Sobee Studios'da neler oluyor?
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
Akçe ne işe yarayacak ben size söylim bak... Gidiceksin Nakit para ile akçe satın alıcaksın atıyorum 10 tl 1000 akçe aldın.. Bu 1000 akçe oyundaki akçe bölümüne eklenicek sonra yeni bir sekme acıcaklar silahların istedigin özelliklerini yükseltmek için Örn: Ecel maximum hasarın 477 ya buna akçe ile daha fazla hasar basıcaksın yani hasarının degerini arttırıcaksın... Oyun yavas yavas M2 dönmeye basladı orada ep war silahlara efsun basıyorlar buradada akçe getiriyorlar silahlari eşyaları güçlendirmek için paraya kölelik etmeye baslıyorlar yavas yavas...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
AkÇe Para İle Satın AlınırSa Oyunda Denge Namına Bişey Olmaz Böle Bişey Olursa İkv Destek Takımından Şikayetçi Olucaz Bi Grup Halinde.Dengesiz Bi Oyunda Kimse Bulunmak İstemez Heralde ..İYİ Forumlar (OKTAY)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Emek diye bir şey kalmayacak sanırsam bastır parayı silahı ecel 400 lerdeyse 700 yap her şeye tek at genede görecez işallah yanılıyorumdur yoksa ben size söylemiştim demeyi hiç istemiyorum
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
KaraXHayalet yazdı:Emek diye bir şey kalmayacak sanırsam bastır parayı silahı ecel 400 lerdeyse 700 yap her şeye tek at genede görecez işallah yanılıyorumdur yoksa ben size söylemiştim demeyi hiç istemiyorum
Bunu bende demek istemiyorum ama %80'de eminim böyle olucak videodan anlasılan o adam dio sen cok almısın bende para cok diyo ne demek bu akçeyi parayla alıcaz... hattta silaha efsun basmadan öncede basıldıgında nası bi görüntü alıcak onu gösteren bi pencere olucak para ile basıldıktan sonra nası olucak diye... Hani baska oyunlarda derler ya "vay be adama bak ama car basmıs" diye hazır olun onu artık ikvde demeye baslıyıcaz al akceyi bas efsunu oyunun kralı sensin...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Zaten yönetimden açıklama bekliyorum şuan veya yarın en azından paraylamı değişikmi olacak parayla derse hemen silmeye hazırım ikv yi sadece bir kaç kelimeye bakar afedesiniz ama kendimi köle etmek için para vermeyeceğim size bilemembluewolf45 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Emek diye bir şey kalmayacak sanırsam bastır parayı silahı ecel 400 lerdeyse 700 yap her şeye tek at genede görecez işallah yanılıyorumdur yoksa ben size söylemiştim demeyi hiç istemiyorum
Bunu bende demek istemiyorum ama %80'de eminim böyle olucak videodan anlasılan o adam dio sen cok almısın bende para cok diyo ne demek bu akçeyi parayla alıcaz... hattta silaha efsun basmadan öncede basıldıgında nası bi görüntü alıcak onu gösteren bi pencere olucak para ile basıldıktan sonra nası olucak diye... Hani baska oyunlarda derler ya "vay be adama bak ama car basmıs" diye hazır olun onu artık ikvde demeye baslıyıcaz al akceyi bas efsunu oyunun kralı sensin...
Video sadece Facebook sayfasına özel yayınlanmış olup, sadece oradan izlenebilir. Heyecanı kaçırmamak için lütfen sadece Facebook sayfasından izleyelim. Video içeriği silindi
Nerull
Ekleyen Arkadaşa Teşekkürler.
Nerull
Ekleyen Arkadaşa Teşekkürler.
Böle bişi Olursa Olr Ama Para ile Akçe Alınmaya KalkılırSa İKV Destek Takımın'dan Şikayetçi Olucaz..KaraXHayalet yazdı:Tamamen katılıyorum yönetm lütfen bu sistem icf store gibi olmasın madalyalar işe yaracak dediniz bundna umutliyim mesela 100 madalyaya 1000 akçe gibi işallah böyle olur yani oyunda sadece emek veren kazansın istiyorum yada şimdiden söyleyin parayla alıncak diyede oyunu bırakayım hemen en azından özel mesaj atın sırf bu oyunu paraya meraklı değiller diye seçtim gene hüsran gene hüsran
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
KaraXHayalet yazdı:Zaten yönetimden açıklama bekliyorum şuan veya yarın en azından paraylamı değişikmi olacak parayla derse hemen silmeye hazırım ikv yi sadece bir kaç kelimeye bakar afedesiniz ama kendimi köle etmek için para vermeyeceğim size bilemembluewolf45 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Emek diye bir şey kalmayacak sanırsam bastır parayı silahı ecel 400 lerdeyse 700 yap her şeye tek at genede görecez işallah yanılıyorumdur yoksa ben size söylemiştim demeyi hiç istemiyorum
Kardeşim öncelikle acıklama filan yapmazlar bunu sende biliyosun bu yönetimin sacma sapan bir alıskanlıgıdır.. Ayrıca o parayla akçe gelsin bırak 1 dk 1 saniye daha tutarsam pc'de ikv yi insan degilim.. Oyun herşeyden kopmaya basladı zaten özündende uzaklasıo,hikayesindende,kurgusundanda SACMALAMAKTA bir numaralar.. İnşallah o akceler madalya iledir biz yanılıyoruzdur ama hiç sanmıyorum madalya ile olsun...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Destek takımından niye şikayetçi oluyon oyunu onlar yapmıyokiDeasinqx yazdı:Böle bişi Olursa Olr Ama Para ile Akçe Alınmaya KalkılırSa İKV Destek Takımın'dan Şikayetçi Olucaz..KaraXHayalet yazdı:Tamamen katılıyorum yönetm lütfen bu sistem icf store gibi olmasın madalyalar işe yaracak dediniz bundna umutliyim mesela 100 madalyaya 1000 akçe gibi işallah böyle olur yani oyunda sadece emek veren kazansın istiyorum yada şimdiden söyleyin parayla alıncak diyede oyunu bırakayım hemen en azından özel mesaj atın sırf bu oyunu paraya meraklı değiller diye seçtim gene hüsran gene hüsran
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Bu akçe sistemini merak edenler nasıl olacak diyenler Karahan online adlı oyunu girsin bakayım adım atmak bile paralı orda ikv nin geleceğini görün :!: insana kan kusturur yemin ediyorum.
En son KaraXHayalet tarafından 17 Şub 2011 00:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.