en yüksek rütbe

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: en yüksek rütbe

Mesaj gönderen ozaerdenn »

IIxDRaCuLaxII yazdı:eminönüye yakında mareşal qeliyor... :!:

*** var şu anda.
Evet Teşkilat'tan gelmiş.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen qwertoy »

Teşkilat da CheGuavera diye adam var kılıç rütbe
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Meranda 3 Yıldız Pembe var :)
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

LotusGNS yazdı:PUMAA DAN ÇOK DAHA ÖNCE MAREŞAL OLAN VAR HEM O KP KASARAK YAPMADI ;) KASTIĞI EN FAZLA 5M KP DİR GERİSİNİ O YAPMADI

Canım benim İstanbul Kıyamet Vakti Oyunun İlk Mareşal Rütbesi Pumaa'dır... Bilip Bilmeden Konuşma İlk Mareşal Teşkodan Çıktı Şuan da 5 tane Mareşal Var Teşkilatta mesele bu değilde Meran Sunucusu Geldiğinde Pumaa 3 yıldız Kahverengiydi... Orda Puma en fazla 5 m yapmıştır Gerisini O yapmadı demişsin Gerisini Senmi Yaptında Böle Gerizekalı Gerizekalı Konuşuyorsun ?
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

Splash yazdı:En Yüksek Rütbe Teşkilatta Doğan Abi Yani Pumaa Dır;
Resim
Bu Rütbeyi Yapmasının Amacı İse Vefat Eden Halit Girmenç'in En Büyük Hayalinin
İkv deki En Yüksek Rütbeye Sahip Olmak İstemesidir...Ayrıca Doğan Girmenç Halit Girmenç'in Babasıdır...
Halit Girmençi Buradan Saygıyla ANıyor,Doğan Girmenç'e Allahtan Sabır Diliyoruz.

Yeni Öğrendim Bizde Allahtan Sabır dileriz Tüm Ailesine ve yakınlarına..
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

sebepsiz99 yazdı:
LotusGNS yazdı:PUMAA DAN ÇOK DAHA ÖNCE MAREŞAL OLAN VAR HEM O KP KASARAK YAPMADI ;) KASTIĞI EN FAZLA 5M KP DİR GERİSİNİ O YAPMADI

Canım benim İstanbul Kıyamet Vakti Oyunun İlk Mareşal Rütbesi Pumaa'dır... Bilip Bilmeden Konuşma İlk Mareşal Teşkodan Çıktı Şuan da 5 tane Mareşal Var Teşkilatta mesele bu değilde Meran Sunucusu Geldiğinde Pumaa 3 yıldız Kahverengiydi... Orda Puma en fazla 5 m yapmıştır Gerisini O yapmadı demişsin Gerisini Senmi Yaptında Böle Gerizekalı Gerizekalı Konuşuyorsun ?[/quote

TEŞKİLATTA ilk mareşal pumaa dır.

5 m kpden sonra 9 milyon 10 bin aşna kadar yönetimin verdiği söyleniyor. ( bunun nedeni ise şundan kaynaklanıyor olmasıdır belkide puma pempe iken mavi 3 yıldız 6 mde olunuyordun ama pumaa 5 m ye gelmeden 9 m oldugundan mavi görmeden kılınç olustur yakınları yada sivri adada tüm arzların ortaklaşa kestikleri soyleniyor boyle bir olay meydana gelse bile bir günde 3 m kesilmeiyeginden gören 5 m zannedyor o günden beri.
Benim en son gördüğümde kendisine sordugumda 3700 m erdeyim demiştin o zamanlarda 30 yakın carı vardın kendsi 39 elveldin. aradan 3 hafta sonra pumanın kılınç oldugu spylendi. bu mantık ordan gelmektedir. yakın cevrelerin dedğine görede bazıları toplu olarak arzların adada kendini ona kestirmişler çoğu kesimde yönetim verdi diyor. mantıl oalrak 3 haftada 4 m kesilmeycegine göre o kdar arz çarla yönetimin veridği kanısındayım.

Şu anda teşklatta 6 KILINÇ vardır. ve 7 ci kılınçın 1,5 m kpsi kalmıstır..
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Arkadaşlar uzatmanın anlamı yok TEST sunucusunda benim kp 999999999 ıkvde gelmiş geçmiş en fazla kpdir :DD
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
qWaNTeDq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen qWaNTeDq »

TEŞKİLATTA ilk mareşal pumaa dır.

5 m kpden sonra 9 milyon 10 bin aşna kadar yönetimin verdiği söyleniyor. ( bunun nedeni ise şundan kaynaklanıyor olmasıdır belkide puma pempe iken mavi 3 yıldız 6 mde olunuyordun ama pumaa 5 m ye gelmeden 9 m oldugundan mavi görmeden kılınç olustur yakınları yada sivri adada tüm arzların ortaklaşa kestikleri soyleniyor boyle bir olay meydana gelse bile bir günde 3 m kesilmeiyeginden gören 5 m zannedyor o günden beri.
Benim en son gördüğümde kendisine sordugumda 3700 m erdeyim demiştin o zamanlarda 30 yakın carı vardın kendsi 39 elveldin. aradan 3 hafta sonra pumanın kılınç oldugu spylendi. bu mantık ordan gelmektedir. yakın cevrelerin dedğine görede bazıları toplu olarak arzların adada kendini ona kestirmişler çoğu kesimde yönetim verdi diyor. mantıl oalrak 3 haftada 4 m kesilmeycegine göre o kdar arz çarla yönetimin veridği kanısındayım.

Şu anda teşklatta 6 KILINÇ vardır. ve 7 ci kılınçın 1,5 m kpsi kalmıstır..[/quote] AMAN ALLAHIM TÜRKÇE KATLİAMI :mrgreen:
KaRaNLıK kasıRGa.
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.
Resim
•AdRéNaLîn•
Kullanıcı avatarı
ShackLee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ShackLee »

[/b]
mitmet yazdı:teşkilatta kılıç var diyoruz 3 yıldız diyorsunuz :P

Adam Diyiyor Eminönüde 3 Yıldız Mavi En Yüksek.Oyunda demiyor Hava atmanın Sebebi yok :)
Eminönü

Control
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

sancakta en az 40 tane 3 yıldız vardır :)

kısmetse 2 yıl a maresal olurum bende 1m600bn şan var suan :D
auril & DoubleLift

“Lodos” sayfasına dön