sifren 16 haneden uzunsa. hata verir.- sifrenin sadece 16 hanesini yaz.

16 hanemi 6 hane diyor :?
Kullanıcı avatarı
zIgAnOyLu
İskele Babası
İskele Babası

IISehrazatII yazdı:
zIgAnOyLu yazdı:Sayın GM arkadasım ben ıstemıyorum belkı neden ınsanları bu sekılde zorunlu hale getırıyorsunuz bunu yapıyorsanız o zaman uyelık secınız bolumunden my netıde kaldırmanız gerekecektır belkı bu daha sonra yapılacak olan bır ıslemdır ama ben sobee yı sevmıyorum belkı my netten memnunum kımseyı zorunlu sekılde bırakamazsınız bu konuda. Hadı gectık dıyelım benım bırden fazla my net hesabım var ama 1 tane msn adresım var sımdı bana bırkac tane msn adresımı aldıracaksınız hadı onuda gectım 1 tane cep telefonum var dıger hesaplarımı nasıl guvenlı olarak cep telefonuma yonlendırecegım. Bırsey yapıyorsunuz tesekkur ederız sagolun ama bırde bu tarafları dusunerek bırseyler yaparsanız sevınırız...
Senin hiç hesabının şifresi çalındı da ortada öyle mal gibi kaldın mı ?
Hesabımda calındı sıfrelerıde degıstırıldı ama pratık ve zekı olursan herseyı gerı alırsın arkadasım. Mynete bır telefon acıp fax gonderıp 1 saat ıcınde uyelıgını gerı alabılırsın pluslu veya plussuz hıc fark etmıyor. Sadece pluslu uyelıklere once bakıyorlar o kadar. Tabı tatlı dıl ve konusma tarzıda cok onemlı onu beceremıyorsanız hatayı kımsede aramayın once kendınızde arayın...
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

gm ler mynet uyeıgımdekı karakterlerımı (sırf ısmı guzel dıye actıgım 1 lwl karakterler ) gıtmesın dıye eskı kullandıgım hazır 3 4 tane sobee uyelıgım vardı bunlara aktarsak daha ıyı olmazmı neden ılla yenı hesap acmak gerek :evil: gıttım 4 tane msn daha aldım sabah sabah
auril & DoubleLift

“Eski Duyurular” sayfasına dön