her gecen gün oyunculardan nasıl para kaldıracaklarını düşünen Dev lerimize tşkkürler. oyuncu emegini düşünen degilde bu şekildeki çalışmalarınızı devamını dilerim.
yasinus yazdı:Gaffarı öldüremiyoruz diye dertleniyorduk. Sobee Kutu alanlara böyle bir ayrıcalık tanıdı bu seferde 'Para Para Para!' İstemeyen oynamasın kardeşim.
Peki sorunumuz Gaffar'ın canının çok olması mı? En azından bizim hayır. Önemli olan taktik ve doğru bilgidir. Bizim rekorumuz ''49 can''. Bu güncelleme gelmeseydi yine biz tek seferde 49 cana indirebilirdik. Önemli olan ''Ne,Nerede'' sorularının cevabını bulmaktır.
Hiç çemberlitaş'a gitmeyen bir oyuncu olarak matematiksel istatistiklerde bu kanıya vardım , yanlış düşünüyorsam özür dileirm .
Dediklerinize katılıyorum. Nerede neyin yapılması gerektiğini bilirsek zaten olayı çözeriz. İlk kesen grup için zor olacak bu. O grup kestikten sonra diğer gruplar yaptıkları hataların farkına varacaklar , sorularının cevaplarını öğrenecekler.
Bnm sorum olucaktı :Bİr karaktere birden fazla kasa erişimi yüklenebiliyormu ? eğer yükleniyorsa her karakterde 2 kasa erişimi var dielm yani adam başı %12 6 kişi ile %12.6=%96 ??? böle bişi olamaz dmi xD
Newo yazdı:Bnm sorum olucaktı :Bİr karaktere birden fazla kasa erişimi yüklenebiliyormu ? eğer yükleniyorsa her karakterde 2 kasa erişimi var dielm yani adam başı %12 6 kişi ile %12.6=%96 ??? böle bişi olamaz dmi xD
hıhı hatta ki silah yükseltmede 99 kez yapıldıktan sonra Bana Gaffarın babasını getirin diye bağırmakta serbest.