Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IIcReeDII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz

Mesaj gönderen IIcReeDII »

Gaffar Bey'in tipini biliyorum dosyalar sağolsun.
Tarif edeyim : Jandarma Ali gibi . Ama üstü kahverengi. Elinde tüfek var. Bir şapkası var ;)
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

IIcReeDII yazdı:Gaffar Bey'in tipini biliyorum dosyalar sağolsun.
Tarif edeyim : Jandarma Ali gibi . Ama üstü kahverengi. Elinde tüfek var. Bir şapkası var ;)
Elinde tüfek falan yok hacı nerden çıkardın tüfeği :D Ayrıca zaten çemberlitaş videosunda gösterilmişti gaffar.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IIcReeDII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen IIcReeDII »

Bi kaç ay önce bakmıstım olabilir :D :D
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Gaffarbey is Not NPC
Gaffarbey 9m Canı Olan Bir "Monster" dir :mrgreen:

Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Çemberlitaş girişi hakkında ufak bir bilgi buldum tarihçeyi okurken ;

Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. "Meteor bölgesinin ardına geçmek", delice bir hareket olmasına rağmen, Azat Efendi, Gaffar Bey'e duyduğu saygıdan dolayı onu durdurmadı. Genç Bilgililer içerisinde Eminönü'nde kalanlar da oldu. Onlar da Beyaz Köşk ile bağlantılarını kopararak dağıldılar.

Girişin meteor bölgesinden olacağı konusunda bir ipucu olabilir konuyla ilgili arkadaşlarda okumak isterlerse hikayenin linki

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/History.aspx#first
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Adı="Gaffar Bey"
level="49"
Can="9000000"
Experience="290.000"
atak="9999"
defans="216.000"
minimum hasar="392.000"
maximum hasar="479.000"
kritik="5"
atak hızı="3000"
dropmoney="409.000"
allignment="monster"
Ana Tipi="npc"
ateş="350.000"
buz="350.000"
Zehir="350.000"
elektrik="350.000"
Asitresist="350.000"
normalskillgroup="49"

Classes dosyasından Gaffar Bey hakkında çıkanlar ileride bir güncelleme olur mu bilmiyorum fakat mevcut Gaffar Bey'in özellikleri bunlar.

Paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama oynama yapmadım Classes'te olanı göstermek istedim o kadar.
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Yaslikurt yazdı:Video'yu daha dikkatli izlersen Gaffar bey Atack yapıor(Tabi oysa ama adım gibi eminim o :) )Tek merak ettiğim şey video'da Ve artık sona geldik düzse düz ters terse buna benzer şey diyordu Ve artık sona geldik ;)
Zamanı geldiğinde bizde oyunumuzu oynıycaz iki ters bir düz... diyordu sona geldik derken oyunun sonunamı ?
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

AhUlanAh yazdı:Çemberlitaş girişi hakkında ufak bir bilgi buldum tarihçeyi okurken ;

Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. "Meteor bölgesinin ardına geçmek", delice bir hareket olmasına rağmen, Azat Efendi, Gaffar Bey'e duyduğu saygıdan dolayı onu durdurmadı. Genç Bilgililer içerisinde Eminönü'nde kalanlar da oldu. Onlar da Beyaz Köşk ile bağlantılarını kopararak dağıldılar.

Girişin meteor bölgesinden olacağı konusunda bir ipucu olabilir konuyla ilgili arkadaşlarda okumak isterlerse hikayenin linki

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/History.aspx#first
Tarihçedeki meteor bölgesi eminönünün bir bölgesine verilen addır.Ancak datalarda önceden çemberlinin girişi eminönünde olduğu yazmasına rağmen güncelleştirmeden sonra gerçekten de Meteor Bölgesi'nde olduğu kesinleşti.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Tarihçedeki meteor bölgesi eminönünün bir bölgesine verilen addır.Ancak datalarda önceden çemberlinin girişi eminönünde olduğu yazmasına rağmen güncelleştirmeden sonra gerçekten de Meteor Bölgesi'nde olduğu kesinleşti.
Aydemir Bey meteordan önce Eminönü Merkez Postane'sinde müdür olarak çalışıyordu. Otuzlu yaşlarına geldiği halde hala bekar hayatı sürüyordu ve artık bu durumdan biraz rahatsız olmaya başlamıştı. Ancak çalışmaya çok meraklı bir kişi olduğundan dolayı, sosyal yaşamı son derece hareketsizdi. Ve az beğenen biri olması sebebiyle taliplilerinin hepsini geri çevirmişti.
Burdan benim çıkardığım Meteor Bölgesi Geldikten Sonraki hikaye.

Birde şu var tarihçenin yanındaki tarihlere bakarsan Beyazköşk ve Azat Efendi dönemi devam ederken Aydemir bey ve Afet Sonrası Eminönü aynı zamanlarda yaşamışlar ve aydemir bey hikayesinde meteorun farklı bir yer olduğundan açıkça söz ediliyor.Gaffar Bey Meteor'un batısına yani Ada girişine doğru gittiyse eğer ki sanıyorum öyle oradaki beyaz kapının boşuna orada olmadığı anlaşılıyor acaba Gaffar Bey'in çalışmalarını sürdürdüğü labaratuvara giden bir tünel mi ?
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen wsyegel »

gaffar beyi ben gördüm
ah güzel eski ikv'li günler...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön