ORHANBEY yazdı:Susturma cezaları : Oyun içerisinde Ailevi değerlere hakaret etmek , Uygunsuz içerikli kelimeler kullanmak
Ban Cezaları : Toplumsal Değerlere Hakaret (Din , Ülke Bütünlülüğü) , Siyasi içerik Tartışmak , Karakter satmak / almak , Yönetim kademesini tehdit etmek .
Bu durumda Susturma alan Ataxzeybekk Oyun içerisinde Ailevi değerlere hakaret etmek , Uygunsuz içerikli kelimeler kullanmak suçlarından birini işlemiş oluyor ki Hakan'ın şikayeti üzerine ceza almışsa kullanıcı özelden ettiği hakaretten ceza almıştır
Ben *it herif* kelimesini kullandigim icin 3 gun ceza almistim. Bu Zeybek in ana baci kufur ettigi anlamina gelmiyor demekki Ayrica dedigmiz gibi biz ana baci yapmadigini soyluyoruz, Zeybek te bunu soyluyor ve aksini soyluyorsaniz kanit bekliyoruz ama kanitlayamiyorsaniz konusmayin bari . Rowxloser in savas oldugu gun bolgeden yazdigi igrenc laflari da gorduk illa birini elestircekseniz hadi kendi adaminizi duzeltin de gelin
FERRO yazdı:Deli sen çok yaşa imi devam et beni çok eğlendiriyorsun..
Bu oyunda kimseye 5kuruş para satmadım. Satmam da. Aksini iddia eden ben ferrodan para satın aldım desin.
Bu mert şeref.sizi ile yine makara yapmak için söylemiştim tüm bu sözleri o gitmiş ciddiye almış ne diyebilirim..
mert + olarak şunu söylemeliyim ki seninle dostluk kurmamın sebebi beni eğlendirmen idi. istersen buraya 4-5 ay öncesine kadar bütün sohbet günlüklerinin fotosunu koyayım hepsinde seninle makara yaptığım gerçeği var. ama dedim ya yaşın küçük.. ben seninle makara yapıyorum sen ciddiye alıyorsun sürekli. bu yüzden olsa gerek sürekli bana darılman..
Ferhat'ında söylediği gibi , hiçbir Row loncası kural ihlali söz konusu değildir.
Tolun, gkb zamanında gkb ye yakışır bir oyuncu olduğunu düşünürdüm hep.. Ben o zamanlar Xgöktuğx çarım ile oyun oynuyordum, oyunun en başından beri ve oyun a ilk bu sunucuda açıldığından yaklaşık 20 gün sonra başlamıştım, oysa şimdi bakıyorum ROW lara yakışır bir oyuncu olmuşsun...
HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YAŞAR...
Bende değişen birşey yok.
Bugüne kadar Arzın Yazarları başta olmak üzere Camelot,Gkb,Çılgıntürk,Turko loncalarında dostlarımla,abilerimle beraberdim.Şimdi de Row loncasında dostlarımla beraberim.