Kardeşim gidebilen var gidemeyen varharkonen yazdı:izmir cok uzak değil burayaxXESREFPASALIXx yazdı:Kardeşim Süper Yapmişsin İstanbulda OLSAM bu yerlerı Gezmeyı ıSTerdım Ne Yazık KI İZmirdeyım ama önemli deqilsayenızde goruyoz .d iyi forumlarr
Magicozzy ile İKV ve Benimle Gerçek :)
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Magicozzy ile İKV ve Benimle Gerçek :)
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
İnşallah nasip olur kardeşimxXESREFPASALIXx yazdı:bir iki sefer gelmiştim istanbula okadar oda gezemedık bileMagicxOzzy yazdı:Kardeşim gidebilen var gidemeyen varharkonen yazdı:izmir cok uzak değil burayaxXESREFPASALIXx yazdı:Kardeşim Süper Yapmişsin İstanbulda OLSAM bu yerlerı Gezmeyı ıSTerdım Ne Yazık KI İZmirdeyım ama önemli deqilsayenızde goruyoz .d iyi forumlarr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bana göre İstanbul Kıyamet Vaktini en güzel ve en anlamlı olarak anlatan kareler bunlar, İstanbul'umuzun o eşsiz mimarisinin oyuna yansımaları sanal hayat ile birleşince hoş görüntüler olmuş.
Koray YAR
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Çok güzel karaler
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:mrgreen: :mrgreen:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Teşekkür EderimHellRiDerS yazdı:Bana göre İstanbul Kıyamet Vaktini en güzel ve en anlamlı olarak anlatan kareler bunlar, İstanbul'umuzun o eşsiz mimarisinin oyuna yansımaları sanal hayat ile birleşince hoş görüntüler olmuş.
MagicxOzzy Dünya Post Şampiyonusun.
-Yeter
-Yeter
Teşekkürler MagicxOzzy. Eminönü'nde halen bulunan İş Bankası Müzesi, Vakıfhan, Yeni Camii gibi noktaların yanı sıra İstanbul'un güzide yerlerinden Çemberlitaş'ı da merak edenler için çekip karşılaştırdığınızda buraları hiç gezmeseniz de tanıdık gelecektir. Eminönü'ne gittiğimde Yeni Camii'nin Mısır Çarşısı'na nazır basamaklarına oturup kalabalığı izlerim. Her an bir Lodos-Arz savaşı olacakmış gibi...
Çemberlitaş'ın son halini merak edenler için gezilebilen Panoramik Harita'da benden olsun:
http://harita.yandex.com.tr/-/CVeYbDow
Çemberlitaş'ın son halini merak edenler için gezilebilen Panoramik Harita'da benden olsun:
İstanbula bir kere gitmiş biri olarak insan görünce haaaaa diyorNerull yazdı:Teşekkürler MagicxOzzy. Eminönü'nde halen bulunan İş Bankası Müzesi, Vakıfhan, Yeni Camii gibi noktaların yanı sıra İstanbul'un güzide yerlerinden Çemberlitaş'ı da merak edenler için çekip karşılaştırdığınızda buraları hiç gezmeseniz de tanıdık gelecektir. Eminönü'ne gittiğimde Yeni Camii'nin Mısır Çarşısı'na nazır basamaklarına oturup kalabalığı izlerim. Her an bir Lodos-Arz savaşı olacakmış gibi...![]()
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Çok Teşekkür Ederim Nihat Abi , Bu arada çok Haklısın Yeni Camii'nin basamaklarına oturup Etrafı izlemenin Verdiği huzur paha BiçilemezNerull yazdı:Teşekkürler MagicxOzzy. Eminönü'nde halen bulunan İş Bankası Müzesi, Vakıfhan, Yeni Camii gibi noktaların yanı sıra İstanbul'un güzide yerlerinden Çemberlitaş'ı da merak edenler için çekip karşılaştırdığınızda buraları hiç gezmeseniz de tanıdık gelecektir. Eminönü'ne gittiğimde Yeni Camii'nin Mısır Çarşısı'na nazır basamaklarına oturup kalabalığı izlerim. Her an bir Lodos-Arz savaşı olacakmış gibi...![]()