Kuklacı 'nın eskileri.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Ronin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Re: Kuklacı 'nın eskileri.

Mesaj gönderen Ronin »

[b]Selam uZun Zaman Sonra Oyuna Geri Donus.. { RONİN - Sevdan - CaCoM - UserYeaH - } [/b] :P
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mrdz »

xWAVEx yazdı:Priveta
Hayhitler
Bodrumluçapkın
Kötürüya
KankaXUAsman (Asuman diye dalga geçerdim ne sinir olurdurdu :D )
Mrdz / ÇılgınBiBeRoN ( Adam gibi adamdır ikiside )
Teşekkür ederim. Biberon içinde ayrıca teşekkür ederim. Uzun zamandır ayrıkaldım ve yaknızca bir bakmak için girdim. Herkese senin nezdinde selamlarımı ve saygılarımı sunarım. Keyifli oyunlar!.

Ömer DÜZ
Mrdz-Kuklacı
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
Ispanak
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ispanak »

Eskilerden bir hatıra ;)

EKRAN_09-10-07_17.20.41.JPG
Resim
http://www.imagebam.com/image/d40ff1194321331

EKRAN_12-24-07_18.50.34.JPG
Resim
http://www.imagebam.com/image/21cefa194321368
Resim
~~ KUKLACI SUNUCUSU ~~
~~ LODOS KLANI ~~
Ispanak SAVAŞÇI 49Lvl
Ispaanak BÜYÜCÜ 49Lvl
Ispaaanak ŞİFACI 49Lvl
GeMLiKLii Büyücü
pxxGeMLiKLixxq Büyücü
PhiLotHeoSs SAVAŞÇI 29Lvl Emekli
GeMLiKLi SAVAŞÇI 29Lvl Emekli
EmiRxKaaN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen EmiRxKaaN »

HEPSİNİ OKURSANIZ SEVİNİRİM

Selam burda unutulan isimler var bu sunucunun en eskilerini sayarsak BeBehim ilk başa sonra beni yazmanız gerekirdi diye düşünüyorum Ben EmiRxKaaN sonra Didem - Üzgün sonra xteamlar diye
..........diye sıralasak daha iyi olurdu BuraKxKaaN unutmamak lazım ......
extacyy eyytt hatırlarım burada yazanların birçoğunu hatırlıyorm ,xelyx,Ironman ,xteamler,Uasman ,Azarcini ,Çılgınbiberon , QERNESTQ ve daha aklıma gelmeyen niceleri malesef yaşanmış güzel günlerden hatırladığım bazı kişiler...

delikanlıyız/ronaldinhokan/Sarılarınsülo/xXKıLıÇUsTaSıXx/Sarılarınpert

Ben cin öldürme görevi varya 20 dk 20 tane tüftüfcüydü galiba tamm hatırlamıyorum ama 1 ayda yapmıştım o zaman yüksek lv yoktu düşünün rüyalarıma giriyorlardı rüyalarımda sabah kadar cin öldürüyordum................

Ben size eski günlerden anlatayım biraz philo tam ismi aklıma gelmiyor labirente Biz o zamanlar item yoktu onu kesmek için 1 ay ugraşmıştık 29 olduk ama kesebilen olmamıştı hiç bir grup kesememiştik 1 ay sonra 1 grup yaptık sonra ardı geldi....................kriptaz kolsedon yani madeni apa açık pempe amatist madenleri vardı yönümüzü dönmüyordik ilk zamanlar neye yaradıgı belli degil gün geldi apa ve krip reçetelerce para etmeye başladı receteer düşdükce ...kolsedon madeninde hiç uyumadan 2 gün cektigim günler oldu kimse ilk zamanlar orda duramıyordu 2-3 kişi olmadıkca madenin basında sırayla cekiyorduk düşünün o zamanları bundan tamm hatırlamıyorum ama nerden baksan 7 yıldan fazla oldu ..

O günler nerde ben o zamanlar oynadıgım tadaldıgım ikv yok sonradan coluk cocuk agzı bozuklar geldi oyuna bir güncelleme geldi meteorlar işe yaramaz oldu oyun orda koptu ......................ama ilk yıllarında süperdi valla halen aklıma geldikce tüylerim bir şekil oluyor........................................
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Mesaj gönderen Eskitoprak »

Ispanak yazdı:Eskilerden bir hatıra ;)

EKRAN_09-10-07_17.20.41.JPG
Resim
http://www.imagebam.com/image/d40ff1194321331

EKRAN_12-24-07_18.50.34.JPG
Resim
http://www.imagebam.com/image/21cefa194321368

Ispanaaaaaaaak hala oyundamısın sen :mrgreen: Duygulandım ya.
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Mesaj gönderen Eskitoprak »

EmiRxKaaN yazdı:HEPSİNİ OKURSANIZ SEVİNİRİM

Selam burda unutulan isimler var bu sunucunun en eskilerini sayarsak BeBehim ilk başa sonra beni yazmanız gerekirdi diye düşünüyorum Ben EmiRxKaaN sonra Didem - Üzgün sonra xteamlar diye
..........diye sıralasak daha iyi olurdu BuraKxKaaN unutmamak lazım ......
extacyy eyytt hatırlarım burada yazanların birçoğunu hatırlıyorm ,xelyx,Ironman ,xteamler,Uasman ,Azarcini ,Çılgınbiberon , QERNESTQ ve daha aklıma gelmeyen niceleri malesef yaşanmış güzel günlerden hatırladığım bazı kişiler...

delikanlıyız/ronaldinhokan/Sarılarınsülo/xXKıLıÇUsTaSıXx/Sarılarınpert

Ben cin öldürme görevi varya 20 dk 20 tane tüftüfcüydü galiba tamm hatırlamıyorum ama 1 ayda yapmıştım o zaman yüksek lv yoktu düşünün rüyalarıma giriyorlardı rüyalarımda sabah kadar cin öldürüyordum................

Ben size eski günlerden anlatayım biraz philo tam ismi aklıma gelmiyor labirente Biz o zamanlar item yoktu onu kesmek için 1 ay ugraşmıştık 29 olduk ama kesebilen olmamıştı hiç bir grup kesememiştik 1 ay sonra 1 grup yaptık sonra ardı geldi....................kriptaz kolsedon yani madeni apa açık pempe amatist madenleri vardı yönümüzü dönmüyordik ilk zamanlar neye yaradıgı belli degil gün geldi apa ve krip reçetelerce para etmeye başladı receteer düşdükce ...kolsedon madeninde hiç uyumadan 2 gün cektigim günler oldu kimse ilk zamanlar orda duramıyordu 2-3 kişi olmadıkca madenin basında sırayla cekiyorduk düşünün o zamanları bundan tamm hatırlamıyorum ama nerden baksan 7 yıldan fazla oldu ..

O günler nerde ben o zamanlar oynadıgım tadaldıgım ikv yok sonradan coluk cocuk agzı bozuklar geldi oyuna bir güncelleme geldi meteorlar işe yaramaz oldu oyun orda koptu ......................ama ilk yıllarında süperdi valla halen aklıma geldikce tüylerim bir şekil oluyor........................................

Senin nickini hatırlıyorum EmiRxKaaN
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
LaStSiN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen LaStSiN »

LaStSiN..Kuklacının ilk günü bile hala aklımda..

Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
TSCLub
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TSCLub »

Eski Günler Güzeldi Evet Tanıyan Arkadaşlar İletişime Geçsin Lütfen Eski Ortamı Yakalayabılırsek Dönmeyi DÜşünüyorum Bende O.o
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Ispanak ( benim tabirimle ıspoşşş :) Sende mi buralardasın yaa senlede az günlerim geçmedi kardeşim ADAşifa adlı şifacınla PhiLeTheOs adlı savaşçınla az vs ler yapmazdık seviye sınırı 29ken :) Sonra EmirxKaaN senide çok iyi hatırlarım BurakxKaan vardı bide. Tarıkbinziyad ve Tarıkbinvelid diye charlarınızda vardı yanlış hatırlamıyosam. Eko ve Tuncayla çok kapışırdınız siz :) Ne günlerdi bee harbiden insan özlüyo ya ful meteor çarşı set dizebilmek için labirentin derinliklerinde sabahlardık bazen gecenin bi vakti labirentin en diplerinde biriyle rastlayıp muhabbet ederek item kasmak gibisi yoktu en azından insanın canı sıkılmıyodu :) Şimdi o günlerden eser yok :S
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Sirtan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sirtan »

Slmlar herkese...
Bende Syntax
Konuya bütün olarak göz gezdirdimde bazı nickleri hatırıyorum bazıları ise tanıdık geliyor.
Uzun süre Kuklacı'da oynadım. 3 ay kadar yöneticilik yaptım. Bende sıkılıp bırakanlardanım. Şimdilerde ise yeniden başladım ama Meran sunucusunda.

Adettendir yazayım bende hatırladığım isimleri. Yalnız tam doğru yazamayabilirm nickleri ama tanıyanlar bilir :)

Cedata (Ata Keldi diye dala geçerdik :D )
CılgınBiberon (Erhan benden sonra yöneticiliği devralmıştı :D :)
Uykusuz (Derya, Erhanın yanından ayrılmazdı :D )
Zombi - AsiveMavi (Serkan)
Darkangel - Lordedric (Bu ikisi bizim bildiğimiz ilk çiftiydi Kuklacının)
tncyxteam - ekoxteam (Bu arkadaşlar kuzendi galiba ama aramız pek iyi değildi)

Tabi herkesin ismi aklımza bir anda gelmiyor. Genelde herkes kendi arkadaş grubunu hatırlıyor. Bu da gayet normal. Nicklerini hatırlayamadığım arkadaşlardan şimdiden özür dilerim...

“Genel Sohbet” sayfasına dön