maden piyasası yüksek olması lazım:)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: maden piyasası yüksek olması lazım:)

Mesaj gönderen leviathan »

Kulu yazdı:Varmı itirazın ucarım sınırsız diyorum hala gelde ne kdr paran varsa sana 3 kadıtını veriyim sen adam olmayı ögrende ögle gel bn paramla malınmla burada hava atmak icin yazmıyorum senin sacma yorumlarını susturmak icin böyle konusuyorum göster ne kdr paran var COK KONUSUYORSUN BİRAZ İCRAAT GÖSTER BAKALIM GERCEK KİMLİGİNİ ACIKLA KİMSİN SEN
IISaVaSCıGüZeLII ;)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen andomeda1907 »

Şu piyasayı artıranları anlamıyorum gerçekten çok saçma ille biraz para biraz maden var diye piyasa arttsın istenmezki herkesin ejderi eceli ashabı olsa size ne zararı olur aksine oyun daha zor daha zevkli bir hal alır adamı görüyorum dün 15mden iridyum arıyor yarın gelmiş 45mden iridyum satılır senin bu yaptığın ...sizlik değilde ne!
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

aysu11 yazdı:Ya oyun açıkları oyun açıkları bulursam veya bulduysam kusura bakma salak değilim kullanırım sen bulursan sende kullanırsın bana yazı olarak efendilik lutfunda bulunma sende ak kaşık değilsin oyun açığı bulamayıpta salak salak yorum yapanlara sinir oluyorum oyun açığı varsa sende kullanırsın bende kullanırım.Oyun açığını bulamadım die salak muamelesi görmek istenmediğinden olabilir belki bulan zeki abilerine ablalarına hitapta ve eleştrirde bulunuyorsun. Kulu çarımı açığa vermemek için oyun bilgimi vermiyorum sen iki kasan madenle artislik yapma senide satın alırım nokta ;) Zaten yavaş yavaş alıyorum maden piyasasıbu kadar artması ve elinizde sadece para olmasını ben istedim şimdi ise öyle.
kamaşullah ı biliyon mu sen :D sana ondan lazım bi tane :D hadi kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

buda bi depocu :D
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
BACARDI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BACARDI »

exoriusII yazdı:
aysu11 yazdı:Ya oyun açıkları oyun açıkları bulursam veya bulduysam kusura bakma salak değilim kullanırım sen bulursan sende kullanırsın bana yazı olarak efendilik lutfunda bulunma sende ak kaşık değilsin oyun açığı bulamayıpta salak salak yorum yapanlara sinir oluyorum oyun açığı varsa sende kullanırsın bende kullanırım.Oyun açığını bulamadım die salak muamelesi görmek istenmediğinden olabilir belki bulan zeki abilerine ablalarına hitapta ve eleştrirde bulunuyorsun. Kulu çarımı açığa vermemek için oyun bilgimi vermiyorum sen iki kasan madenle artislik yapma senide satın alırım nokta ;) Zaten yavaş yavaş alıyorum maden piyasasıbu kadar artması ve elinizde sadece para olmasını ben istedim şimdi ise öyle.
kamaşullah ı biliyon mu sen :D sana ondan lazım bi tane :D hadi kolay gelsin
bu konu günden güne ilginçleşiyor sidik yarışından farklı bi boyuta uzuyor hadi bakalım :D :geek:
Kullanıcı avatarı
BACARDI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BACARDI »

Bu arada oyunun şu halinde 500milyonu olanla 500milyarı olan arasındaki fark nedir paramı önemlidir sizce ? :?: :?:

“Genel Sohbet” sayfasına dön