Bugün LYS sınavı olduğundan dolayı grubumuzu tamamlayamadık. Yarın mutlaka keseceğimizi düşünüyorum.
NOT: Lütfen bir bilgimiz olmadan yorumlar yapmayalım.
GAFFAR 65 Can
Re: GAFFAR 65 Can
Semiha ile ilgili bilmediğiniz bir mevzu var sanırım..
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
ugurbaba yazdı:
Merhaba
Orda saklanmak istenen kişi Semiha Hanım.Ama gereksiz yere saklanmış Kuklacıda THEPOLİCE önce semihayı kesti ve 0 canla gaffarın yanına gidiyor dedi.Semihayı karalamaların sebebi onu bi şekilde kitlemiş sıkıştırmış yada baska bi teknikle onu pasif yapmış olabilirler örneğin büyücü bi kenarda semihayı ustunde tutar 5 kişide gaffarı keser gibi.
Kesim taktiğide hiç görmemiş olsamda tecrübelerime dayanayak bunu yazıyorum.Semiha direnç kırıyor ve gaffarın vuruşları cok ciddi rakamlara ulaşıyor.O zaman biri semihayı tutacak bir kenarda üstünde direnç kırsada gaffarın vurdugunu etkilemicek 1 şifacı büyüyü tutar 1 şifacı tankı bu yöntemle kesilebilir yada tam tersi olur bir tank bir kenarda gaffarı tutar 5 kişi semihayı keser
İyi Formlar
MİRXBENEVOLENT
Şuan kendini gaffar keserken hayal et .. Gaffarın canının 3 olduğunu düşün ve semiha yerinden oynadı.. Game Over . yenidenGaffar 90 can a inene kadar zaten 10 kudret iksiri gidiyor
. Ama kuklacıda arkadaşlarım nasıl indirmişler canını pek bilgim yok. Biz Teşkilat RoA olarak çok zorlandık.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
]
ugurbaba yazdı:
Merhaba
Orda saklanmak istenen kişi Semiha Hanım.Ama gereksiz yere saklanmış Kuklacıda THEPOLİCE önce semihayı kesti ve 0 canla gaffarın yanına gidiyor dedi.Semihayı karalamaların sebebi onu bi şekilde kitlemiş sıkıştırmış yada baska bi teknikle onu pasif yapmış olabilirler örneğin büyücü bi kenarda semihayı ustunde tutar 5 kişide gaffarı keser gibi.
Kesim taktiğide hiç görmemiş olsamda tecrübelerime dayanayak bunu yazıyorum.Semiha direnç kırıyor ve gaffarın vuruşları cok ciddi rakamlara ulaşıyor.O zaman biri semihayı tutacak bir kenarda üstünde direnç kırsada gaffarın vurdugunu etkilemicek 1 şifacı büyüyü tutar 1 şifacı tankı bu yöntemle kesilebilir yada tam tersi olur bir tank bir kenarda gaffarı tutar 5 kişi semihayı keser
İyi Formlar
MİRXBENEVOLENT
Okan34 yanlışlık alıntının içine yazısını yazmış sanırım.okan34:
Şuan kendini gaffar keserken hayal et .. Gaffarın canının 3 olduğunu düşün ve semiha yerinden oynadı.. Game Over . yenidenGaffar 90 can a inene kadar zaten 10 kudret iksiri gidiyor
. Ama kuklacıda arkadaşlarım nasıl indirmişler canını pek bilgim yok. Biz Teşkilat RoA olarak çok zorlandık.
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
İlk siz kesin ama nolur kestikten sonra sansürsüz şeyleri yayınlayın meraktan ölecez şurda 
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Kestikten sonra, Çemberlitaş'taki tümm bossların kesim resimlerini sansürsüz olarak sizler ile paylaşacağız.
Bu arada, Gaffar'ın bulunduğu yeri çok merak edenler için 73 canda bir fotoğrafını buldum. Renkli sanırım daha keyif alarak bakacaksınız.

Bu arada, Gaffar'ın bulunduğu yeri çok merak edenler için 73 canda bir fotoğrafını buldum. Renkli sanırım daha keyif alarak bakacaksınız.

Güzel resimatabey yazdı:Kestikten sonra, Çemberlitaş'taki tümm bossların kesim resimlerini sansürsüz olarak sizler ile paylaşacağız.
Bu arada, Gaffar'ın bulunduğu yeri çok merak edenler için 73 canda bir fotoğrafını buldum. Renkli sanırım daha keyif alarak bakacaksınız.![]()
4 adet zihin toplamaxPrince yazdı:Güzel resimatabey yazdı:Kestikten sonra, Çemberlitaş'taki tümm bossların kesim resimlerini sansürsüz olarak sizler ile paylaşacağız.
Bu arada, Gaffar'ın bulunduğu yeri çok merak edenler için 73 canda bir fotoğrafını buldum. Renkli sanırım daha keyif alarak bakacaksınız.![]()
ama yetenekleri vs kapatmadığında dikkatimi çekti
![]()

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
Sancak suncusunda 45 cana kadar indrdik foto fiLan almadık almamda
Alacam bu pazar günü taktikleride yetenekleride yazacam SİZİN GİBİ saklama vb bişey yok bişey bildiğinizi sanıyosunuz 
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- IxGoLDeNxI