Saygılarımla...... Türkiyemxloncası
Kadim Hidra 3 kez Kesilmiştir
Re: Kadim Hidra 3 kez Kesilmiştir
1. Görevi olmamış çarımız yok diyorsun
Senin gibi ezikler sanar ki Biz kendi gorevlerimizi yaptık
ne kadar sevip saydıgımız deger verdigimiz arkadaslarımız varsa herkesin gorevini yaptık sadece lodoslar la sınırlı degil arzlar da isin icin de Ama senin gibi ezikler ahkam kesmis
Sen daha piyasada yokken bu kadim gorevini ilk yapanlardanım! gelmişsin burda ahkam kesiyorsun kimse kimsee yardım etmezken saatlerce kadim de bekleyip Lodos ve arzların gorevlerini yapıyorduk bunları övünmek icin veya artislik olsun diye soylemiyorum gercekleri gorun diye sorununuz ne ise özelden halledin bu konuyu bos yere tartısma alanına cevirmeyin 3 gündür sustum yorum yazmadım tartısma cıkmasın diye ama siz haddinizi asıyorsunuz yine biz lonca olarak soylediklerinize kulak asmayacagız çünkü siz cocuksunuz! bu konuyu burada kapatalım kimsenin kalbi kırılmasın kaybeden hic bir zaman biz olmaız insan ne ekerse onu biçer sizde çorbanıza bakın
millet et döner yemiş pide yemiş kimseyi ilgilendirmez hayırlı olsun siz kadimi kesmissiniz ne güzel sevindirici bir olay bizim zorumuza gitmez inşallah herkes kadimi keser bu bizi mutlu eder ama bazı arkadasların zoruna gitmesin... Ben kadimi 10 kere keserim zevkine keserim istersem penceyi satmak icin keserim ama kimseyi alakadar etmnez ! Bir daha bu konularla benim loncamı yıpratmaya calısmayın biz herşeyin farkındayız birazcık sizde kendinizi silkeleyin bu konu içerisin de loncamın adının gecmesini istemiyorum rica ediyorum.. !!
bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.. hz.mevlana
DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Benim kimseye 'Sabaha kadar burda beklerim sana kadim kestirmem' diye bi lafım olmadımaniac yazdı:ben sana fanteziyi göstercm 4 büyücü ileCaRmiLLa yazdı:Sarhosimam yazdı:maniac yazdı: 3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık:D
Türkiyem biz kadimi FANTAZİ olsun diye kesmiyoruz.Gerektiği kadar kesiyoruz Görevi yapılmış carlara kadimmi kesicez ? Ha gerekirse hidralarda çarda kasarızSorun değil.Amacımız sen daha cok ben daha cok kestim demek değildir.Gereksiz yorumlar yapmazsan sevinirim.
![]()
![]()
![]()
![]()
asibey bide neymiş bize kadim kestrmemiş sabah akşam beklerlermişde
yapamıcanz işleri sölemeyn kolay qelsn size
oyuna çok bagım yapmayın
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Turkiyemler bana kacırmadaki amacınızı soyleyin? Kesim konusuna gelince kim keserse kessin umrumuzda degil ama tutup da laf yaparsanız kendinizi kucultmus olursunuz baska bir sey degil. Cunku kendiniz lonca olarak bi halt yiyemediniz milletten yardım isteyerek kestiniz ancak DDD
Hayalxetxcapo-Hayalxetxacil-Hayalxetxakıncı
HALA LAF YAPMAYA YÜZÜNÜZ WAR HELAL DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUMEkSeLaNsS yazdı:1. Görevi olmamış çarımız yok diyorsunSenin gibi ezikler sanar ki Biz kendi gorevlerimizi yaptık
ne kadar sevip saydıgımız deger verdigimiz arkadaslarımız varsa herkesin gorevini yaptık sadece lodoslar la sınırlı degil arzlar da isin icin de Ama senin gibi ezikler ahkam kesmis
Sen daha piyasada yokken bu kadim gorevini ilk yapanlardanım! gelmişsin burda ahkam kesiyorsun kimse kimsee yardım etmezken saatlerce kadim de bekleyip Lodos ve arzların gorevlerini yapıyorduk bunları övünmek icin veya artislik olsun diye soylemiyorum gercekleri gorun diye sorununuz ne ise özelden halledin bu konuyu bos yere tartısma alanına cevirmeyin 3 gündür sustum yorum yazmadım tartısma cıkmasın diye ama siz haddinizi asıyorsunuz yine biz lonca olarak soylediklerinize kulak asmayacagız çünkü siz cocuksunuz! bu konuyu burada kapatalım kimsenin kalbi kırılmasın kaybeden hic bir zaman biz olmaız insan ne ekerse onu biçer sizde çorbanıza bakın
millet et döner yemiş pide yemiş kimseyi ilgilendirmez hayırlı olsun siz kadimi kesmissiniz ne güzel sevindirici bir olay bizim zorumuza gitmez inşallah herkes kadimi keser bu bizi mutlu eder ama bazı arkadasların zoruna gitmesin... Ben kadimi 10 kere keserim zevkine keserim istersem penceyi satmak icin keserim ama kimseyi alakadar etmnez ! Bir daha bu konularla benim loncamı yıpratmaya calısmayın biz herşeyin farkındayız birazcık sizde kendinizi silkeleyin bu konu içerisin de loncamın adının gecmesini istemiyorum rica ediyorum.. !!
SEN BANA ŞUNUN CEVABINI VER 30 KİŞİ 95 CANA ANCA İNDİRİRKEN BİZ KESERKEN İZLEYİP KAÇIRDIKTAN SONRA TEK SEFERDE KESİYORSUNUZ BUNDA ANORMAL Bİ DURUM WAR
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
O 30 kişinin içinde Türkiyemxejder yoktu... bak bu sana kapak olsun
DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
EkSeLaNsS yazdı:O 30 kişinin içinde Türkiyemxejder yoktu... bak bu sana kapak olsun
bana çocuk diyenin laflara bakele
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
Ben gücüme değil beynime güveniyorumbwingrove yazdı:EkSeLaNsS yazdı:O 30 kişinin içinde Türkiyemxejder yoktu... bak bu sana kapak olsun
bana çocuk diyenin laflara bakelezaten tek kesecektin onu sen olunca kestiler
DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
LAN OLMAYAN BEYİNE NASIL GÜVENİYON ????EkSeLaNsS yazdı:Ben gücüme değil beynime güveniyorumbwingrove yazdı:EkSeLaNsS yazdı:O 30 kişinin içinde Türkiyemxejder yoktu... bak bu sana kapak olsun
bana çocuk diyenin laflara bakelezaten tek kesecektin onu sen olunca kestiler
ama sen anlamazsın onu
zamina / hayalxetxZAMİNA / hayalxetxGONYALI / Gonyalıxşifaa
In a fight of "today and yesterday" It's tomorrow who loses.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine...
In a fight of "today and yesterday" It's tomorrow who loses.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine...
SÖYLE BİR KONU İÇİN POLEMİĞE GİRMEYE BİLE GEREK YOK. O GÜN KLANDAN HERKES OLAN BİTENİ GÖRDÜ. HA SİZİN BİZE ZARARINIZ 10 DK KA ZAMAN KAYBI VE 3 GÜN SUSTURULMA CEZASI...
HA O GÜN DEN BİZİM KAZANCIMIZ DA ŞU OLDU Türkiyem LONCASININ NE MAL OLDUĞUNU TÜM KLAN ÖĞRENDİ... OLAY BU KADAR BASİT...
ŞİMDİ HERKES SUSSUN BU KONU BURADA KAPANSIN...
HA O GÜN DEN BİZİM KAZANCIMIZ DA ŞU OLDU Türkiyem LONCASININ NE MAL OLDUĞUNU TÜM KLAN ÖĞRENDİ... OLAY BU KADAR BASİT...
ŞİMDİ HERKES SUSSUN BU KONU BURADA KAPANSIN...
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
adam ilkokul terk. ilkokulda beyin bedavaEkSeLaNsS yazdı:O 30 kişinin içinde Türkiyemxejder yoktu... bak bu sana kapak olsun
uzak durun bulaşıcı vaka

.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]