SaçmalıkARACHNE yazdı:Yıldırım 2 Tılsımının kademesi olmadığı için III. kademe tılsım yerine talep edilebilir.yasamakoldurur yazdı:Üstelik kampanya burada bitmiyor! Üstelik 01 Temmuz ila 01 Ağustos tarihleri arasında Playstore'dan İKV Ürünleri alan oyuncularımız arasından her gün 1 kişiye, toplam 30 kişiye III. Kademe Tılsım hediye ediyoruz!Nerull yazdı:Başvuru yapan oyuncularımızın tılsımlarını bu sabah teslim ettik. Aşağıda kazanan oyuncularımızı ve kazandıkları tılsımları da görebilirsiniz.
[table][tr][th]Teslim Saati[/th][th]Sunucu[/th][th]Karakter Adı[/th][th]Verilen Tılsım[/th][/tr]
[tr][td]08:50[/td][td]Eminönü[/td][td]Penthouse[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]08:55[/td][td]Eminönü[/td][td]ysfMELEK[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:00[/td][td]Eminönü[/td][td]KUZEYINOĞLU[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:05[/td][td]Eminönü[/td][td]TRQJAN[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:10[/td][td]Eminönü[/td][td]IIIxÇaĞLaRxIII[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:15[/td][td]Sancak[/td][td]IIasTReaII[/td][td]Tılsım - Yıldırım 2[/td][/tr]
[tr][td]09:20[/td][td]Sancak[/td][td]ZeYBeK[/td][td]Tılsım - Çağrı (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:25[/td][td]Teşkilat[/td][td]ıIıJustWatchıIı[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:27[/td][td]Teşkilat[/td][td]IlxKeNaNBeyyIlx[/td][td]Tılsım - Defansif Dövüşme 2 (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:30[/td][td]Teşkilat[/td][td]Gazapizm[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:35[/td][td]Beyaz Köşk[/td][td]QFLU[/td][td]Tılsım - Fiziksel Bilgi (III)[/td][/tr][/table]
Yıldırım 2 3.Kademe Tılsım mı ?
Bilginize.
Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
1 Kısı Mı Kazandı Sadece ?
Merhaba , ben ramazan boyunca playstoreden alışveriş yaptım. Mail adresime kazandığıma dair mail gelmiş fakat kazanan ürün numaralarında kendı ürün kodumu bulamadım. Ne yapmam gerekiyor ?
Mcerdem - Megaxmc - QMCERDEMQ - CooLMc - mcerdemQ
2008-...
2008-...
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Merhaba merak ettiğim bir şey var. Ben üyeliğimi açarken mail adresi ile üye olmamıştım. Bu kişiler kazanınca cep telefonlarına mı mesaj geliyor? Birde Play Store'da sipariş numarası yerine Ödeme numarası var. Bu ikisi aynı şey mi?
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Playstoreden oyunlar kısmından Ödeme No ya bakarak konunun başında Sayın Nerull'un vermiş olduğu sayılara bakarak bize çıkıp çıkmadığını anlayabiliriz burada sanırım hepimiz hemfikiriz ?
Peki gelelim şu kafa karıştıran şeye bazı oyuncular Sayın Nerull'un belirtmiş olduğu sayıların kendilerinde olmadığı halde maillerine mesaj olarak kazandıklarını söylemişler ; bu nasıl bir hatadır veya bizim bilmediğimiz bir şey mi var bu konuya açıklık getirirseniz mutlu oluruz Sayın Nerull.Teşekkürler...
Bu arada 22 sefer alışveriş yapan arkadaş adına da üzüldüm.Bende 8 adet 6.yıl paketi almıştım
Bir şey daha ... Büyük paralar yatıran arkadaşlar var evet anlıyorum ama neden sorgusuz bir şekilde suç atıyorsunuz yönetime ? Bana çıkmadı diye kalkıp çamur atamam yönetime ama şu mail olayı canımı sıkmaya başladı biraz sabredelim bakalım ne cevaplar gelecek ...Bununla ilgili bir açıklama bekliyoruz.
Peki gelelim şu kafa karıştıran şeye bazı oyuncular Sayın Nerull'un belirtmiş olduğu sayıların kendilerinde olmadığı halde maillerine mesaj olarak kazandıklarını söylemişler ; bu nasıl bir hatadır veya bizim bilmediğimiz bir şey mi var bu konuya açıklık getirirseniz mutlu oluruz Sayın Nerull.Teşekkürler...
Bu arada 22 sefer alışveriş yapan arkadaş adına da üzüldüm.Bende 8 adet 6.yıl paketi almıştım
Bir şey daha ... Büyük paralar yatıran arkadaşlar var evet anlıyorum ama neden sorgusuz bir şekilde suç atıyorsunuz yönetime ? Bana çıkmadı diye kalkıp çamur atamam yönetime ama şu mail olayı canımı sıkmaya başladı biraz sabredelim bakalım ne cevaplar gelecek ...Bununla ilgili bir açıklama bekliyoruz.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Ödeme numarasıyla sipariş numarası farklı şeylermişLinkiNParkK yazdı:Playstoreden oyunlar kısmından Ödeme No ya bakarak konunun başında Sayın Nerull'un vermiş olduğu sayılara bakarak bize çıkıp çıkmadığını anlayabiliriz burada sanırım hepimiz hemfikiriz ?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
Çok saçma geldi bana peki bu sipariş numaralarına nereden bakacağız yani biz bakamıyor muyuz bu sipariş numaralarına ?wonka yazdı:Ödeme numarasıyla sipariş numarası farklı şeylermişLinkiNParkK yazdı:Playstoreden oyunlar kısmından Ödeme No ya bakarak konunun başında Sayın Nerull'un vermiş olduğu sayılara bakarak bize çıkıp çıkmadığını anlayabiliriz burada sanırım hepimiz hemfikiriz ?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Nerull'un bahsettiğine göre playstore yetkilileri görebiliyormuş sadece bana da saçma geldi
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
Ya bu nasıl bir şeydir o zaman bize ödeme no lar ile bilgi verselerdi ya bende şu ana kadar ödeme no zannediyordum verilen numaraların ..