Muazzam Kalabalık . Tebrikler İKV :lol:
Fuara Gidip Düşüncelerini Paylaşmak İsteyenler Buraya.
Re: Fuara Gidip Düşüncelerini Paylaşmak İsteyenler Buraya.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İster inanın ister inanmayın ama rönesans fuar organizasyonu bu sene facia olsa da İKV yine güzel bir fuar senesi geçirdi. Farkedildiyse fuar genelinde hiç büyük oyun firmaların katılımı yoktu bu da fuarın bu sene çok belirsiz ve düzensiz organizasyonlarla son dakika golü gibi karşımıza çıkmasından kaynaklandı. Buna rağmen ikv yine katılımını esirgemedi ve diğer standlara kıyasla iyi bir katılım kitlesine ulaştı diğer standlarda oyuncusu olmadığı halde sadece tişört poster gibi hediyeleri kapmak isteyen çocuklarla dolu değildi. Gerek stand içinde gerek stand dışında bir araya toplanıp çok da güzel sohbetler yapıldığına şahit oldum dışarıdan bakarak bol keseden atmak kolay tabi. Oyuna sözde sahip çıkan ama her defasında yerden yere vuran muhalefetlere sesleniyorum buradan atıp tutmak yerine gelip o atmosferi yaşasaydınız bu şekilde laf kalabalığı yapmazdınız
Bu resim muhtemelen haftaiçi veya erken saatlerde çekilmiş bir fotografki sanki tüm standlar dolup taşıyorken ikv standı bu haldeymiş gibi gösteriyorsun komiksin
Özellikle pazar günü gerçekten adım atılmayacak bir kalabalık vardı ve mola yemek ihtiyacı için dışarı çıkan oyunculara rağmen o günden çekilen karelerden birisi ortamı anlatıyor

[/color]
Bu resim muhtemelen haftaiçi veya erken saatlerde çekilmiş bir fotografki sanki tüm standlar dolup taşıyorken ikv standı bu haldeymiş gibi gösteriyorsun komiksin

Bad Sector
Teşkilat&Meran
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Enchanter yazdı:İster inanın ister inanmayın ama rönesans fuar organizasyonu bu sene facia olsa da İKV yine güzel bir fuar senesi geçirdi. Farkedildiyse fuar genelinde hiç büyük oyun firmaların katılımı yoktu bu da fuarın bu sene çok belirsiz ve düzensiz organizasyonlarla son dakika golü gibi karşımıza çıkmasından kaynaklandı. Buna rağmen ikv yine katılımını esirgemedi ve diğer standlara kıyasla iyi bir katılım kitlesine ulaştı diğer standlarda oyuncusu olmadığı halde sadece tişört poster gibi hediyeleri kapmak isteyen çocuklarla dolu değildi. Gerek stand içinde gerek stand dışında bir araya toplanıp çok da güzel sohbetler yapıldığına şahit oldum dışarıdan bakarak bol keseden atmak kolay tabi. Oyuna sözde sahip çıkan ama her defasında yerden yere vuran muhalefetlere sesleniyorum buradan atıp tutmak yerine gelip o atmosferi yaşasaydınız bu şekilde laf kalabalığı yapmazdınız![]()
[/color]
Bu resim muhtemelen haftaiçi veya erken saatlerde çekilmiş bir fotografki sanki tüm standlar dolup taşıyorken ikv standı bu haldeymiş gibi gösteriyorsun komiksinÖzellikle pazar günü gerçekten adım atılmayacak bir kalabalık vardı ve mola yemek ihtiyacı için dışarı çıkan oyunculara rağmen o günden çekilen karelerden birisi ortamı anlatıyor
![]()
Kaç kişi var orda 1 bin mi 2 bin mi yoksa konser mi verdi ünlü rockçılar mı geldi üfff be sayıya bak vay bee yuhaa bakim valla kaç kişi var orda yuhhhhhhhhhhhhhhh :!:
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
bu kalabalıkmı ? hala anlamak istemiyorsunuz ikv oyuncu kaybediyorEnchanter yazdı:İster inanın ister inanmayın ama rönesans fuar organizasyonu bu sene facia olsa da İKV yine güzel bir fuar senesi geçirdi. Farkedildiyse fuar genelinde hiç büyük oyun firmaların katılımı yoktu bu da fuarın bu sene çok belirsiz ve düzensiz organizasyonlarla son dakika golü gibi karşımıza çıkmasından kaynaklandı. Buna rağmen ikv yine katılımını esirgemedi ve diğer standlara kıyasla iyi bir katılım kitlesine ulaştı diğer standlarda oyuncusu olmadığı halde sadece tişört poster gibi hediyeleri kapmak isteyen çocuklarla dolu değildi. Gerek stand içinde gerek stand dışında bir araya toplanıp çok da güzel sohbetler yapıldığına şahit oldum dışarıdan bakarak bol keseden atmak kolay tabi. Oyuna sözde sahip çıkan ama her defasında yerden yere vuran muhalefetlere sesleniyorum buradan atıp tutmak yerine gelip o atmosferi yaşasaydınız bu şekilde laf kalabalığı yapmazdınız![]()
[/color]
Bu resim muhtemelen haftaiçi veya erken saatlerde çekilmiş bir fotografki sanki tüm standlar dolup taşıyorken ikv standı bu haldeymiş gibi gösteriyorsun komiksinÖzellikle pazar günü gerçekten adım atılmayacak bir kalabalık vardı ve mola yemek ihtiyacı için dışarı çıkan oyunculara rağmen o günden çekilen karelerden birisi ortamı anlatıyor
![]()
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Bide siz gitseniz ne rahatlayacağız he 
Enchanter yazdı:İster inanın ister inanmayın ama rönesans fuar organizasyonu bu sene facia olsa da İKV yine güzel bir fuar senesi geçirdi. Farkedildiyse fuar genelinde hiç büyük oyun firmaların katılımı yoktu bu da fuarın bu sene çok belirsiz ve düzensiz organizasyonlarla son dakika golü gibi karşımıza çıkmasından kaynaklandı. Buna rağmen ikv yine katılımını esirgemedi ve diğer standlara kıyasla iyi bir katılım kitlesine ulaştı diğer standlarda oyuncusu olmadığı halde sadece tişört poster gibi hediyeleri kapmak isteyen çocuklarla dolu değildi. Gerek stand içinde gerek stand dışında bir araya toplanıp çok da güzel sohbetler yapıldığına şahit oldum dışarıdan bakarak bol keseden atmak kolay tabi. Oyuna sözde sahip çıkan ama her defasında yerden yere vuran muhalefetlere sesleniyorum buradan atıp tutmak yerine gelip o atmosferi yaşasaydınız bu şekilde laf kalabalığı yapmazdınız![]()
[/color]
![]()
Ha ha ! Bu mu senin kalabalık anlayışın kaç tane sunucu var ikv de ? Orda kaç oyuncu var ? Yazık hala desteklemeye çalışmanıza üzülüyorum :roll: .
2006-2016