GAFFAR 65 Can

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: GAFFAR 65 Can

Mesaj gönderen atabey »

Bugün LYS sınavı olduğundan dolayı grubumuzu tamamlayamadık. Yarın mutlaka keseceğimizi düşünüyorum.

NOT: Lütfen bir bilgimiz olmadan yorumlar yapmayalım.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Semiha ile ilgili bilmediğiniz bir mevzu var sanırım..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

ugurbaba yazdı:
Merhaba

Orda saklanmak istenen kişi Semiha Hanım.Ama gereksiz yere saklanmış Kuklacıda THEPOLİCE önce semihayı kesti ve 0 canla gaffarın yanına gidiyor dedi.Semihayı karalamaların sebebi onu bi şekilde kitlemiş sıkıştırmış yada baska bi teknikle onu pasif yapmış olabilirler örneğin büyücü bi kenarda semihayı ustunde tutar 5 kişide gaffarı keser gibi.

Kesim taktiğide hiç görmemiş olsamda tecrübelerime dayanayak bunu yazıyorum.Semiha direnç kırıyor ve gaffarın vuruşları cok ciddi rakamlara ulaşıyor.O zaman biri semihayı tutacak bir kenarda üstünde direnç kırsada gaffarın vurdugunu etkilemicek 1 şifacı büyüyü tutar 1 şifacı tankı bu yöntemle kesilebilir yada tam tersi olur bir tank bir kenarda gaffarı tutar 5 kişi semihayı keser

İyi Formlar

MİRXBENEVOLENT

Şuan kendini gaffar keserken hayal et .. Gaffarın canının 3 olduğunu düşün ve semiha yerinden oynadı.. Game Over . yeniden ;) Gaffar 90 can a inene kadar zaten 10 kudret iksiri gidiyor :) . Ama kuklacıda arkadaşlarım nasıl indirmişler canını pek bilgim yok. Biz Teşkilat RoA olarak çok zorlandık.

• Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

]
ugurbaba yazdı:
Merhaba

Orda saklanmak istenen kişi Semiha Hanım.Ama gereksiz yere saklanmış Kuklacıda THEPOLİCE önce semihayı kesti ve 0 canla gaffarın yanına gidiyor dedi.Semihayı karalamaların sebebi onu bi şekilde kitlemiş sıkıştırmış yada baska bi teknikle onu pasif yapmış olabilirler örneğin büyücü bi kenarda semihayı ustunde tutar 5 kişide gaffarı keser gibi.

Kesim taktiğide hiç görmemiş olsamda tecrübelerime dayanayak bunu yazıyorum.Semiha direnç kırıyor ve gaffarın vuruşları cok ciddi rakamlara ulaşıyor.O zaman biri semihayı tutacak bir kenarda üstünde direnç kırsada gaffarın vurdugunu etkilemicek 1 şifacı büyüyü tutar 1 şifacı tankı bu yöntemle kesilebilir yada tam tersi olur bir tank bir kenarda gaffarı tutar 5 kişi semihayı keser

İyi Formlar

MİRXBENEVOLENT
okan34:
Şuan kendini gaffar keserken hayal et .. Gaffarın canının 3 olduğunu düşün ve semiha yerinden oynadı.. Game Over . yeniden ;) Gaffar 90 can a inene kadar zaten 10 kudret iksiri gidiyor :) . Ama kuklacıda arkadaşlarım nasıl indirmişler canını pek bilgim yok. Biz Teşkilat RoA olarak çok zorlandık.
Okan34 yanlışlık alıntının içine yazısını yazmış sanırım. :)
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

İlk siz kesin ama nolur kestikten sonra sansürsüz şeyleri yayınlayın meraktan ölecez şurda :cry:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Kestikten sonra, Çemberlitaş'taki tümm bossların kesim resimlerini sansürsüz olarak sizler ile paylaşacağız.

Bu arada, Gaffar'ın bulunduğu yeri çok merak edenler için 73 canda bir fotoğrafını buldum. Renkli sanırım daha keyif alarak bakacaksınız. :D

Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

atabey yazdı:Kestikten sonra, Çemberlitaş'taki tümm bossların kesim resimlerini sansürsüz olarak sizler ile paylaşacağız.

Bu arada, Gaffar'ın bulunduğu yeri çok merak edenler için 73 canda bir fotoğrafını buldum. Renkli sanırım daha keyif alarak bakacaksınız. :D

Resim
Güzel resim ;) ama yetenekleri vs kapatmadığında dikkatimi çekti :)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
JesT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen JesT »

xPrince yazdı:
atabey yazdı:Kestikten sonra, Çemberlitaş'taki tümm bossların kesim resimlerini sansürsüz olarak sizler ile paylaşacağız.

Resim
Güzel resim ;) ama yetenekleri vs kapatmadığında dikkatimi çekti :)
4 adet zihin toplama :)
Resim

Resim

Resim

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Sancak suncusunda 45 cana kadar indrdik foto fiLan almadık almamda :) Alacam bu pazar günü taktikleride yetenekleride yazacam SİZİN GİBİ saklama vb bişey yok bişey bildiğinizi sanıyosunuz :)
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
IxGoLDeNxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka