mavi topazımın üstüne yatarlarsa ben ahirete bırakmam bu işiTerameCiyN yazdı:Kardeş ya Helal edeceksinkardanadam yazdı:bu affında neden çıktığını biliyorsunuz dimi affedeceklerki afettikleri adamlarda akçe yüklesin
aslında plas süreleri ve diğer süreli avantaj paketlerinin (1 günlük silah yükseltme gibi ) bu kesintin süresi kadar sürelerinin uzaması lazım diğelimki ben 1 günlük sığınak yağma arttırıcısı aldım 2saattir girewmiyorum oyuna nolucakYada eğer inançlı biriysen ki helal etmeni dilerim. Aksi halde öfkeliysen ahirete bırakacaksın.
Bak bir GM böyle olmalıydı. GördünmüKaç dakika sürdü soruna cevap vermem.
Sunucu Bakımı
- kardanadam
- Acemi Savaşçı
Re: Sunucu Bakımı
- Hewal
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: GöLGe HaRaMiLeRi
Ne güncelleme Bu böle Yaw ... Sabahatan Bekliyoz ..
Yoksa OYUNU Yeniden Kurmayamı Karar Verdiniz ...
Az Seri Olun Bu Kadar Kişiyi Bekletmeye Hakkınız Yok ..
Yoksa OYUNU Yeniden Kurmayamı Karar Verdiniz ...
Az Seri Olun Bu Kadar Kişiyi Bekletmeye Hakkınız Yok ..
HeRKeS VaZGeÇeBiLeCeĞi MeNFaaTi KaDaR DüRüSTTüR...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Ne diyim haklısın kardeş. Ben görev yapıyodum onun içine ettiler zatende.kardanadam yazdı:mavi topazımın üstüne yatarlarsa ben ahirete bırakmam bu işiTerameCiyN yazdı:Kardeş ya Helal edeceksinkardanadam yazdı:bu affında neden çıktığını biliyorsunuz dimi affedeceklerki afettikleri adamlarda akçe yüklesin
aslında plas süreleri ve diğer süreli avantaj paketlerinin (1 günlük silah yükseltme gibi ) bu kesintin süresi kadar sürelerinin uzaması lazım diğelimki ben 1 günlük sığınak yağma arttırıcısı aldım 2saattir girewmiyorum oyuna nolucakYada eğer inançlı biriysen ki helal etmeni dilerim. Aksi halde öfkeliysen ahirete bırakacaksın.
Bak bir GM böyle olmalıydı. GördünmüKaç dakika sürdü soruna cevap vermem.
- XxAreSxX
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
ARTIK acın su sunucukları ANKA sunucusunda kufur gılla gıdıo gm felan yokmu kepazelık bolgeden
AreS XxAreSxX XxXAreSxxX Garamatlı
-
- Salgın Koruyucusu
Oyun açılmış bilginize !
- kardanadam
- Acemi Savaşçı
neresi açılmış giremiyorum hata veriyo
Ya iyiki kasıyoruz kasmadığımız zaman böyle sorunlar olmuyor 2 gündür yoktum şimdimi yapıyorsunuz emeğimiz gitti yine ne olucak şimdi
-
- Salgın Koruyucusu
Ben oyundayım şu an.
- kardanadam
- Acemi Savaşçı
sanırım emin önü sunucusundasın kuklacıda halen hata veriyorTerameCiyN yazdı:Ben oyundayım şu an.
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
YAAA ÇARIM AÇILDI BENİM Bİ SUCUM YOKTU 2 BUCUK SENE TEMİZ HAKKIMLA KAZANDIM PARAYI 999 M 250 M VARDI BU PARALARIM NERDDEEEE SÖYLESENEE SUCSUZ YERE NASIL ALIRSINIZ PARALARIMI BEN ONLARI NASIL BİRİKTİRDİM SİZİN İÇİNMİ ALLAH NASIL BILIYORSA ÖYLE YAPSIN BIRAKMICAM BUNN PEŞİNİ SUCUM YOKTU GERİ VERCEKSNZ