sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

YemeLik yazdı:Bende oyunun arenada felan geçebilecegini düşünüyorum dayandırdığım 2 sebep var:

1-)Twitterdaki Kapak Fotoğrafı
https://pbs.twimg.com/profile_banners/2 ... 0/1500x500
2-)Codename:Arena diye bahsedilen oyunun kadermühürleri olabilecegini düşünüyorum belki ilerde oyunun adını degiştirme kararı almış olabilirler.Yada yurtdışındaki pazarlama adı olabilir.
Resim

keyifli forumlar...
Oyunda E-Spor olayı olduğu için gruplar halinde girilebilen bir bölge, yarışma vs. tarzı bişey olduğunu düşünüyorum.
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

tmertpal5 yazdı:Arena olayı benim bi kaç sayfa önce bahsettiğim olay olabilir. Arena dışında normal bi şekilde lvl ve itemimizi kasarız ama pvp için arenaya girdiğimizde itemlerimiz önemsiz olur, lvlda max a dayanır muhtemelen. Yani e-spor olacaksa böyle olmak zorunda. Arenada herkes eşit olur ama oyun bitek arenadan oluşmaz tabiki dış dünya da olur. Bu da item kasmanın değerini düşürebilir bu yüzden oyunun e spor olmasını hiç istemiyorum.
Hani bu moba oyunlarında her oyunda baştan level kasılıyor, yetenek felan alınıyor ya belki öyle bi şeydir
tmertpal5
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tmertpal5 »

EklentiPaketi yazdı:
tmertpal5 yazdı:Arena olayı benim bi kaç sayfa önce bahsettiğim olay olabilir. Arena dışında normal bi şekilde lvl ve itemimizi kasarız ama pvp için arenaya girdiğimizde itemlerimiz önemsiz olur, lvlda max a dayanır muhtemelen. Yani e-spor olacaksa böyle olmak zorunda. Arenada herkes eşit olur ama oyun bitek arenadan oluşmaz tabiki dış dünya da olur. Bu da item kasmanın değerini düşürebilir bu yüzden oyunun e spor olmasını hiç istemiyorum.
Hani bu moba oyunlarında her oyunda baştan level kasılıyor, yetenek felan alınıyor ya belki öyle bi şeydir
Moba ayrı mmorpg ayrı. Mobada oyun sürekli 1 arenada döner ama mmorpg denilince bi açık dünya olmak zorundadır. Blade&Soul oyununu araştırmanı öneririm e spor bir mmorpg oyunudur. Açık dünyası var istediğin gibi yaratık kesip lvl ve item kasabildiğin bi yer ve bir de arenası var itemin ve lvlın önemli olmadığı( aslında her level 1 skill pointveriyor lvl biraz önemli olabilir ama gerçekten çok farketmiyo 30 lvl adam 45 lvl adamı kesebilir).Arena da, girip maç aratıp 1vs 1 yada 3 vs 3 pvp yapabildiğin bi yer. Kader mühürlerinde de ben böyle bişey bekliyorum.
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Tama cocuklar uzatmayin
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Resim

İşaretlerden her biri İKV oyuncusunu temsil ediyor. :)
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Aranızda beta sürümüne seçilen oldu mu?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Resim

5 Kişi grup olduk.4 bot arkadaşla beraber forumu dağıtıcaz.

Bu arada yarın (11.03.2016) Kader Mühürlerinden dönüş yapılcak talihli kişilere.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

tmertpal5 yazdı:
15gb olmasa deneyesim geldi, güzel sistemmiş.
Tertip yazdı:Resim

İşaretlerden her biri İKV oyuncusunu temsil ediyor. :)
Sana tertip diyebilir miyim, tertip ugraştın mı bunun için gerçekten, askerden sonra işsizlik klanına mı katıldın, yoksa gifteki derinliği görebilmek için iyi bi çocuk olmam mı gerek
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Esadullah yazdı:Aranızda beta sürümüne seçilen oldu mu?

Bana daha mail gelmedi yoksa seçilenler oldu mu? Olduysa yarın kaç gibi girilecek ki oyunun beta sürümüne?
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

MaHKuMII yazdı:
Esadullah yazdı:Aranızda beta sürümüne seçilen oldu mu?

Bana daha mail gelmedi yoksa seçilenler oldu mu? Olduysa yarın kaç gibi girilecek ki oyunun beta sürümüne?
Kapalı betaya hak kazananlara mail ile geri dönüş yapıldı.Yarın itibari ile Kapalı Beta'ya kesin katılan kullanıcılara geri dönüş yapılcak.Kapalı betayı 100 kişi test edecek.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön