Fuara Gidip Düşüncelerini Paylaşmak İsteyenler Buraya.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Fuara Gidip Düşüncelerini Paylaşmak İsteyenler Buraya.

Mesaj gönderen resp0nse »

muhalif yazdı:Resim
Muazzam Kalabalık . Tebrikler İKV :lol:
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Enchanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Enchanter »

İster inanın ister inanmayın ama rönesans fuar organizasyonu bu sene facia olsa da İKV yine güzel bir fuar senesi geçirdi. Farkedildiyse fuar genelinde hiç büyük oyun firmaların katılımı yoktu bu da fuarın bu sene çok belirsiz ve düzensiz organizasyonlarla son dakika golü gibi karşımıza çıkmasından kaynaklandı. Buna rağmen ikv yine katılımını esirgemedi ve diğer standlara kıyasla iyi bir katılım kitlesine ulaştı diğer standlarda oyuncusu olmadığı halde sadece tişört poster gibi hediyeleri kapmak isteyen çocuklarla dolu değildi. Gerek stand içinde gerek stand dışında bir araya toplanıp çok da güzel sohbetler yapıldığına şahit oldum dışarıdan bakarak bol keseden atmak kolay tabi. Oyuna sözde sahip çıkan ama her defasında yerden yere vuran muhalefetlere sesleniyorum buradan atıp tutmak yerine gelip o atmosferi yaşasaydınız bu şekilde laf kalabalığı yapmazdınız :)

resp0nse yazdı:
[/color]

Bu resim muhtemelen haftaiçi veya erken saatlerde çekilmiş bir fotografki sanki tüm standlar dolup taşıyorken ikv standı bu haldeymiş gibi gösteriyorsun komiksin :) Özellikle pazar günü gerçekten adım atılmayacak bir kalabalık vardı ve mola yemek ihtiyacı için dışarı çıkan oyunculara rağmen o günden çekilen karelerden birisi ortamı anlatıyor ;)

Resim
Bad Sector Teşkilat&Meran
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

Enchanter yazdı:İster inanın ister inanmayın ama rönesans fuar organizasyonu bu sene facia olsa da İKV yine güzel bir fuar senesi geçirdi. Farkedildiyse fuar genelinde hiç büyük oyun firmaların katılımı yoktu bu da fuarın bu sene çok belirsiz ve düzensiz organizasyonlarla son dakika golü gibi karşımıza çıkmasından kaynaklandı. Buna rağmen ikv yine katılımını esirgemedi ve diğer standlara kıyasla iyi bir katılım kitlesine ulaştı diğer standlarda oyuncusu olmadığı halde sadece tişört poster gibi hediyeleri kapmak isteyen çocuklarla dolu değildi. Gerek stand içinde gerek stand dışında bir araya toplanıp çok da güzel sohbetler yapıldığına şahit oldum dışarıdan bakarak bol keseden atmak kolay tabi. Oyuna sözde sahip çıkan ama her defasında yerden yere vuran muhalefetlere sesleniyorum buradan atıp tutmak yerine gelip o atmosferi yaşasaydınız bu şekilde laf kalabalığı yapmazdınız :)

resp0nse yazdı:
[/color]

Bu resim muhtemelen haftaiçi veya erken saatlerde çekilmiş bir fotografki sanki tüm standlar dolup taşıyorken ikv standı bu haldeymiş gibi gösteriyorsun komiksin :) Özellikle pazar günü gerçekten adım atılmayacak bir kalabalık vardı ve mola yemek ihtiyacı için dışarı çıkan oyunculara rağmen o günden çekilen karelerden birisi ortamı anlatıyor ;)

Resim

Kaç kişi var orda 1 bin mi 2 bin mi yoksa konser mi verdi ünlü rockçılar mı geldi üfff be sayıya bak vay bee yuhaa bakim valla kaç kişi var orda yuhhhhhhhhhhhhhhh :!:
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

Enchanter yazdı:İster inanın ister inanmayın ama rönesans fuar organizasyonu bu sene facia olsa da İKV yine güzel bir fuar senesi geçirdi. Farkedildiyse fuar genelinde hiç büyük oyun firmaların katılımı yoktu bu da fuarın bu sene çok belirsiz ve düzensiz organizasyonlarla son dakika golü gibi karşımıza çıkmasından kaynaklandı. Buna rağmen ikv yine katılımını esirgemedi ve diğer standlara kıyasla iyi bir katılım kitlesine ulaştı diğer standlarda oyuncusu olmadığı halde sadece tişört poster gibi hediyeleri kapmak isteyen çocuklarla dolu değildi. Gerek stand içinde gerek stand dışında bir araya toplanıp çok da güzel sohbetler yapıldığına şahit oldum dışarıdan bakarak bol keseden atmak kolay tabi. Oyuna sözde sahip çıkan ama her defasında yerden yere vuran muhalefetlere sesleniyorum buradan atıp tutmak yerine gelip o atmosferi yaşasaydınız bu şekilde laf kalabalığı yapmazdınız :)

resp0nse yazdı:
[/color]

Resim
bu kalabalıkmı ? hala anlamak istemiyorsunuz ikv oyuncu kaybediyor
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Christian »

Bide siz gitseniz ne rahatlayacağız he :D
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

resp0nse yazdı:
[/color]

Resim

Ha ha ! Bu mu senin kalabalık anlayışın kaç tane sunucu var ikv de ? Orda kaç oyuncu var ? Yazık hala desteklemeye çalışmanıza üzülüyorum :roll: .
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön