MiraFarazi yazdı:HahahaMüfreze yazdı:İzlerken bile burnuma deniz kokusu geldi
Evet arkadaşlar, bahsettiğim videolar bu ve benzerleri. Yiğitxcan 'ı tebrik ederim. Ellerine sağlık.
Ama ben bu videoların daha fazla çeşitlenmesi ve tanıtımın yanında reklam kokan videolarında olmasını çok isterdim. Öyle bir video düşünün ki izleyen kişi ''Bu nasıl bir oyun acaba?'' diye düşünmeli![]()
Uygulanabilir her düşünce altın değerimdedir. Kim bilir belki bu amatör çekimlere GM ekibindende konuk oyuncular katılabilir, düşünsenize CaptainATX elinde İKV posteri ile ''İKV'nin çekim gücü'' şarkısını mırıldanarak arka plandan geçiyor![]()
Güzel bir konu yakalamışsınız peşini bırakmayın. İyi eğlenceler dilerim.![]()
CaptainATX elinde İKV posteri ile ''İKV'nin çekim gücü'' şarkısını mırıldanarak arka plandan geçiyor
Bence süper olurdu
![]()
'Genç Beyinler sıra Sizde''
Re: 'Genç Beyinler sıra Sizde''
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Emirihares
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Geliştirilebilir Öneri;
Oyunumuzun hikayesi ilk zamanlarda beni kendine en çok bağlayan şeydi gerek görev sırasındaki Npc lerle olan konuşma gerek sitedeki hikaye kısmındaki yazılar ve bunları sitedeki konsept çizimlere bakarken düşünmek gerçekten keyif vericiydi ve insanın kendisini farklı bir dünyaya götürmesini sağlıyordu...Yani önerim kısacası roman tarzında İkv kitabı kıtabın çekiciliğini ve yaygınlıgını arttırmak içinde hediye e-pin konulabilir.
Artık Dükkan butonuna tıklayınca Sadece derindeki sır eklenti paketi cdsini görmek istemiyorum
İstanbul Kıyamet Vakti| Kuklacının Son Gösterisi .Kitabı Satın Almak İçin Tıklayın
iyi olurdu
Oyunumuzun hikayesi ilk zamanlarda beni kendine en çok bağlayan şeydi gerek görev sırasındaki Npc lerle olan konuşma gerek sitedeki hikaye kısmındaki yazılar ve bunları sitedeki konsept çizimlere bakarken düşünmek gerçekten keyif vericiydi ve insanın kendisini farklı bir dünyaya götürmesini sağlıyordu...Yani önerim kısacası roman tarzında İkv kitabı kıtabın çekiciliğini ve yaygınlıgını arttırmak içinde hediye e-pin konulabilir.
Artık Dükkan butonuna tıklayınca Sadece derindeki sır eklenti paketi cdsini görmek istemiyorum
İstanbul Kıyamet Vakti| Kuklacının Son Gösterisi .Kitabı Satın Almak İçin Tıklayın
iyi olurdu
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
u l t r A s l a n
since 2007
Dediğim gibi bence böyle bir şey olsa çok güzel olabilir..JouRney yazdı:Çok güzel bir konuya deyinmişsin 'Kafkasbey' kardeşim..
Oyunumuz fazla tanınmıyor ne yazık ki. Örneğin; hangi Net Cafe'ye gitsem diğer Online Oyunlar var sadece İKV yok. Soruyorum Cafe sahibine İstanbul Kıyamet Vakti oyunu var mı Pc'ler de diye. Yanıtı şu oluyor : O ne ?
Benim bir fikrim var, sunmak isterim..
Geçen aylarda TV'de "Kayıp Armağan" adında, Mevlüt Dinç'in yapımcılığında uzun metrajlı bir Anismayon filmi yayınlanmıştı. Aynı şekilde İstanbul Kıyamet Vakti'nin de Animasyon veya başka bir türde filmi yayınlanabilir.. Film'de ilgi çekici şeyler olabilir ve izleyenler "Yaa ertesi gün bakayım nasıl bir oyunmuş" der mesela.
Bu şekilde bir tanıtım olabilir..
..Saçma gelebilir sizlere, ama bence güzel olabilir..
..İyi Forumlar..
2009-2013
- Kafkasbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legend Of TayFa
Fikrin güzel JourRney, bu tür çalışmalar için tabi ciddi anlamda kaynak ve iş gücü ve profesyonel yaklaşım gerekiyorJouRney yazdı:Dediğim gibi bence böyle bir şey olsa çok güzel olabilir..JouRney yazdı:Çok güzel bir konuya deyinmişsin 'Kafkasbey' kardeşim..
Oyunumuz fazla tanınmıyor ne yazık ki. Örneğin; hangi Net Cafe'ye gitsem diğer Online Oyunlar var sadece İKV yok. Soruyorum Cafe sahibine İstanbul Kıyamet Vakti oyunu var mı Pc'ler de diye. Yanıtı şu oluyor : O ne ?
Benim bir fikrim var, sunmak isterim..
Geçen aylarda TV'de "Kayıp Armağan" adında, Mevlüt Dinç'in yapımcılığında uzun metrajlı bir Anismayon filmi yayınlanmıştı. Aynı şekilde İstanbul Kıyamet Vakti'nin de Animasyon veya başka bir türde filmi yayınlanabilir.. Film'de ilgi çekici şeyler olabilir ve izleyenler "Yaa ertesi gün bakayım nasıl bir oyunmuş" der mesela.
Bu şekilde bir tanıtım olabilir..
..Saçma gelebilir sizlere, ama bence güzel olabilir..
..İyi Forumlar..
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster
Unutuldu mu konu arkadaşlar çalışma yapmayı düşünen veya hazırlık aşamasında olan var mı ? 

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Raito yazdı:Unutuldu mu konu arkadaşlar çalışma yapmayı düşünen veya hazırlık aşamasında olan var mı ?
Fırtına yarata bilecek genç bilgilerimizi halen beklemekteyiz..
İlginize teşekkürler
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
İlk ikisi Meteor Bölgesi,Ada giriş ruhtaşı arkasında,Şah Kobranın yanında bulunan Tapınak Girişi diğeri ise Bab-ı Ali ('de yaz sabahı
)
Birebir aynılar (oyun içi ile,oyuna katım olmasını isterim maaş da istemem
)

Birebir aynılar (oyun içi ile,oyuna katım olmasını isterim maaş da istemem

-
- İri Fare Avcısı
Çift post atmak gibi olacak ama 3 yıllık XFire kullanıcısıyım.Dünyadik tüm oyunlar XFire oyun listesinde var fakat İKV yok.XFire da oyun oynarken oynadığınız oyunu arkadaşlarınız görebilir,oyun içi resim video çekip tüm XFire kullanıcılarıyla (baya bir fazla kullanıcısı var) paylaşıp oyunu tanıtabilirsiniz.Eğer XFire ile Sobee görüşüp kendilerini XFire oyun listesine eklettirirlerse hem yurtiçi hem yurt dışı oyuncu sayısı artacaktır.
Hangi programı kullandığını merak ettimxxxDEADxxx yazdı:İlk ikisi Meteor Bölgesi,Ada giriş ruhtaşı arkasında,Şah Kobranın yanında bulunan Tapınak Girişi diğeri ise Bab-ı Ali ('de yaz sabahı)
Birebir aynılar (oyun içi ile,oyuna katım olmasını isterim maaş da istemem)

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- İri Fare Avcısı
3ds max kullandım teşekkürler.Başka çalışmalarımda var fakat ikv ile alakalı olmadığı için koymuyorum.
Bu arada XFire'a eklenmesini ciddi ciddi destekliyorum.
Bu arada XFire'a eklenmesini ciddi ciddi destekliyorum.