'Genç Beyinler sıra Sizde''

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: 'Genç Beyinler sıra Sizde''

Mesaj gönderen Ferhatbey »

MiraFarazi yazdı:
Müfreze yazdı:İzlerken bile burnuma deniz kokusu geldi :)

Evet arkadaşlar, bahsettiğim videolar bu ve benzerleri. Yiğitxcan 'ı tebrik ederim. Ellerine sağlık.

Ama ben bu videoların daha fazla çeşitlenmesi ve tanıtımın yanında reklam kokan videolarında olmasını çok isterdim. Öyle bir video düşünün ki izleyen kişi ''Bu nasıl bir oyun acaba?'' diye düşünmeli ;)

Uygulanabilir her düşünce altın değerimdedir. Kim bilir belki bu amatör çekimlere GM ekibindende konuk oyuncular katılabilir, düşünsenize CaptainATX elinde İKV posteri ile ''İKV'nin çekim gücü'' şarkısını mırıldanarak arka plandan geçiyor :D

Güzel bir konu yakalamışsınız peşini bırakmayın. İyi eğlenceler dilerim.
Hahaha :D :D CaptainATX elinde İKV posteri ile ''İKV'nin çekim gücü'' şarkısını mırıldanarak arka plandan geçiyor :D Bence süper olurdu :D

:D :D :idea: :idea: ;) ;) :arrow: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Emirihares
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Emirihares »

Geliştirilebilir Öneri;
Oyunumuzun hikayesi ilk zamanlarda beni kendine en çok bağlayan şeydi gerek görev sırasındaki Npc lerle olan konuşma gerek sitedeki hikaye kısmındaki yazılar ve bunları sitedeki konsept çizimlere bakarken düşünmek gerçekten keyif vericiydi ve insanın kendisini farklı bir dünyaya götürmesini sağlıyordu...Yani önerim kısacası roman tarzında İkv kitabı kıtabın çekiciliğini ve yaygınlıgını arttırmak içinde hediye e-pin konulabilir.
Artık Dükkan butonuna tıklayınca Sadece derindeki sır eklenti paketi cdsini görmek istemiyorum
İstanbul Kıyamet Vakti| Kuklacının Son Gösterisi .Kitabı Satın Almak İçin Tıklayın
iyi olurdu :)
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

JouRney yazdı:Çok güzel bir konuya deyinmişsin 'Kafkasbey' kardeşim..
Oyunumuz fazla tanınmıyor ne yazık ki. Örneğin; hangi Net Cafe'ye gitsem diğer Online Oyunlar var sadece İKV yok. Soruyorum Cafe sahibine İstanbul Kıyamet Vakti oyunu var mı Pc'ler de diye. Yanıtı şu oluyor : O ne ?

Benim bir fikrim var, sunmak isterim..

Geçen aylarda TV'de "Kayıp Armağan" adında, Mevlüt Dinç'in yapımcılığında uzun metrajlı bir Anismayon filmi yayınlanmıştı. Aynı şekilde İstanbul Kıyamet Vakti'nin de Animasyon veya başka bir türde filmi yayınlanabilir.. Film'de ilgi çekici şeyler olabilir ve izleyenler "Yaa ertesi gün bakayım nasıl bir oyunmuş" der mesela.
Bu şekilde bir tanıtım olabilir..
..Saçma gelebilir sizlere, ama bence güzel olabilir..

..İyi Forumlar..
Dediğim gibi bence böyle bir şey olsa çok güzel olabilir..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Kafkasbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Legend Of TayFa

Mesaj gönderen Kafkasbey »

JouRney yazdı:
JouRney yazdı:Çok güzel bir konuya deyinmişsin 'Kafkasbey' kardeşim..
Oyunumuz fazla tanınmıyor ne yazık ki. Örneğin; hangi Net Cafe'ye gitsem diğer Online Oyunlar var sadece İKV yok. Soruyorum Cafe sahibine İstanbul Kıyamet Vakti oyunu var mı Pc'ler de diye. Yanıtı şu oluyor : O ne ?

Benim bir fikrim var, sunmak isterim..

Geçen aylarda TV'de "Kayıp Armağan" adında, Mevlüt Dinç'in yapımcılığında uzun metrajlı bir Anismayon filmi yayınlanmıştı. Aynı şekilde İstanbul Kıyamet Vakti'nin de Animasyon veya başka bir türde filmi yayınlanabilir.. Film'de ilgi çekici şeyler olabilir ve izleyenler "Yaa ertesi gün bakayım nasıl bir oyunmuş" der mesela.
Bu şekilde bir tanıtım olabilir..
..Saçma gelebilir sizlere, ama bence güzel olabilir..

..İyi Forumlar..
Dediğim gibi bence böyle bir şey olsa çok güzel olabilir..
Fikrin güzel JourRney, bu tür çalışmalar için tabi ciddi anlamda kaynak ve iş gücü ve profesyonel yaklaşım gerekiyor :)
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster
KaFKaSBeYy

AşKTaveSaVaŞTA

Tayfaxhekimbaşı

Kod: Tümünü seç

LEGEND OF TAYFA WEB SAYFASI
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Raito »

Unutuldu mu konu arkadaşlar çalışma yapmayı düşünen veya hazırlık aşamasında olan var mı ? :)
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HasanAslan »

Raito yazdı:Unutuldu mu konu arkadaşlar çalışma yapmayı düşünen veya hazırlık aşamasında olan var mı ? :)
:) Konu 3 saat ara dilimi ile gözlenmekte sunulan her düşünce ''Fırtına'' gereken yere ulaşmakta,

Fırtına yarata bilecek genç bilgilerimizi halen beklemekteyiz..

İlginize teşekkürler
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
xxxDEADxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xxxDEADxxx »

İlk ikisi Meteor Bölgesi,Ada giriş ruhtaşı arkasında,Şah Kobranın yanında bulunan Tapınak Girişi diğeri ise Bab-ı Ali ('de yaz sabahı :) )
Birebir aynılar (oyun içi ile,oyuna katım olmasını isterim maaş da istemem :) )

Resim
Resim
Resim
xxxDEADxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Çift post atmak gibi olacak ama 3 yıllık XFire kullanıcısıyım.Dünyadik tüm oyunlar XFire oyun listesinde var fakat İKV yok.XFire da oyun oynarken oynadığınız oyunu arkadaşlarınız görebilir,oyun içi resim video çekip tüm XFire kullanıcılarıyla (baya bir fazla kullanıcısı var) paylaşıp oyunu tanıtabilirsiniz.Eğer XFire ile Sobee görüşüp kendilerini XFire oyun listesine eklettirirlerse hem yurtiçi hem yurt dışı oyuncu sayısı artacaktır.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

xxxDEADxxx yazdı:İlk ikisi Meteor Bölgesi,Ada giriş ruhtaşı arkasında,Şah Kobranın yanında bulunan Tapınak Girişi diğeri ise Bab-ı Ali ('de yaz sabahı :) )
Birebir aynılar (oyun içi ile,oyuna katım olmasını isterim maaş da istemem :) )

Resim
Resim
Resim
Hangi programı kullandığını merak ettim :) Bir kaç defa flash oyunlar tasarlamayı denedim fakat yeterli zamanı ayıramadım, bu program üzerine yoğunlaşmak isterim :) Ve çalışman açısından tebrik ediyorum gerçekten çok güzel olmuş...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
xxxDEADxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

3ds max kullandım teşekkürler.Başka çalışmalarımda var fakat ikv ile alakalı olmadığı için koymuyorum.
Bu arada XFire'a eklenmesini ciddi ciddi destekliyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön