Evet Teşkilat'tan gelmiş.IIxDRaCuLaxII yazdı:eminönüye yakında mareşal qeliyor... :!:
*** var şu anda.
en yüksek rütbe
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: en yüksek rütbe
PIRASASAPI
Teşkilat da CheGuavera diye adam var kılıç rütbe
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Meranda 3 Yıldız Pembe var 
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
LotusGNS yazdı:PUMAA DAN ÇOK DAHA ÖNCE MAREŞAL OLAN VAR HEM O KP KASARAK YAPMADIKASTIĞI EN FAZLA 5M KP DİR GERİSİNİ O YAPMADI
Canım benim İstanbul Kıyamet Vakti Oyunun İlk Mareşal Rütbesi Pumaa'dır... Bilip Bilmeden Konuşma İlk Mareşal Teşkodan Çıktı Şuan da 5 tane Mareşal Var Teşkilatta mesele bu değilde Meran Sunucusu Geldiğinde Pumaa 3 yıldız Kahverengiydi... Orda Puma en fazla 5 m yapmıştır Gerisini O yapmadı demişsin Gerisini Senmi Yaptında Böle Gerizekalı Gerizekalı Konuşuyorsun ?

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Splash yazdı:En Yüksek Rütbe Teşkilatta Doğan Abi Yani Pumaa Dır;
Bu Rütbeyi Yapmasının Amacı İse Vefat Eden Halit Girmenç'in En Büyük Hayalinin
İkv deki En Yüksek Rütbeye Sahip Olmak İstemesidir...Ayrıca Doğan Girmenç Halit Girmenç'in Babasıdır...
Halit Girmençi Buradan Saygıyla ANıyor,Doğan Girmenç'e Allahtan Sabır Diliyoruz.
Yeni Öğrendim Bizde Allahtan Sabır dileriz Tüm Ailesine ve yakınlarına..
ARAFxAcAyİpHeRiF

sebepsiz99 yazdı:LotusGNS yazdı:PUMAA DAN ÇOK DAHA ÖNCE MAREŞAL OLAN VAR HEM O KP KASARAK YAPMADIKASTIĞI EN FAZLA 5M KP DİR GERİSİNİ O YAPMADI
Canım benim İstanbul Kıyamet Vakti Oyunun İlk Mareşal Rütbesi Pumaa'dır... Bilip Bilmeden Konuşma İlk Mareşal Teşkodan Çıktı Şuan da 5 tane Mareşal Var Teşkilatta mesele bu değilde Meran Sunucusu Geldiğinde Pumaa 3 yıldız Kahverengiydi... Orda Puma en fazla 5 m yapmıştır Gerisini O yapmadı demişsin Gerisini Senmi Yaptında Böle Gerizekalı Gerizekalı Konuşuyorsun ?[/quote
TEŞKİLATTA ilk mareşal pumaa dır.
5 m kpden sonra 9 milyon 10 bin aşna kadar yönetimin verdiği söyleniyor. ( bunun nedeni ise şundan kaynaklanıyor olmasıdır belkide puma pempe iken mavi 3 yıldız 6 mde olunuyordun ama pumaa 5 m ye gelmeden 9 m oldugundan mavi görmeden kılınç olustur yakınları yada sivri adada tüm arzların ortaklaşa kestikleri soyleniyor boyle bir olay meydana gelse bile bir günde 3 m kesilmeiyeginden gören 5 m zannedyor o günden beri.
Benim en son gördüğümde kendisine sordugumda 3700 m erdeyim demiştin o zamanlarda 30 yakın carı vardın kendsi 39 elveldin. aradan 3 hafta sonra pumanın kılınç oldugu spylendi. bu mantık ordan gelmektedir. yakın cevrelerin dedğine görede bazıları toplu olarak arzların adada kendini ona kestirmişler çoğu kesimde yönetim verdi diyor. mantıl oalrak 3 haftada 4 m kesilmeycegine göre o kdar arz çarla yönetimin veridği kanısındayım.
Şu anda teşklatta 6 KILINÇ vardır. ve 7 ci kılınçın 1,5 m kpsi kalmıstır..
A R Z L O D O S
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Arkadaşlar uzatmanın anlamı yok TEST sunucusunda benim kp 999999999 ıkvde gelmiş geçmiş en fazla kpdir
D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- qWaNTeDq
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
TEŞKİLATTA ilk mareşal pumaa dır.
5 m kpden sonra 9 milyon 10 bin aşna kadar yönetimin verdiği söyleniyor. ( bunun nedeni ise şundan kaynaklanıyor olmasıdır belkide puma pempe iken mavi 3 yıldız 6 mde olunuyordun ama pumaa 5 m ye gelmeden 9 m oldugundan mavi görmeden kılınç olustur yakınları yada sivri adada tüm arzların ortaklaşa kestikleri soyleniyor boyle bir olay meydana gelse bile bir günde 3 m kesilmeiyeginden gören 5 m zannedyor o günden beri.
Benim en son gördüğümde kendisine sordugumda 3700 m erdeyim demiştin o zamanlarda 30 yakın carı vardın kendsi 39 elveldin. aradan 3 hafta sonra pumanın kılınç oldugu spylendi. bu mantık ordan gelmektedir. yakın cevrelerin dedğine görede bazıları toplu olarak arzların adada kendini ona kestirmişler çoğu kesimde yönetim verdi diyor. mantıl oalrak 3 haftada 4 m kesilmeycegine göre o kdar arz çarla yönetimin veridği kanısındayım.
Şu anda teşklatta 6 KILINÇ vardır. ve 7 ci kılınçın 1,5 m kpsi kalmıstır..[/quote] AMAN ALLAHIM TÜRKÇE KATLİAMI :mrgreen:
Şu anda teşklatta 6 KILINÇ vardır. ve 7 ci kılınçın 1,5 m kpsi kalmıstır..[/quote] AMAN ALLAHIM TÜRKÇE KATLİAMI :mrgreen:
KaRaNLıK kasıRGa.
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•
[/b]
Adam Diyiyor Eminönüde 3 Yıldız Mavi En Yüksek.Oyunda demiyor Hava atmanın Sebebi yok
mitmet yazdı:teşkilatta kılıç var diyoruz 3 yıldız diyorsunuz
Adam Diyiyor Eminönüde 3 Yıldız Mavi En Yüksek.Oyunda demiyor Hava atmanın Sebebi yok
Eminönü
Control
Control
sancakta en az 40 tane 3 yıldız vardır
kısmetse 2 yıl a maresal olurum bende 1m600bn şan var suan
kısmetse 2 yıl a maresal olurum bende 1m600bn şan var suan
auril & DoubleLift