Genisleme paketi girisi?!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Genisleme paketi girisi?!

Mesaj gönderen Serinplay »

Subzero yazdı: 20 Ara 2017 07:21 Selam arkadaşlar. Birileri karaköy geleceğini söylemişti fakat nerull gelip hikayeden uzaklaşma demişti yani benim görüşüm karaköy gelmiyecek ve giriş yeri de balıkçının orası olur büyük ihtimalle 2. Bir tahminim daha var oda 4 lvl lik örümceklerin yukardaki sol ve sağ çıkmazları varya sol taraftaki yerden gidilebilir diye düşünüyorum, görmek isteyen olursa mısır ın üst tarafı. Ayrıca saatin ordan giriş olacağını kattiyen sanmıyorum yapsalar çok saçma olacaktır. Bknz diğer bölgelerin hiçbir girişi o kadar zor yerlerde değil.
Aynı kişi "bazen dikkati başka yöne çekmek iyidir" de demişti.Benim anlamadığım Karaköy gelmeyecek diyip girişin balıkçının oradan olacağını söylemen :grin:
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Genisleme paketi girisi?!

Mesaj gönderen movie »

Subzero yazdı: 20 Ara 2017 07:21 Selam arkadaşlar. Birileri karaköy geleceğini söylemişti fakat nerull gelip hikayeden uzaklaşma demişti yani benim görüşüm karaköy gelmiyecek ve giriş yeri de balıkçının orası olur büyük ihtimalle 2. Bir tahminim daha var oda 4 lvl lik örümceklerin yukardaki sol ve sağ çıkmazları varya sol taraftaki yerden gidilebilir diye düşünüyorum, görmek isteyen olursa mısır ın üst tarafı. Ayrıca saatin ordan giriş olacağını kattiyen sanmıyorum yapsalar çok saçma olacaktır. Bknz diğer bölgelerin hiçbir girişi o kadar zor yerlerde değil.
Orası bir gün giriş olacak bu kaçınılmaz. Zorluk olarak ise şöyle bir şey yaparlar olur biter. Handan'a ve İsmet'e birer adet ruh taşı koyarlar olur biter. Fakat ruh taşını kullanabilmek için bir kere normal şekilde girmeyi gerekli tutacaklardır. Şu anki meran şehri gibi
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön