Karakterler Arası Dengesizlik !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Karakterler Arası Dengesizlik !

Mesaj gönderen HeilHitler »

TeknoBYraM yazdı:
HeilHitler yazdı:Siz bir şey filan mı içtiniz? Yada yazdığım yazıyı iyi okumuyorsunuz? Kardeşim ben VS den bahsetmiyorum şunu bir kafanıza sokun ben genel olarak bir SAVAŞÇI'nın bir BÜYÜCÜ'yü 2 vuruşla kesmesini yanlış buluyorum ondan bahsediyorum siz hala vs den bahsediyorsunuz yok büyü kullanmayı biliyorsa yok zihin tutmazsa .. Geçin bunları kardeşim ben genel olarak büyücünün savaşçıdan 2 yemesini söylüyorum umarım anladınız bir şeyler?

Lütfen üslubumuza dikkat edelim. Bizde sana bunun normal olduğunu anlatıyoruz. Büyücü olarak senin avantajın düşmanını uzaktan hasarlarla indirmek. Savaşçının avantajıda canının ve zırhının yüksek olması. Sen büyücüyü savaşçı gibi kullanmak istiyorsan önerim şifacı sınıfı bir karakter açmandır. Hem zırhın yüksek olur hemde uzaktan büyü atabilirsin. Üstelik max hasarlı eşyalar ile yakın dövüştede hasar verebilirsin.
Umarım sende bizim yazdıklarımızın birazını olsun okumuşsundur.

İyi oyunlar dilerim.

Yazdıklarınızı okudum ama sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz sinirlendim iyice şuan bile anlamamakta ısrar ediyorsunuz ya bana ne benim avantajım dan ben diyorum ki her ne olursa olsun bir KARAKTER SINIFININ DİĞER BİR KARAKTER SINIFINDAN 2 YEMESİ normal bir şey değildir! Hiç bir oyunda böyle bir saçmalık yoktur! Lütfen anla artık!
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

kuccukhusam1 yazdı:Hiçbi Taktik bu sorunu çözemez, Yapılması gereken tek bir şey var, Özellikler Büyücü başta olmak üzere, karakterlerin "Zırh" değerlerininArtması gerekiyor,

Hatırlarmısınız, Bir zamanlar element vardı, Hasar Ateş, Hasar Elektirik, vb.
Eğer sakınman yoksa max sana çok vurur du, ama sakınman olduğu zaman max sana diğer elementlerin hasarında vururdu,
Sakınma ortadan kaldırıldı, Şimdi ise Max zrıh yokken silip geçiriyo, Element efsun ise unutuldu,
Hangi Savaşcı Vs. sinde 3 Yetenek kullanmada Vs. bitiyormuş, Önceden bi taktik strateji vadı, Şimdi Allah ne verdiyse Pata Köte Dal, vur gitsin, Büyücüde ise Tek vuruşta ölüyor zaten =)

Ama biz kendimizi boşa yoruyoruz, Desteğe zamanında çok mesaj attık,
Element ve Max Hasarlarında bir değişme olmamıştır diye mesaj geliyordu hep,
Biz Hasarlar değişmiş demiyoruz ki, Zırh Yok ortada, =)

Aynen buna bir çözüm lazım büyücülerin zırhı arttırılmalı!
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

HeilHitler yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
HeilHitler yazdı:Siz bir şey filan mı içtiniz? Yada yazdığım yazıyı iyi okumuyorsunuz? Kardeşim ben VS den bahsetmiyorum şunu bir kafanıza sokun ben genel olarak bir SAVAŞÇI'nın bir BÜYÜCÜ'yü 2 vuruşla kesmesini yanlış buluyorum ondan bahsediyorum siz hala vs den bahsediyorsunuz yok büyü kullanmayı biliyorsa yok zihin tutmazsa .. Geçin bunları kardeşim ben genel olarak büyücünün savaşçıdan 2 yemesini söylüyorum umarım anladınız bir şeyler?

Lütfen üslubumuza dikkat edelim. Bizde sana bunun normal olduğunu anlatıyoruz. Büyücü olarak senin avantajın düşmanını uzaktan hasarlarla indirmek. Savaşçının avantajıda canının ve zırhının yüksek olması. Sen büyücüyü savaşçı gibi kullanmak istiyorsan önerim şifacı sınıfı bir karakter açmandır. Hem zırhın yüksek olur hemde uzaktan büyü atabilirsin. Üstelik max hasarlı eşyalar ile yakın dövüştede hasar verebilirsin.
Umarım sende bizim yazdıklarımızın birazını olsun okumuşsundur.

İyi oyunlar dilerim.

Yazdıklarınızı okudum ama sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz sinirlendim iyice şuan bile anlamamakta ısrar ediyorsunuz ya bana ne benim avantajım dan ben diyorum ki her ne olursa olsun bir KARAKTER SINIFININ DİĞER BİR KARAKTER SINIFINDAN 2 YEMESİ normal bir şey değildir! Hiç bir oyunda böyle bir saçmalık yoktur! Lütfen anla artık!
2 yemek dediğin durum max hasarı 5000 civarı olan bir savaşçının 2 vuruşta bir büyücüyü kesmesi. Savaşçının bu kadar yüksek hasar verebilmesi MAX Efsunlu eşyalar giymesindendir. Sende buna karşılık Solucan Efsunlu eşyalar giyersen olay çözülür böylece senin tabirin ile 2 yememiş olursun.
Üzerinde hasar efsunlu hiç itemi olmayan bir savaşçı 2 vuruşta seni öldüremez. Onun Hasar efsunlarına karşı senin savunma efsunu taşımaman bir oyun hatası ve eksiği değildir. Eğer oyunda solucan efsunlu eşya bulunmasaydı ve savaşçı üzerinde hasar efsun bulunmadan bir büyücüyü 2 vuruşta öldürebilseydi bu dengesizlik olurdu.

İyi oyunlar dilerim.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
AkabellO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AkabellO »

HeilHitler yazdı:teşekkürler yorumlarınız için konuyu kilitler misiniz lütfen.
:!:
Resim
Online Davetiyeni Almayı Unutma!

ResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön