Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!

Mesaj gönderen mobilsorun »

ARACHNE yazdı:
yasamakoldurur yazdı:
Nerull yazdı:Başvuru yapan oyuncularımızın tılsımlarını bu sabah teslim ettik. Aşağıda kazanan oyuncularımızı ve kazandıkları tılsımları da görebilirsiniz.

[table][tr][th]Teslim Saati[/th][th]Sunucu[/th][th]Karakter Adı[/th][th]Verilen Tılsım[/th][/tr]
[tr][td]08:50[/td][td]Eminönü[/td][td]Penthouse[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]08:55[/td][td]Eminönü[/td][td]ysfMELEK[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:00[/td][td]Eminönü[/td][td]KUZEYINOĞLU[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:05[/td][td]Eminönü[/td][td]TRQJAN[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:10[/td][td]Eminönü[/td][td]IIIxÇaĞLaRxIII[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:15[/td][td]Sancak[/td][td]IIasTReaII[/td][td]Tılsım - Yıldırım 2[/td][/tr]
[tr][td]09:20[/td][td]Sancak[/td][td]ZeYBeK[/td][td]Tılsım - Çağrı (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:25[/td][td]Teşkilat[/td][td]ıIıJustWatchıIı[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:27[/td][td]Teşkilat[/td][td]IlxKeNaNBeyyIlx[/td][td]Tılsım - Defansif Dövüşme 2 (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:30[/td][td]Teşkilat[/td][td]Gazapizm[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:35[/td][td]Beyaz Köşk[/td][td]QFLU[/td][td]Tılsım - Fiziksel Bilgi (III)[/td][/tr][/table]
Üstelik kampanya burada bitmiyor! Üstelik 01 Temmuz ila 01 Ağustos tarihleri arasında Playstore'dan İKV Ürünleri alan oyuncularımız arasından her gün 1 kişiye, toplam 30 kişiye III. Kademe Tılsım hediye ediyoruz!
Yıldırım 2 3.Kademe Tılsım mı ?
Yıldırım 2 Tılsımının kademesi olmadığı için III. kademe tılsım yerine talep edilebilir.

Bilginize.
Saçmalık
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
efsane56
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen efsane56 »

1 Kısı Mı Kazandı Sadece ?
Kullanıcı avatarı
McerdemQ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen McerdemQ »

Merhaba , ben ramazan boyunca playstoreden alışveriş yaptım. Mail adresime kazandığıma dair mail gelmiş fakat kazanan ürün numaralarında kendı ürün kodumu bulamadım. Ne yapmam gerekiyor ?
Mcerdem - Megaxmc - QMCERDEMQ - CooLMc - mcerdemQ

2008-...
Kullanıcı avatarı
busecalikk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Time of Death

Mesaj gönderen busecalikk »

Merhaba merak ettiğim bir şey var. Ben üyeliğimi açarken mail adresi ile üye olmamıştım. Bu kişiler kazanınca cep telefonlarına mı mesaj geliyor? Birde Play Store'da sipariş numarası yerine Ödeme numarası var. Bu ikisi aynı şey mi?
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Oyununuza da size de lanet olsun ..
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Playstoreden oyunlar kısmından Ödeme No ya bakarak konunun başında Sayın Nerull'un vermiş olduğu sayılara bakarak bize çıkıp çıkmadığını anlayabiliriz burada sanırım hepimiz hemfikiriz ?

Peki gelelim şu kafa karıştıran şeye bazı oyuncular Sayın Nerull'un belirtmiş olduğu sayıların kendilerinde olmadığı halde maillerine mesaj olarak kazandıklarını söylemişler ; bu nasıl bir hatadır veya bizim bilmediğimiz bir şey mi var bu konuya açıklık getirirseniz mutlu oluruz Sayın Nerull.Teşekkürler...

Bu arada 22 sefer alışveriş yapan arkadaş adına da üzüldüm.Bende 8 adet 6.yıl paketi almıştım :/

Bir şey daha ... Büyük paralar yatıran arkadaşlar var evet anlıyorum ama neden sorgusuz bir şekilde suç atıyorsunuz yönetime ? Bana çıkmadı diye kalkıp çamur atamam yönetime ama şu mail olayı canımı sıkmaya başladı biraz sabredelim bakalım ne cevaplar gelecek ...Bununla ilgili bir açıklama bekliyoruz.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

LinkiNParkK yazdı:Playstoreden oyunlar kısmından Ödeme No ya bakarak konunun başında Sayın Nerull'un vermiş olduğu sayılara bakarak bize çıkıp çıkmadığını anlayabiliriz burada sanırım hepimiz hemfikiriz ?

Peki gelelim şu kafa karıştıran şeye bazı oyuncular Sayın Nerull'un belirtmiş olduğu sayıların kendilerinde olmadığı halde maillerine mesaj olarak kazandıklarını söylemişler ; bu nasıl bir hatadır veya bizim bilmediğimiz bir şey mi var bu konuya açıklık getirirseniz mutlu oluruz Sayın Nerull.Teşekkürler...

Bu arada 22 sefer alışveriş yapan arkadaş adına da üzüldüm.Bende 8 adet 6.yıl paketi almıştım :/

Bir şey daha ... Büyük paralar yatıran arkadaşlar var evet anlıyorum ama neden sorgusuz bir şekilde suç atıyorsunuz yönetime ? Bana çıkmadı diye kalkıp çamur atamam yönetime ama şu mail olayı canımı sıkmaya başladı biraz sabredelim bakalım ne cevaplar gelecek ...Bununla ilgili bir açıklama bekliyoruz.
Ödeme numarasıyla sipariş numarası farklı şeylermiş
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

wonka yazdı:
LinkiNParkK yazdı:Playstoreden oyunlar kısmından Ödeme No ya bakarak konunun başında Sayın Nerull'un vermiş olduğu sayılara bakarak bize çıkıp çıkmadığını anlayabiliriz burada sanırım hepimiz hemfikiriz ?

Ödeme numarasıyla sipariş numarası farklı şeylermiş
Çok saçma geldi bana peki bu sipariş numaralarına nereden bakacağız yani biz bakamıyor muyuz bu sipariş numaralarına ?
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Nerull'un bahsettiğine göre playstore yetkilileri görebiliyormuş sadece bana da saçma geldi
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ya bu nasıl bir şeydir o zaman bize ödeme no lar ile bilgi verselerdi ya bende şu ana kadar ödeme no zannediyordum verilen numaraların ..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Eski Duyurular” sayfasına dön