Tarif edeyim : Jandarma Ali gibi . Ama üstü kahverengi. Elinde tüfek var. Bir şapkası var
Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
Re: Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
Gaffar Bey'in tipini biliyorum dosyalar sağolsun.
Tarif edeyim : Jandarma Ali gibi . Ama üstü kahverengi. Elinde tüfek var. Bir şapkası var
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Elinde tüfek falan yok hacı nerden çıkardın tüfeğiIIcReeDII yazdı:Gaffar Bey'in tipini biliyorum dosyalar sağolsun.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Bi kaç ay önce bakmıstım olabilir
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Gaffarbey is Not NPC
Gaffarbey 9m Canı Olan Bir "Monster" dir :mrgreen:
Gaffarbey 9m Canı Olan Bir "Monster" dir :mrgreen:

leones non capit muscas
Çemberlitaş girişi hakkında ufak bir bilgi buldum tarihçeyi okurken ;
Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. "Meteor bölgesinin ardına geçmek", delice bir hareket olmasına rağmen, Azat Efendi, Gaffar Bey'e duyduğu saygıdan dolayı onu durdurmadı. Genç Bilgililer içerisinde Eminönü'nde kalanlar da oldu. Onlar da Beyaz Köşk ile bağlantılarını kopararak dağıldılar.
Girişin meteor bölgesinden olacağı konusunda bir ipucu olabilir konuyla ilgili arkadaşlarda okumak isterlerse hikayenin linki
Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. "Meteor bölgesinin ardına geçmek", delice bir hareket olmasına rağmen, Azat Efendi, Gaffar Bey'e duyduğu saygıdan dolayı onu durdurmadı. Genç Bilgililer içerisinde Eminönü'nde kalanlar da oldu. Onlar da Beyaz Köşk ile bağlantılarını kopararak dağıldılar.
Girişin meteor bölgesinden olacağı konusunda bir ipucu olabilir konuyla ilgili arkadaşlarda okumak isterlerse hikayenin linki
Kod: Tümünü seç
http://www.istanbuloyun.com/History.aspx#first
Adı="Gaffar Bey"
level="49"
Can="9000000"
Experience="290.000"
atak="9999"
defans="216.000"
minimum hasar="392.000"
maximum hasar="479.000"
kritik="5"
atak hızı="3000"
dropmoney="409.000"
allignment="monster"
Ana Tipi="npc"
ateş="350.000"
buz="350.000"
Zehir="350.000"
elektrik="350.000"
Asitresist="350.000"
normalskillgroup="49"
Classes dosyasından Gaffar Bey hakkında çıkanlar ileride bir güncelleme olur mu bilmiyorum fakat mevcut Gaffar Bey'in özellikleri bunlar.
Paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama oynama yapmadım Classes'te olanı göstermek istedim o kadar.
level="49"
Can="9000000"
Experience="290.000"
atak="9999"
defans="216.000"
minimum hasar="392.000"
maximum hasar="479.000"
kritik="5"
atak hızı="3000"
dropmoney="409.000"
allignment="monster"
Ana Tipi="npc"
ateş="350.000"
buz="350.000"
Zehir="350.000"
elektrik="350.000"
Asitresist="350.000"
normalskillgroup="49"
Classes dosyasından Gaffar Bey hakkında çıkanlar ileride bir güncelleme olur mu bilmiyorum fakat mevcut Gaffar Bey'in özellikleri bunlar.
Paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama oynama yapmadım Classes'te olanı göstermek istedim o kadar.
Zamanı geldiğinde bizde oyunumuzu oynıycaz iki ters bir düz... diyordu sona geldik derken oyunun sonunamı ?Yaslikurt yazdı:Video'yu daha dikkatli izlersen Gaffar bey Atack yapıor(Tabi oysa ama adım gibi eminim o)Tek merak ettiğim şey video'da Ve artık sona geldik düzse düz ters terse buna benzer şey diyordu Ve artık sona geldik
![]()
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Tarihçedeki meteor bölgesi eminönünün bir bölgesine verilen addır.Ancak datalarda önceden çemberlinin girişi eminönünde olduğu yazmasına rağmen güncelleştirmeden sonra gerçekten de Meteor Bölgesi'nde olduğu kesinleşti.AhUlanAh yazdı:Çemberlitaş girişi hakkında ufak bir bilgi buldum tarihçeyi okurken ;
Kod: Tümünü seç
http://www.istanbuloyun.com/History.aspx#first
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Aydemir Bey meteordan önce Eminönü Merkez Postane'sinde müdür olarak çalışıyordu. Otuzlu yaşlarına geldiği halde hala bekar hayatı sürüyordu ve artık bu durumdan biraz rahatsız olmaya başlamıştı. Ancak çalışmaya çok meraklı bir kişi olduğundan dolayı, sosyal yaşamı son derece hareketsizdi. Ve az beğenen biri olması sebebiyle taliplilerinin hepsini geri çevirmişti.Tarihçedeki meteor bölgesi eminönünün bir bölgesine verilen addır.Ancak datalarda önceden çemberlinin girişi eminönünde olduğu yazmasına rağmen güncelleştirmeden sonra gerçekten de Meteor Bölgesi'nde olduğu kesinleşti.
Burdan benim çıkardığım Meteor Bölgesi Geldikten Sonraki hikaye.
Birde şu var tarihçenin yanındaki tarihlere bakarsan Beyazköşk ve Azat Efendi dönemi devam ederken Aydemir bey ve Afet Sonrası Eminönü aynı zamanlarda yaşamışlar ve aydemir bey hikayesinde meteorun farklı bir yer olduğundan açıkça söz ediliyor.Gaffar Bey Meteor'un batısına yani Ada girişine doğru gittiyse eğer ki sanıyorum öyle oradaki beyaz kapının boşuna orada olmadığı anlaşılıyor acaba Gaffar Bey'in çalışmalarını sürdürdüğü labaratuvara giden bir tünel mi ?