Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu
Re: Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu
2. Gaffar diye bişey yok 1 tane gaffar var Onu kestikten sonra karabasanlara cıkıyoruz Orada gaffara yardım eden çemberlitaşa yerleşmesini saglayan casus Var İstihbarat Komutanı onu öldürücez o da Gaffar kadar zor Datalara BAKARSAN Gaffar 2 Diye Bir Şey Yok İstihbarat Komutanı Ve İstihbarat Koruması var
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
bbsnake yazdı:------- Yedi (7) Harfli Yer Neresiydi ? Karaköydü Karaköy gelecekti ancak Yaşam Merkezindeki Görevliden aldığımız bir görevde Tangriss girişini dahi gördün diyor ? Tangriss girişi Centrioun un arkasındaki gezgin şehirdir Lakin Dikkatimi Çeken Bir Şey Var Tangriss girişindeki Gözün Mason gözü oldugu dikkatimi çekti ?
Çok güzel ve önemli bir tespit yapmışsın seni tebrik ediyorum ordaki Mason gözü benimde dikkatimi çekmişti ve bir benzerinide Şah kobranın ordaki Tapınakta gördüm ve foto alıp paylaşayım dedim. İşte Fotosu:

Tapınaktaki işaretlerde üçgen içinde bulunan işaret bir mason gözünü andırıyor.
Bu olayın oyundaki bağlantısını şöylede anlayabiliriz..
Meran Teknolojisi ile Migratta bulunan teknoloji birbiriyle bağlantılı bunu Düşen zırhlarımızdada anlayabiliriz.(Özellikle gece zırhı meran teknolojisini andırıyor.)
Meranın bir nevi devamı olabilecek Şah kobranın oradaki Tapınakta Tapınak Şovalyeleri bulunabilir,tapınak Şovalyeleri Masondur ve de Roma İmparatorluğunun şovalyeleridir.Tapınağı özellikle Şah kobra ve yılanların koruğunu düşünürsek karşımıza açılacak bölgenin ÇÖL olacağını anlayabiliriz.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Ölmüş bir konuyu canlandırmanın manası yok arkadaşlar. Uzun süredir oyundan çok uzak kaldım. Ve şimdi tekrar oyuna yöneldim. Üstümü tamamladıktan sonra inşallah yeni ve daha güzel araştırmalarda sizlere görmek isterim. 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Haklısın Kardeş güzel Bir TESPİT Demek Oluyor ki yeni bölgeler gelirse Eski Mısırla Alakalı Olacagı kesin.KRaLeX yazdı:bbsnake yazdı:------- Yedi (7) Harfli Yer Neresiydi ? Karaköydü Karaköy gelecekti ancak Yaşam Merkezindeki Görevliden aldığımız bir görevde Tangriss girişini dahi gördün diyor ? Tangriss girişi Centrioun un arkasındaki gezgin şehirdir Lakin Dikkatimi Çeken Bir Şey Var Tangriss girişindeki Gözün Mason gözü oldugu dikkatimi çekti ?
Çok güzel ve önemli bir tespit yapmışsın seni tebrik ediyorum ordaki Mason gözü benimde dikkatimi çekmişti ve bir benzerinide Şah kobranın ordaki Tapınakta gördüm ve foto alıp paylaşayım dedim. İşte Fotosu:
Tapınaktaki işaretlerde üçgen içinde bulunan işaret bir mason gözünü andırıyor.
Bu olayın oyundaki bağlantısını şöylede anlayabiliriz..
Meran Teknolojisi ile Migratta bulunan teknoloji birbiriyle bağlantılı bunu Düşen zırhlarımızdada anlayabiliriz.(Özellikle gece zırhı meran teknolojisini andırıyor.)
Meranın bir nevi devamı olabilecek Şah kobranın oradaki Tapınakta Tapınak Şovalyeleri bulunabilir,tapınak Şovalyeleri Masondur ve de Roma İmparatorluğunun şovalyeleridir.Tapınağı özellikle Şah kobra ve yılanların koruğunu düşünürsek karşımıza açılacak bölgenin ÇÖL olacağını anlayabiliriz.
Ancak Mason gözü yerine farklı bir işaret olabilirdi Bilinç Altım beni uyarıyor.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Bu resmi görmek çok kolayCanceazi yazdı:
kafama en çok bu resim takıldı :? datadamı var bunlar
bununla ilgili bir konu da görmüştüm zamanında

Şimdi Eminönü'nde...
Tekrar ediyorum. Uzatmanın manası yok. Konudan alını yapılabilsin, belki yeni konu açmak isteyen arkadaşlar vardır diye kilitlenmesini istemiyordum ancak konuyu an itibariyle rapor ettim ve kilitlenmesini rica edeceğim.Rescuer yazdı:Ölmüş bir konuyu canlandırmanın manası yok arkadaşlar. Uzun süredir oyundan çok uzak kaldım. Ve şimdi tekrar oyuna yöneldim. Üstümü tamamladıktan sonra inşallah yeni ve daha güzel araştırmalarda sizlere görmek isterim.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Konuyu açan kullanıcının isteği üzere konu kilitlenmiştir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti