İKV Yavaş Çalıştıran PC-ler İçin Çözüm !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Trixie
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Yavaş Çalıştıran PC-ler İçin Çözüm !

Mesaj gönderen Trixie »

xFirelifex yazdı:
Trixie yazdı:
Kizanlar yazdı: Bu olayı bende biliyorum, fakat burda şu 2 şey anlatılmamış;

1) Gerçek ram %100 hızlı ise bu sanal ram %1 den de aşağı bi hızda çalışır!

2) Sanal ram uygulaması işlemciden çaldığı için, bilgisayarınızın hızı azalır
Ram mi daha önemlidir Işlemci mi? Işlemci daha önemlidir!

Ekran donuyor, reset atmak zorunda kalıyorum diyen arkadaşın sorununu söyleyeyim;

Bilgisayarın çabuk ısınıyor, Pc kapalı iken Kasanın sol kapağını aç(yani aç) içindeki tozları gördün mü?! Özellikle işlemcinin üzerindeki tozlara bak! Elektrik süpürgesi ile o tozları çek, sonra duru bir bezle sil! Fan sistemini kontrol et, bazı kasalarda fanlar ters takılmıştır, Fanın ikisi içeri üflerken biri dışarı üflemelidir KI normalde herkezin kasa'da 2 tane fan vardır, öyleyse 3.cüyü tak(tır)

Ben Tom Raider oynarken kasanın kapağını açık bırakırdım, şimdi ise el yapımı telden yaptırılmış bir kapak taktım kasaya!

Ayrıca İndıvıa'yı önermiş birisi;

Deneyimlerime dayanarak söylüyorum, 2 tane indıvıa marka ekran kartı ekran donduğunda reset attığım için yandı! Ati Markalarda bu sorunu hiç yaşamadım, indıvıa marka ekran donduğu zaman reset atmıyorum artık fişi çekiyorum 10 saniye sonra takıyorum, indıvıa paraları reklamlaramı gidiyor diye sinirlenmiştim. Ati Marka ekran kartı öneririm.

Ve son olarak bu aralar herkez bilgisayarım donuyor diyor, gidip baktığımda hep aynı problem var;
Bilgisayarın içinde birsürü keyloger(casus) bulunuyor, Genellikle hiçbi Antivirüsler casus programları silmez yada tümünü silmez.

Performans isteyenlere bu programı yine öneriyorum;
Advanced System Care (Free) yani ücretsiz sürümü bile yeter, Tek yapmanız gereken programı kurduktan sonra Çare butonuna tıklamak!
Bu Hız ve İşlemciden Çalma Meselasini Nereden Öğrendin Bilemem Ancak İşlemci Ne Zamanadn Beri Ram Oldu ;)
ve Gerçek Ram 100% ken Sanal Ram %50 dir Biraz Yavaş At ;)
ve Nividia İKV Sorunsuz Çalıştıran Tek Ekran Kartıdır...
Ati Ekranda Donmalara ve Tuhaf Çizgilerin Çıkmasına Sebeb Oluyor :cry:
Bu Yüzden Kendi Düşünceni Değil Bilimsel Bilgini Konuş Tabi Varsa ;)
Ben de Ati kullanıyorum da şimdiye kadar hiç donma veya tuhaf çizgilerin çıkması gibi bir şey yaşamadım ;)
Yüksek ATİ'lerde Değil Arkadaşım 256 lıklarda Genelde Yaşanan Sorun... Eğer Bir Konu Açarsan Emin Ol Çok Kişi Dert Yanacaktırki Tüm Yorumları Okursan ATİ Kullanan Birisi Bu Çizgiler Olduğunu Söylüyor...
Olivera----Coming Soon

Şuan İçin - - - - Trixie
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kizanlar »

Trixie yazdı:
Kizanlar yazdı: Bu olayı bende biliyorum, fakat burda şu 2 şey anlatılmamış;

1) Gerçek ram %100 hızlı ise bu sanal ram %1 den de aşağı bi hızda çalışır!

2) Sanal ram uygulaması işlemciden çaldığı için, bilgisayarınızın hızı azalır
Ram mi daha önemlidir Işlemci mi? Işlemci daha önemlidir!

Ekran donuyor, reset atmak zorunda kalıyorum diyen arkadaşın sorununu söyleyeyim;

Bilgisayarın çabuk ısınıyor, Pc kapalı iken Kasanın sol kapağını aç(yani aç) içindeki tozları gördün mü?! Özellikle işlemcinin üzerindeki tozlara bak! Elektrik süpürgesi ile o tozları çek, sonra duru bir bezle sil! Fan sistemini kontrol et, bazı kasalarda fanlar ters takılmıştır, Fanın ikisi içeri üflerken biri dışarı üflemelidir KI normalde herkezin kasa'da 2 tane fan vardır, öyleyse 3.cüyü tak(tır)

Ben Tom Raider oynarken kasanın kapağını açık bırakırdım, şimdi ise el yapımı telden yaptırılmış bir kapak taktım kasaya!

Ayrıca İndıvıa'yı önermiş birisi;

Deneyimlerime dayanarak söylüyorum, 2 tane indıvıa marka ekran kartı ekran donduğunda reset attığım için yandı! Ati Markalarda bu sorunu hiç yaşamadım, indıvıa marka ekran donduğu zaman reset atmıyorum artık fişi çekiyorum 10 saniye sonra takıyorum, indıvıa paraları reklamlaramı gidiyor diye sinirlenmiştim. Ati Marka ekran kartı öneririm.

Ve son olarak bu aralar herkez bilgisayarım donuyor diyor, gidip baktığımda hep aynı problem var;
Bilgisayarın içinde birsürü keyloger(casus) bulunuyor, Genellikle hiçbi Antivirüsler casus programları silmez yada tümünü silmez.

Performans isteyenlere bu programı yine öneriyorum;
Advanced System Care (Free) yani ücretsiz sürümü bile yeter, Tek yapmanız gereken programı kurduktan sonra Çare butonuna tıklamak!
Bu Hız ve İşlemciden Çalma Meselasini Nereden Öğrendin Bilemem Ancak İşlemci Ne Zamanadn Beri Ram Oldu ;)
Dostum ben bu işlerle çalışıyorum, işlemci nin ram olduğunu falan söylemedim sadece performans dediğin zaman işlemcinin ram den daha fazla önem taşıdığını söyledim, bilimsel konuş diyorsun, ben bunları senden daha iyi biliyorum emin ol, Windows XP kurduğum an Microsoftun kendi orjinal 3 adet casusunu ben kendim silerim hep, sanal ram %50 hızda falan değil bu çok nadir rastlanan işlerde kullanılan bir şeydir yani sanal ram olayı. Ve bak sana ne diyorum işlemciye boş yere yük olur bu sanal ram oyuna hiç bi fayda sağlamaz performans vermez. Ben 64 mb overlock intel in ekran kartında bile IKV 'yi sorunsuz çalıştırdım, Aynı şeyi Call Of Duty 2 oyununda yine overlock 64 mb ekran kartında 100 sabit fps ile çalıştırdım, call of duty 2 yi online oynayanlar bilirler, bunu overlock ile yapmanın imkansız olduğunu söylerler bunun için gerekli olan şey biraz bilgidir, bunların hepsi sadece ekran kartının performans ayarları ile yapılabilir.
O senin tuhaf çizgiler çıkıyor dediğin Ati nin ilk kuruduğunda tüm ayarlarının full Kalite ayarı olmasından kaynaklanıyor, Işlemcin buna yetmiyordur, O yüzden bu ayarları performans yaptığında sorunun ortadan kalktığını görürsün, tabi reset atmayıda unutma

Ben şunu diyorum, bi senin dediklerini yapsınlar bide benim dediklerimi yapsınlar sadece bunu diyorum, sonra sonucu söylesinler!
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kizanlar »

Ati nin 256 lık olanlarında oluyor demişsin son olarak bunada cevabım başta olduğu gibi ısınmadır, Fanlardır kasayı hava almayan yere sokarsın, en azından haber veriyor iyi durumda değilim diyor! araştırma yaparsan en çok bozulan ekran kartıda Indivia dır!

Neyse zaten ben Indivia nın ekran kalitesine laf atmadım, çabuk bozuluyor onu söyledim, Ati de sorun yaşayanlar anlattığım gibi performans ayarlarına ve kasa içine baksınlar..
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Pangea »

Valla İkv'de daha hızlı açılmaya başladı daha önce açamadığım Son Destanıda oynamaya başladım 14 level oldum hatta :) Bence işe yarıyor ;)
Kullanıcı avatarı
sonkanarz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sonkanarz »

Intel (R
Pentium (R
4 Cpu
3.00 Ghz
2.99 GHz
1.50 gb ram

İyimi İkv ıcın
Klan:Arz
Lonca:Texas
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır

ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
Kullanıcı avatarı
Olivera
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Olivera »

sonkanarz yazdı:Intel (R
Pentium (R
4 Cpu
3.00 Ghz
2.99 GHz
1.50 gb ram

İyimi İkv ıcın

Sistem gereksinimleri :

P4 1.5 GHz/ Celeron 1.8 GHz / AMD XP 2200+ veya üzeri işlemci
Windows XP
512 MB veya üzeri RAM
1.2 GB boş harddisk alanı
DirectX 9.0.c
Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı
Örnek : ATI Radeon 9500 veya üzeri / GeForce FX 5200 veya üzeri
1024x768 minimum ekran kartı çözünürlüğü
DirectX destekli ses kartı
Internet Bağlantısı
Special Response Team
Resim
Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serkannnn »

Trixie yazdı:
Hepsi doğru ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Ermankuzu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Ermankuzu »

AMD Athlon (tm) 64 X2
Dual-Core Processor TK-57
1.90 GHz, 1,75 GB RAM

Kaç verim Yardım et
Oyunda maden toplarken tıklıom 10-15 kez tıklamam gerekio
item giyerkende Çok kötü yaa :( kötümü bilgisayarım neyi var :cry:
Kullanıcı avatarı
forumcingir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen forumcingir »

Kardeşim öncelikle emeğine teşekkürler yaptım fakat ; PC yi kapatmanız lazım dediğinde kapatmadım olmuşmudur şimdi Görsel efektleri kapatıp yenıden 4046 yazıyorum fakat pc yenıden başlatılsın çıkmıyor . Kapatmadım olmuşmudur ?
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Resim

bilgisayarımın özellikleri bu şekilde ancak 4046 yapmak pek işime yaramadı başka bir öneriniz var mıdır ?
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön