Kuklacı 'nın eskileri.
Re: Kuklacı 'nın eskileri.
[b]Selam uZun Zaman Sonra Oyuna Geri Donus.. { RONİN - Sevdan - CaCoM - UserYeaH - } [/b] 
Teşekkür ederim. Biberon içinde ayrıca teşekkür ederim. Uzun zamandır ayrıkaldım ve yaknızca bir bakmak için girdim. Herkese senin nezdinde selamlarımı ve saygılarımı sunarım. Keyifli oyunlar!.xWAVEx yazdı:Priveta
Hayhitler
Bodrumluçapkın
Kötürüya
KankaXUAsman (Asuman diye dalga geçerdim ne sinir olurdurdu)
Mrdz / ÇılgınBiBeRoN ( Adam gibi adamdır ikiside )
Ömer DÜZ
Mrdz-Kuklacı
Eskilerden bir hatıra 
EKRAN_09-10-07_17.20.41.JPG
http://www.imagebam.com/image/d40ff1194321331
EKRAN_12-24-07_18.50.34.JPG

http://www.imagebam.com/image/21cefa194321368

~~ KUKLACI SUNUCUSU ~~
~~ LODOS KLANI ~~
Ispanak SAVAŞÇI 49Lvl
Ispaanak BÜYÜCÜ 49Lvl
Ispaaanak ŞİFACI 49Lvl
GeMLiKLii Büyücü
pxxGeMLiKLixxq Büyücü
PhiLotHeoSs SAVAŞÇI 29Lvl Emekli
GeMLiKLi SAVAŞÇI 29Lvl Emekli
HEPSİNİ OKURSANIZ SEVİNİRİM
Selam burda unutulan isimler var bu sunucunun en eskilerini sayarsak BeBehim ilk başa sonra beni yazmanız gerekirdi diye düşünüyorum Ben EmiRxKaaN sonra Didem - Üzgün sonra xteamlar diye
..........diye sıralasak daha iyi olurdu BuraKxKaaN unutmamak lazım ......
extacyy eyytt hatırlarım burada yazanların birçoğunu hatırlıyorm ,xelyx,Ironman ,xteamler,Uasman ,Azarcini ,Çılgınbiberon , QERNESTQ ve daha aklıma gelmeyen niceleri malesef yaşanmış güzel günlerden hatırladığım bazı kişiler...
delikanlıyız/ronaldinhokan/Sarılarınsülo/xXKıLıÇUsTaSıXx/Sarılarınpert
Ben cin öldürme görevi varya 20 dk 20 tane tüftüfcüydü galiba tamm hatırlamıyorum ama 1 ayda yapmıştım o zaman yüksek lv yoktu düşünün rüyalarıma giriyorlardı rüyalarımda sabah kadar cin öldürüyordum................
Ben size eski günlerden anlatayım biraz philo tam ismi aklıma gelmiyor labirente Biz o zamanlar item yoktu onu kesmek için 1 ay ugraşmıştık 29 olduk ama kesebilen olmamıştı hiç bir grup kesememiştik 1 ay sonra 1 grup yaptık sonra ardı geldi....................kriptaz kolsedon yani madeni apa açık pempe amatist madenleri vardı yönümüzü dönmüyordik ilk zamanlar neye yaradıgı belli degil gün geldi apa ve krip reçetelerce para etmeye başladı receteer düşdükce ...kolsedon madeninde hiç uyumadan 2 gün cektigim günler oldu kimse ilk zamanlar orda duramıyordu 2-3 kişi olmadıkca madenin basında sırayla cekiyorduk düşünün o zamanları bundan tamm hatırlamıyorum ama nerden baksan 7 yıldan fazla oldu ..
O günler nerde ben o zamanlar oynadıgım tadaldıgım ikv yok sonradan coluk cocuk agzı bozuklar geldi oyuna bir güncelleme geldi meteorlar işe yaramaz oldu oyun orda koptu ......................ama ilk yıllarında süperdi valla halen aklıma geldikce tüylerim bir şekil oluyor........................................
Selam burda unutulan isimler var bu sunucunun en eskilerini sayarsak BeBehim ilk başa sonra beni yazmanız gerekirdi diye düşünüyorum Ben EmiRxKaaN sonra Didem - Üzgün sonra xteamlar diye
extacyy eyytt hatırlarım burada yazanların birçoğunu hatırlıyorm ,xelyx,Ironman ,xteamler,Uasman ,Azarcini ,Çılgınbiberon , QERNESTQ ve daha aklıma gelmeyen niceleri malesef yaşanmış güzel günlerden hatırladığım bazı kişiler...
Ben cin öldürme görevi varya 20 dk 20 tane tüftüfcüydü galiba tamm hatırlamıyorum ama 1 ayda yapmıştım o zaman yüksek lv yoktu düşünün rüyalarıma giriyorlardı rüyalarımda sabah kadar cin öldürüyordum................
Ben size eski günlerden anlatayım biraz philo tam ismi aklıma gelmiyor labirente Biz o zamanlar item yoktu onu kesmek için 1 ay ugraşmıştık 29 olduk ama kesebilen olmamıştı hiç bir grup kesememiştik 1 ay sonra 1 grup yaptık sonra ardı geldi....................kriptaz kolsedon yani madeni apa açık pempe amatist madenleri vardı yönümüzü dönmüyordik ilk zamanlar neye yaradıgı belli degil gün geldi apa ve krip reçetelerce para etmeye başladı receteer düşdükce ...kolsedon madeninde hiç uyumadan 2 gün cektigim günler oldu kimse ilk zamanlar orda duramıyordu 2-3 kişi olmadıkca madenin basında sırayla cekiyorduk düşünün o zamanları bundan tamm hatırlamıyorum ama nerden baksan 7 yıldan fazla oldu ..
O günler nerde ben o zamanlar oynadıgım tadaldıgım ikv yok sonradan coluk cocuk agzı bozuklar geldi oyuna bir güncelleme geldi meteorlar işe yaramaz oldu oyun orda koptu ......................ama ilk yıllarında süperdi valla halen aklıma geldikce tüylerim bir şekil oluyor........................................
- Eskitoprak
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dört Yapraklı Lonca
Ispanak yazdı:Eskilerden bir hatıra
![]()
Ispanaaaaaaaak hala oyundamısın sen :mrgreen: Duygulandım ya.
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
- Eskitoprak
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dört Yapraklı Lonca
EmiRxKaaN yazdı:HEPSİNİ OKURSANIZ SEVİNİRİM
Senin nickini hatırlıyorum EmiRxKaaN
İkv Eski Oyuncusu
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
LaStSiN..Kuklacının ilk günü bile hala aklımda..
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Eski Günler Güzeldi Evet Tanıyan Arkadaşlar İletişime Geçsin Lütfen Eski Ortamı Yakalayabılırsek Dönmeyi DÜşünüyorum Bende O.o
- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
Ispanak ( benim tabirimle ıspoşşş
Sende mi buralardasın yaa senlede az günlerim geçmedi kardeşim ADAşifa adlı şifacınla PhiLeTheOs adlı savaşçınla az vs ler yapmazdık seviye sınırı 29ken
Sonra EmirxKaaN senide çok iyi hatırlarım BurakxKaan vardı bide. Tarıkbinziyad ve Tarıkbinvelid diye charlarınızda vardı yanlış hatırlamıyosam. Eko ve Tuncayla çok kapışırdınız siz
Ne günlerdi bee harbiden insan özlüyo ya ful meteor çarşı set dizebilmek için labirentin derinliklerinde sabahlardık bazen gecenin bi vakti labirentin en diplerinde biriyle rastlayıp muhabbet ederek item kasmak gibisi yoktu en azından insanın canı sıkılmıyodu
Şimdi o günlerden eser yok :S
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Slmlar herkese...
Bende Syntax
Konuya bütün olarak göz gezdirdimde bazı nickleri hatırıyorum bazıları ise tanıdık geliyor.
Uzun süre Kuklacı'da oynadım. 3 ay kadar yöneticilik yaptım. Bende sıkılıp bırakanlardanım. Şimdilerde ise yeniden başladım ama Meran sunucusunda.
Adettendir yazayım bende hatırladığım isimleri. Yalnız tam doğru yazamayabilirm nickleri ama tanıyanlar bilir
Cedata (Ata Keldi diye dala geçerdik
)
CılgınBiberon (Erhan benden sonra yöneticiliği devralmıştı

Uykusuz (Derya, Erhanın yanından ayrılmazdı
)
Zombi - AsiveMavi (Serkan)
Darkangel - Lordedric (Bu ikisi bizim bildiğimiz ilk çiftiydi Kuklacının)
tncyxteam - ekoxteam (Bu arkadaşlar kuzendi galiba ama aramız pek iyi değildi)
Tabi herkesin ismi aklımza bir anda gelmiyor. Genelde herkes kendi arkadaş grubunu hatırlıyor. Bu da gayet normal. Nicklerini hatırlayamadığım arkadaşlardan şimdiden özür dilerim...
Bende Syntax
Konuya bütün olarak göz gezdirdimde bazı nickleri hatırıyorum bazıları ise tanıdık geliyor.
Uzun süre Kuklacı'da oynadım. 3 ay kadar yöneticilik yaptım. Bende sıkılıp bırakanlardanım. Şimdilerde ise yeniden başladım ama Meran sunucusunda.
Adettendir yazayım bende hatırladığım isimleri. Yalnız tam doğru yazamayabilirm nickleri ama tanıyanlar bilir
Cedata (Ata Keldi diye dala geçerdik
CılgınBiberon (Erhan benden sonra yöneticiliği devralmıştı
Uykusuz (Derya, Erhanın yanından ayrılmazdı
Zombi - AsiveMavi (Serkan)
Darkangel - Lordedric (Bu ikisi bizim bildiğimiz ilk çiftiydi Kuklacının)
tncyxteam - ekoxteam (Bu arkadaşlar kuzendi galiba ama aramız pek iyi değildi)
Tabi herkesin ismi aklımza bir anda gelmiyor. Genelde herkes kendi arkadaş grubunu hatırlıyor. Bu da gayet normal. Nicklerini hatırlayamadığım arkadaşlardan şimdiden özür dilerim...