"OrhaNTebeR"
Veda.... Titxdelikurt
- Orhanteber
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Veda.... Titxdelikurt
Serhat efendi; şu oyunda seni takdir ettiğim tek nokta Türkçe'yi güzel ve düzenli kullanmandır.. Türkçe'yi güzel kullanmandan dolayı sana teşekkür ediyorum.. Gerisini söylemeye gerek yok zaten
Gitmene çok sevindim vallaha.. Bir daha görüşmemek dileğiyle.. Kendine iyi bir iş bulursunda biraz düzene girersin inşallah.. 
"OrhaNTebeR"
"OrhaNTebeR"

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."
la delikut kendi adına konuş bende 36 yaşındayım ama hala gencim yaşlanmak ayrı ihtiyarlamak ayrı gerçi senin bırakma zamanın gelmişti beynin iyice sulanmıştı sen gıcık olduğum bi tipsin ama oyunda oturup konuşulacak nadir insanlardan biriydin seni özlemiycem kesin ama kendi tarzında bi ekolsün ne diyim hayatta başarılar diliyorum SENKRON
TEMİZ Bİ TÜRKÇE İÇİN ELELEMİ YOKSA ÇENE ÇENEYEMİ TEBER EFENDİ :lol: :lol: :lol: BU TAKMIŞ TEMİZ TÜRKÇEYE BENİM SOYUM YÖRÜK AFŞARLARINA DAYANIYOR ARAŞTIR ÖZ TÜRKÇEYİ KİM KONUŞUYOR İSTANBUL TÜRKÇESİYLE TEMİZ TÜRKÇE OLMUYOR CNM SENKRON
- Orhanteber
- Cin Avcısı
Senkron usta bak ben senden küçük yaştayım ama sen daha Türkçe'yi güzel kullanmayı, şiveyle karıştaracak kadar büyümemişin.. Sana nereden geldiğini soran olmadı.. Bende Yozgat'lıyım.. BOZOK TÜRK'üyüm.. Nereden geldiğimizi çok şükür bilebiliyoruz.. Benim güzel ve temiz Türkçe'den kastım; "k" yerine "q", "v" yerine "w" vb. tarzı harfler kullananlaradır.. Temiz Türkçe; İstanbul Türkçe'sinden oluşmuyor sadece! Temiz Türkçe'ye karşı olanda Vatan haindir.. Vatanı yok ettiklerininde farkında değiller.. Her yörenin kendine ait bir şivesi vardır.. Bu da her yörenin ayrı bi güzelliğidir.. Bunu karıştırma lütfen temiz Türkçe'le..
Ayrıca bundan sonra ki sloganımda;
Ayrıca bundan sonra ki sloganımda;

- Orhanteber
- Cin Avcısı
Ayrıca benim şivem İstanbul Türkçe'si değildir.. Ben Kayseri'de doğup büyüdüm ve Kayseri şivesiyle konuşurum.. Senin zamanında; Edebiyat, Türk Dili, Türkçe derslerine heralde müzik öğretmeni girdi.. Yazık vallaha bu Türk toplumuna.. Senin dilin, dinin, namusun, vatanın, bayrağın, devletin; sana bırakılan en kıymetli hazinelerdir.. Sen Bunlara sahip çıkmazsan vay bu Türk toplumunun haline..

evet nazım ustanın dediği gibi bende vatan haini olmaya devam ediyorum ve size sadece gülüyorum
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
bırakın su herıfı nerdeyse gıtsın yuvasınıa
- JoKeRxxx
- Salgın Koruyucusu
Lan bırakın su maLı kendı capında eqLensn sız böLe tartısdıkca bu maL rekLam oLuyo hosuna qıdıyo 
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker
KaoteamxLyder we forumdakı diğer Joker hesapLarıyLa aLakam yoktur dikkat!
KaoteamxLyder we forumdakı diğer Joker hesapLarıyLa aLakam yoktur dikkat!
Serhat' ı er yada geç bu sunucuya döndüreceğiz, çünkü terbiye edilecek çok
veled var bu sunucuda...
Unutmayın serhat ın tek bir düsturu vardı sizler için, NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ
TEKDİR, TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR.. o yüzden sürekli kötek yiyordunuz,
şimdi de kalkmış arkasından hala acınızı dindirebilmek uğruna havlamaya devam ediyorsunuz,
hırsızlar arsızlar kolkola girmiş bayram yapıyor, merak etmeyin o geri dönmese bile ondan
sonra gelenler düzeni intizamı sağlayacaktır sancakta...
Titxmeyra
veled var bu sunucuda...
Unutmayın serhat ın tek bir düsturu vardı sizler için, NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ
TEKDİR, TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR.. o yüzden sürekli kötek yiyordunuz,
şimdi de kalkmış arkasından hala acınızı dindirebilmek uğruna havlamaya devam ediyorsunuz,
hırsızlar arsızlar kolkola girmiş bayram yapıyor, merak etmeyin o geri dönmese bile ondan
sonra gelenler düzeni intizamı sağlayacaktır sancakta...
Titxmeyra
Titxmeyra - Titxasena

Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.

Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.
- sananeLenxD
- İskele Babası
sen ondan farklısın sankıJoKeRxxx yazdı:Lan bırakın su maLı kendı capında eqLensn sız böLe tartısdıkca bu maL rekLam oLuyo hosuna qıdıyo
Bir dost