Kadim Hidra 3 kez Kesilmiştir

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNsS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidra 3 kez Kesilmiştir

Mesaj gönderen EkSeLaNsS »

1. Görevi olmamış çarımız yok diyorsun :) Senin gibi ezikler sanar ki Biz kendi gorevlerimizi yaptık :) ne kadar sevip saydıgımız deger verdigimiz arkadaslarımız varsa herkesin gorevini yaptık sadece lodoslar la sınırlı degil arzlar da isin icin de Ama senin gibi ezikler ahkam kesmis :) Sen daha piyasada yokken bu kadim gorevini ilk yapanlardanım! gelmişsin burda ahkam kesiyorsun kimse kimsee yardım etmezken saatlerce kadim de bekleyip Lodos ve arzların gorevlerini yapıyorduk bunları övünmek icin veya artislik olsun diye soylemiyorum gercekleri gorun diye sorununuz ne ise özelden halledin bu konuyu bos yere tartısma alanına cevirmeyin 3 gündür sustum yorum yazmadım tartısma cıkmasın diye ama siz haddinizi asıyorsunuz yine biz lonca olarak soylediklerinize kulak asmayacagız çünkü siz cocuksunuz! bu konuyu burada kapatalım kimsenin kalbi kırılmasın kaybeden hic bir zaman biz olmaız insan ne ekerse onu biçer sizde çorbanıza bakın :) millet et döner yemiş pide yemiş kimseyi ilgilendirmez hayırlı olsun siz kadimi kesmissiniz ne güzel sevindirici bir olay bizim zorumuza gitmez inşallah herkes kadimi keser bu bizi mutlu eder ama bazı arkadasların zoruna gitmesin... Ben kadimi 10 kere keserim zevkine keserim istersem penceyi satmak icin keserim ama kimseyi alakadar etmnez ! Bir daha bu konularla benim loncamı yıpratmaya calısmayın biz herşeyin farkındayız birazcık sizde kendinizi silkeleyin bu konu içerisin de loncamın adının gecmesini istemiyorum rica ediyorum.. !!

Saygılarımla...... Türkiyemxloncası
bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.. hz.mevlana

DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
Kullanıcı avatarı
Sarhosimam
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sarhosimam »

maniac yazdı:
CaRmiLLa yazdı:
Sarhosimam yazdı:
maniac yazdı: 3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık :D:D

Türkiyem biz kadimi FANTAZİ olsun diye kesmiyoruz.Gerektiği kadar kesiyoruz Görevi yapılmış carlara kadimmi kesicez ? Ha gerekirse hidralarda çarda kasarız :) Sorun değil.Amacımız sen daha cok ben daha cok kestim demek değildir.Gereksiz yorumlar yapmazsan sevinirim.

;) :D :D :D :D
ben sana fanteziyi göstercm 4 büyücü ile :D asibey bide neymiş bize kadim kestrmemiş sabah akşam beklerlermişde :D yapamıcanz işleri sölemeyn kolay qelsn size :D oyuna çok bagım yapmayın
Benim kimseye 'Sabaha kadar burda beklerim sana kadim kestirmem' diye bi lafım olmadı :)
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx

Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!

[OkaN]
capodelcapo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen capodelcapo »

Turkiyemler bana kacırmadaki amacınızı soyleyin? Kesim konusuna gelince kim keserse kessin umrumuzda degil ama tutup da laf yaparsanız kendinizi kucultmus olursunuz baska bir sey degil. Cunku kendiniz lonca olarak bi halt yiyemediniz milletten yardım isteyerek kestiniz ancak DDD
Hayalxetxcapo-Hayalxetxacil-Hayalxetxakıncı
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bwingrove »

EkSeLaNsS yazdı:1. Görevi olmamış çarımız yok diyorsun :) Senin gibi ezikler sanar ki Biz kendi gorevlerimizi yaptık :) ne kadar sevip saydıgımız deger verdigimiz arkadaslarımız varsa herkesin gorevini yaptık sadece lodoslar la sınırlı degil arzlar da isin icin de Ama senin gibi ezikler ahkam kesmis :) Sen daha piyasada yokken bu kadim gorevini ilk yapanlardanım! gelmişsin burda ahkam kesiyorsun kimse kimsee yardım etmezken saatlerce kadim de bekleyip Lodos ve arzların gorevlerini yapıyorduk bunları övünmek icin veya artislik olsun diye soylemiyorum gercekleri gorun diye sorununuz ne ise özelden halledin bu konuyu bos yere tartısma alanına cevirmeyin 3 gündür sustum yorum yazmadım tartısma cıkmasın diye ama siz haddinizi asıyorsunuz yine biz lonca olarak soylediklerinize kulak asmayacagız çünkü siz cocuksunuz! bu konuyu burada kapatalım kimsenin kalbi kırılmasın kaybeden hic bir zaman biz olmaız insan ne ekerse onu biçer sizde çorbanıza bakın :) millet et döner yemiş pide yemiş kimseyi ilgilendirmez hayırlı olsun siz kadimi kesmissiniz ne güzel sevindirici bir olay bizim zorumuza gitmez inşallah herkes kadimi keser bu bizi mutlu eder ama bazı arkadasların zoruna gitmesin... Ben kadimi 10 kere keserim zevkine keserim istersem penceyi satmak icin keserim ama kimseyi alakadar etmnez ! Bir daha bu konularla benim loncamı yıpratmaya calısmayın biz herşeyin farkındayız birazcık sizde kendinizi silkeleyin bu konu içerisin de loncamın adının gecmesini istemiyorum rica ediyorum.. !!

Saygılarımla...... Türkiyemxloncası
HALA LAF YAPMAYA YÜZÜNÜZ WAR HELAL DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM :D :D
SEN BANA ŞUNUN CEVABINI VER 30 KİŞİ 95 CANA ANCA İNDİRİRKEN BİZ KESERKEN İZLEYİP KAÇIRDIKTAN SONRA TEK SEFERDE KESİYORSUNUZ BUNDA ANORMAL Bİ DURUM WAR ;) ;)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNsS
İskele Babası
İskele Babası

O 30 kişinin içinde Türkiyemxejder yoktu... bak bu sana kapak olsun

DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bwingrove »

EkSeLaNsS yazdı:O 30 kişinin içinde Türkiyemxejder yoktu... bak bu sana kapak olsun

bana çocuk diyenin laflara bakele :D zaten tek kesecektin onu sen olunca kestiler :D
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNsS
İskele Babası
İskele Babası

bwingrove yazdı:
EkSeLaNsS yazdı:O 30 kişinin içinde Türkiyemxejder yoktu... bak bu sana kapak olsun

bana çocuk diyenin laflara bakele :D zaten tek kesecektin onu sen olunca kestiler :D
Ben gücüme değil beynime güveniyorum :D ama sen anlamazsın onu

DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
Kullanıcı avatarı
zamina
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen zamina »

EkSeLaNsS yazdı:
bwingrove yazdı:

Ben gücüme değil beynime güveniyorum :D ama sen anlamazsın onu
LAN OLMAYAN BEYİNE NASIL GÜVENİYON ????
zamina / hayalxetxZAMİNA / hayalxetxGONYALI / Gonyalıxşifaa

In a fight of "today and yesterday" It's tomorrow who loses.

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine...
Kullanıcı avatarı
emreli
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen emreli »

SÖYLE BİR KONU İÇİN POLEMİĞE GİRMEYE BİLE GEREK YOK. O GÜN KLANDAN HERKES OLAN BİTENİ GÖRDÜ. HA SİZİN BİZE ZARARINIZ 10 DK KA ZAMAN KAYBI VE 3 GÜN SUSTURULMA CEZASI...
HA O GÜN DEN BİZİM KAZANCIMIZ DA ŞU OLDU Türkiyem LONCASININ NE MAL OLDUĞUNU TÜM KLAN ÖĞRENDİ... OLAY BU KADAR BASİT...
ŞİMDİ HERKES SUSSUN BU KONU BURADA KAPANSIN...
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...

DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
Kullanıcı avatarı
kuubii
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kuubii »

adam ilkokul terk. ilkokulda beyin bedava
uzak durun bulaşıcı vaka
Resim
.:/****|x|kubilay|x|****\:.

Kod: Tümünü seç

.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]:[color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]:[color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]:[color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa

“Genel Sohbet” sayfasına dön