kendini nie yabana atıyon sende çok iyisin bence1EngiN1 yazdı:Konfüçyüs xx SurrendeR ' dir bana göre .
Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
solucan +cevriye die item varmı ki ???Suskunjackal yazdı:en iyi şifacıyı ibni sina solucan full dizen veya ibni sina cevriye full dizen birini sanırlar.yanılırlar, çünkü biraz daha düşününce bu takımlara bin basıcak takımların olduğunu bilirler.Ben hasarcı olmak ıstmeıyorum klan şifacısı olmak ıstıyorum diyordum.Nasıl bir takım dizeceğim konusunda kafam karışıktı.konfücyüs üstada danıştım.bana solucan + cevriye dizersen hem ibni sina solucan olandan hemde ibni sina cevriye olandan daha iyi olcağımı söylemişti.gerçektende öyle oldu.hem hasar az alıyorum hemde tek şifa başımda 6 7 bin basıyorum.tabi ibni sina daha garantili ama solucan + cevriye hem daha ucuz hem de yaptımı tam yapıyor.bunlara ek tabi sunucuzda varmıdır bilemem, kutadgu bilig+ solucan dizin sizi kesebilecek cıkmaz sunucuda.Yeni bölgeler geliyor biz sadece şifalacayağız o yüzden kutadgu bilig + cevriye dizersek daha mantıklı olur.Kutadgu bilig bize ek kudret veriyor ve cevriye krtiğimizi arttırıyor.Belki ilk görüştü yaramaz dersiniz son 1 can kala büyücüye krtik basıp canını 100 yapınca vazgeçilmeziniz olacaktır.
eminönünde oynuyorum bana göre en iyi konfücyüs. Hardoctor da beğendiğim bir şifacıdır.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
zırhını 70 yapanakadar solucan sonrada cevriye
auril & DoubleLift