Burdaki Çogu şifaya bin Basarım Ayrıca Vahit abi Seni unutamayız Fll fundi sEt. İbni ibni ceket fLl mor itemler
En iyi şifacı : Spxgreywolf Legendxşifacı En iyi Savacı : Patriot Xspartacusx TaktikseL olarak Styks İvamos En iyi Büyücü Heretixx Süper Yok Böle büyücü Spacex
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Spxgreywolf itemin olabilir fakat sokaktaki adam bile senden iyi sifacılık yapar ,gecen emde gördüm seni kendine faydan yokki gruba olsun ,en iyi sifa bence arzlarda attıgım emden biliyorum heleki o sifa varsa bastan kaybetiyoruz isim vermicem kim oldugunu tahmin etmisinizdir.
Şifacı üzerine Lengendxşifacı'yı tek geçerim, savaşçı olarak ise Warxquent var pek güçlü olmasada girdiği her savaşta ws de g.b. de em de galibiyetle ayrılıyor. Büyücü olarak ise Sniper
Spxgreywolf gercekler zoruna gitmesin sen sifa kullanmayı bilmiyorsun itemin olabilir ama yetenek yok sende istedegin kadar ben en iyim de. Lodoslada legentxsifacısı ve ulubay birseyler yapıyor arzlada rowberru ve maxsifa en iyisi itarazı olan varsa buyusun yazsın.