Oyunda E-Spor olayı olduğu için gruplar halinde girilebilen bir bölge, yarışma vs. tarzı bişey olduğunu düşünüyorum.YemeLik yazdı:Bende oyunun arenada felan geçebilecegini düşünüyorum dayandırdığım 2 sebep var:
1-)Twitterdaki Kapak Fotoğrafı
https://pbs.twimg.com/profile_banners/2 ... 0/1500x500
2-)Codename:Arena diye bahsedilen oyunun kadermühürleri olabilecegini düşünüyorum belki ilerde oyunun adını degiştirme kararı almış olabilirler.Yada yurtdışındaki pazarlama adı olabilir.
keyifli forumlar...
sobee nin yeni oyunu çökün :D
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
-
- FareAdam Düşmanı
Hani bu moba oyunlarında her oyunda baştan level kasılıyor, yetenek felan alınıyor ya belki öyle bi şeydirtmertpal5 yazdı:Arena olayı benim bi kaç sayfa önce bahsettiğim olay olabilir. Arena dışında normal bi şekilde lvl ve itemimizi kasarız ama pvp için arenaya girdiğimizde itemlerimiz önemsiz olur, lvlda max a dayanır muhtemelen. Yani e-spor olacaksa böyle olmak zorunda. Arenada herkes eşit olur ama oyun bitek arenadan oluşmaz tabiki dış dünya da olur. Bu da item kasmanın değerini düşürebilir bu yüzden oyunun e spor olmasını hiç istemiyorum.
Moba ayrı mmorpg ayrı. Mobada oyun sürekli 1 arenada döner ama mmorpg denilince bi açık dünya olmak zorundadır. Blade&Soul oyununu araştırmanı öneririm e spor bir mmorpg oyunudur. Açık dünyası var istediğin gibi yaratık kesip lvl ve item kasabildiğin bi yer ve bir de arenası var itemin ve lvlın önemli olmadığı( aslında her level 1 skill pointveriyor lvl biraz önemli olabilir ama gerçekten çok farketmiyo 30 lvl adam 45 lvl adamı kesebilir).Arena da, girip maç aratıp 1vs 1 yada 3 vs 3 pvp yapabildiğin bi yer. Kader mühürlerinde de ben böyle bişey bekliyorum.EklentiPaketi yazdı:Hani bu moba oyunlarında her oyunda baştan level kasılıyor, yetenek felan alınıyor ya belki öyle bi şeydirtmertpal5 yazdı:Arena olayı benim bi kaç sayfa önce bahsettiğim olay olabilir. Arena dışında normal bi şekilde lvl ve itemimizi kasarız ama pvp için arenaya girdiğimizde itemlerimiz önemsiz olur, lvlda max a dayanır muhtemelen. Yani e-spor olacaksa böyle olmak zorunda. Arenada herkes eşit olur ama oyun bitek arenadan oluşmaz tabiki dış dünya da olur. Bu da item kasmanın değerini düşürebilir bu yüzden oyunun e spor olmasını hiç istemiyorum.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tama cocuklar uzatmayin
Aranızda beta sürümüne seçilen oldu mu?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN

5 Kişi grup olduk.4 bot arkadaşla beraber forumu dağıtıcaz.
Bu arada yarın (11.03.2016) Kader Mühürlerinden dönüş yapılcak talihli kişilere.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
-
- FareAdam Düşmanı
15gb olmasa deneyesim geldi, güzel sistemmiş.tmertpal5 yazdı:
Sana tertip diyebilir miyim, tertip ugraştın mı bunun için gerçekten, askerden sonra işsizlik klanına mı katıldın, yoksa gifteki derinliği görebilmek için iyi bi çocuk olmam mı gerekTertip yazdı:
İşaretlerden her biri İKV oyuncusunu temsil ediyor.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Esadullah yazdı:Aranızda beta sürümüne seçilen oldu mu?
Bana daha mail gelmedi yoksa seçilenler oldu mu? Olduysa yarın kaç gibi girilecek ki oyunun beta sürümüne?
Kapalı betaya hak kazananlara mail ile geri dönüş yapıldı.Yarın itibari ile Kapalı Beta'ya kesin katılan kullanıcılara geri dönüş yapılcak.Kapalı betayı 100 kişi test edecek.MaHKuMII yazdı:Esadullah yazdı:Aranızda beta sürümüne seçilen oldu mu?
Bana daha mail gelmedi yoksa seçilenler oldu mu? Olduysa yarın kaç gibi girilecek ki oyunun beta sürümüne?
2006-2016