İtiraf edin!:)
Re: İtiraf edin!:)
Oyuna beni başlatan arkadaşım beni sinir ettiği için çarını soydum ♥ bi süre o itemleri doğru yatırımlarla artırdıktan sonra daha iyi yaptıktan sonra tekrar verdim daha iyi şekilde.
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
xPrince yazdı:Oyuna beni başlatan arkadaşım beni sinir ettiği için çarını soydum ♥ bi süre o itemleri doğru yatırımlarla artırdıktan sonra daha iyi yaptıktan sonra tekrar verdim daha iyi şekilde.
Ben bir katilim!
öyle bir yazmışın ki sanki istemediğin bir nedenle arkadaşını öldürdün. Soğukkanlı bir şekilde anlatan Katil
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
8 lwl da 39 lwl bi adamı kesmiştim
adam afk duruo mısırın önünde e gelde kesme

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Sagopakajmeran yazdı:8 lwl da 39 lwl bi adamı kesmiştimadam afk duruo mısırın önünde e gelde kesme
![]()
Bende oyuna başladığımda Gaffar Bey ile Kuklacı bana büyücülüğün sırlarını fısıldadı .

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
Sagopakajmeran yazdı:8 lwl da 39 lwl bi adamı kesmiştimadam afk duruo mısırın önünde e gelde kesme
![]()
evet.
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bir keresinde arkadsım daha 19 lvl dı. oyunada ben baslatmıstım onu sıra arkadasımdı. Nerox die birine vs demiş bana pm attı tamam sen dal ben keserim dedim. Adam geldi ilk önce artistlik yapıyor. Alucarddd nerde diye. Bende senimi kesecekmiş gibisinden birşey dedim. Alucarddd geldi vurdu o sırada Neroxu kestik adam küfür yazınca üstüne bölgeden onu hırsız ilan ettim
Çarını silmiş

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
HeliN yazdı:bir keresinde arkadsım daha 19 lvl dı. oyunada ben baslatmıstım onu sıra arkadasımdı. Nerox die birine vs demiş bana pm attı tamam sen dal ben keserim dedim. Adam geldi ilk önce artistlik yapıyor. Alucarddd nerde diye. Bende senimi kesecekmiş gibisinden birşey dedim. Alucarddd geldi vurdu o sırada Neroxu kestik adam küfür yazınca üstüne bölgeden onu hırsız ilan ettimÇarını silmiş
tamam.
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
HeliN yazdı:Post kasmak için .ptal s.ptal şeyler yapma bence komik duruma düşüyorsun
aptal yazınca uyarı yemezsin
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM