Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Akçe ne işe yarayacak ben size söylim bak... Gidiceksin Nakit para ile akçe satın alıcaksın atıyorum 10 tl 1000 akçe aldın.. Bu 1000 akçe oyundaki akçe bölümüne eklenicek sonra yeni bir sekme acıcaklar silahların istedigin özelliklerini yükseltmek için Örn: Ecel maximum hasarın 477 ya buna akçe ile daha fazla hasar basıcaksın yani hasarının degerini arttırıcaksın... Oyun yavas yavas M2 dönmeye basladı orada ep war silahlara efsun basıyorlar buradada akçe getiriyorlar silahlari eşyaları güçlendirmek için paraya kölelik etmeye baslıyorlar yavas yavas...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
Deasinqx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Deasinqx »

AkÇe Para İle Satın AlınırSa Oyunda Denge Namına Bişey Olmaz Böle Bişey Olursa İkv Destek Takımından Şikayetçi Olucaz Bi Grup Halinde.Dengesiz Bi Oyunda Kimse Bulunmak İstemez Heralde ..İYİ Forumlar (OKTAY)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Emek diye bir şey kalmayacak sanırsam bastır parayı silahı ecel 400 lerdeyse 700 yap her şeye tek at genede görecez işallah yanılıyorumdur yoksa ben size söylemiştim demeyi hiç istemiyorum
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KaraXHayalet yazdı:Emek diye bir şey kalmayacak sanırsam bastır parayı silahı ecel 400 lerdeyse 700 yap her şeye tek at genede görecez işallah yanılıyorumdur yoksa ben size söylemiştim demeyi hiç istemiyorum

Bunu bende demek istemiyorum ama %80'de eminim böyle olucak videodan anlasılan o adam dio sen cok almısın bende para cok diyo ne demek bu akçeyi parayla alıcaz... hattta silaha efsun basmadan öncede basıldıgında nası bi görüntü alıcak onu gösteren bi pencere olucak para ile basıldıktan sonra nası olucak diye... Hani baska oyunlarda derler ya "vay be adama bak ama car basmıs" diye hazır olun onu artık ikvde demeye baslıyıcaz al akceyi bas efsunu oyunun kralı sensin...

Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

bluewolf45 yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Emek diye bir şey kalmayacak sanırsam bastır parayı silahı ecel 400 lerdeyse 700 yap her şeye tek at genede görecez işallah yanılıyorumdur yoksa ben size söylemiştim demeyi hiç istemiyorum

Bunu bende demek istemiyorum ama %80'de eminim böyle olucak videodan anlasılan o adam dio sen cok almısın bende para cok diyo ne demek bu akçeyi parayla alıcaz... hattta silaha efsun basmadan öncede basıldıgında nası bi görüntü alıcak onu gösteren bi pencere olucak para ile basıldıktan sonra nası olucak diye... Hani baska oyunlarda derler ya "vay be adama bak ama car basmıs" diye hazır olun onu artık ikvde demeye baslıyıcaz al akceyi bas efsunu oyunun kralı sensin...
Zaten yönetimden açıklama bekliyorum şuan veya yarın en azından paraylamı değişikmi olacak parayla derse hemen silmeye hazırım ikv yi sadece bir kaç kelimeye bakar afedesiniz ama kendimi köle etmek için para vermeyeceğim size bilemem
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Video sadece Facebook sayfasına özel yayınlanmış olup, sadece oradan izlenebilir. Heyecanı kaçırmamak için lütfen sadece Facebook sayfasından izleyelim. Video içeriği silindi
Nerull

Ekleyen Arkadaşa Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Deasinqx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Deasinqx »

KaraXHayalet yazdı:Tamamen katılıyorum yönetm lütfen bu sistem icf store gibi olmasın madalyalar işe yaracak dediniz bundna umutliyim mesela 100 madalyaya 1000 akçe gibi işallah böyle olur yani oyunda sadece emek veren kazansın istiyorum yada şimdiden söyleyin parayla alıncak diyede oyunu bırakayım hemen en azından özel mesaj atın sırf bu oyunu paraya meraklı değiller diye seçtim gene hüsran gene hüsran
Böle bişi Olursa Olr Ama Para ile Akçe Alınmaya KalkılırSa İKV Destek Takımın'dan Şikayetçi Olucaz..
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KaraXHayalet yazdı:
bluewolf45 yazdı:

Zaten yönetimden açıklama bekliyorum şuan veya yarın en azından paraylamı değişikmi olacak parayla derse hemen silmeye hazırım ikv yi sadece bir kaç kelimeye bakar afedesiniz ama kendimi köle etmek için para vermeyeceğim size bilemem

Kardeşim öncelikle acıklama filan yapmazlar bunu sende biliyosun bu yönetimin sacma sapan bir alıskanlıgıdır.. Ayrıca o parayla akçe gelsin bırak 1 dk 1 saniye daha tutarsam pc'de ikv yi insan degilim.. Oyun herşeyden kopmaya basladı zaten özündende uzaklasıo,hikayesindende,kurgusundanda SACMALAMAKTA bir numaralar.. İnşallah o akceler madalya iledir biz yanılıyoruzdur ama hiç sanmıyorum madalya ile olsun...

Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Deasinqx yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Tamamen katılıyorum yönetm lütfen bu sistem icf store gibi olmasın madalyalar işe yaracak dediniz bundna umutliyim mesela 100 madalyaya 1000 akçe gibi işallah böyle olur yani oyunda sadece emek veren kazansın istiyorum yada şimdiden söyleyin parayla alıncak diyede oyunu bırakayım hemen en azından özel mesaj atın sırf bu oyunu paraya meraklı değiller diye seçtim gene hüsran gene hüsran
Böle bişi Olursa Olr Ama Para ile Akçe Alınmaya KalkılırSa İKV Destek Takımın'dan Şikayetçi Olucaz..
Destek takımından niye şikayetçi oluyon oyunu onlar yapmıyoki :D ayrıca şikayet etmek gibi bir hakkımız yok işine gelen oynar işine gelen oynamaz acı ama gerçek 8-)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Bu akçe sistemini merak edenler nasıl olacak diyenler Karahan online adlı oyunu girsin bakayım adım atmak bile paralı orda ikv nin geleceğini görün :!: insana kan kusturur yemin ediyorum.
En son KaraXHayalet tarafından 17 Şub 2011 00:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Eski Duyurular” sayfasına dön