**1. GELENEKSEL "LONCA TUĞRA" WS TURNUVASI**

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: **1. GELENEKSEL "LONCA TUĞRA" WS TURNUVASI**

Mesaj gönderen smyra »

Orhan denen ahlaksız hala konuşuyomusun sen konununda içine ederim seninde ne bu ya çekemiyosanız anten takın bitaraflarınıza. turnuvasına laf ettik diye adam demediğini bırakmadı yeter artık bak harbi bela olurum başına.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NihtKiss »

smyra yazdı:Daha düne kadar abla abla diye peşimden ayrılmıyordun noldu ? o dahamı çok para verdi sana ? onu savunmak sanamı kaldı. ayrıca borç diye aldığın paraları rica edeyim para verenin var nasılsa konuşturma beni kapa çeneni oke. Şu konunun kilitlenmesini rica ediyorum yoksa ne biliyosam anlatıcam hiç iyi olmicak.
ben para içinmi senin yanındaydım açıkca söyle borç diye ne kadar aldım senden hemen söyle veriyim var be bi yanda abim bi yanda ablam tartışıp ortada kalınca suçluda ben oldum...
belkide haklısındır ben para için arkadaşlık yapan birisiyimdir borç diye para alıp vermeyen birisiyimdir belkide sadece kendimin farkında değilimdir ancak hiç kimse böyle dememişti bana canın sağolsun
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

BKZ: Forum kuralları

smyra ve Orhanteber , Forum hesaplarınız 7 şer gün kapatıldı . Forum üzerinden hakaret varsa , bize bildireceksiniz , herkes kendi sorununu kendisi çözmeye kalkarsa , tam çözümsüzlük olur .

Konu amacından saptığından kilitliyorum . Arzu ederseniz '' kurallara uymak koşulu ile '' yeni bir konu açabilirsiniz

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön