100 Madalyam var ama hiç item yok.berkan587 yazdı:Merhaba ...
%100 çıksa sence sığınağa , migrata girmenin ne anlamı kalır . Adam 20 girişte üstünü dizer![]()
Ben 200 defa 150 defa kestim bişe çıkmadı gibi şeylere fazla inanmıyorum insan 200 Defa keserde bişe çıkmaz mı .
ben 115 Madalyada üstümü full dizdim
ARTIK YETERYA 158 MADALYA DAHA Bİ ŞAHASER YOK
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ARTIK YETERYA 158 MADALYA DAHA Bİ ŞAHASER YOK
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Öncelikle sadece şans değil zar atmıyor 1\6 şansımız olsun.
Adam 2 günde bir şey yapıyorken diğeri 3ayda aynı şeyi yapıyor.Şansta bir yere kadar.
Bunun nedenini anlayabilmış değilim ama yönetimin kasti bir hareketi olmadığı kesin.
Öncekile bunu kabul edin.
Adam 2 günde bir şey yapıyorken diğeri 3ayda aynı şeyi yapıyor.Şansta bir yere kadar.
Bunun nedenini anlayabilmış değilim ama yönetimin kasti bir hareketi olmadığı kesin.
Öncekile bunu kabul edin.
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
ŞİFACIMDA OKSİ KOLYE YÜZÜK SAVAŞÇIMDA KENAN YÜZÜK DÜŞMÜŞTÜR TAM 2318 MADALYA OLDU
BU GÜN BÜYÜMLE GİREM DEDİM VE BÜYÜMLE GİRDİM ŞANS ARITICI VARDI BU GÜN 4 KEZ KESTİM AMA SADECE MADALYA VERDİ...
AYRİYETEN 2318 MADALYAM OLDU ARTIK VALLA SIKILDIMYA 1 2 HAFTA SONRA ÇEMBERLİTAŞ GELECEK BİZİM PAŞA DAHA BİR TANE ÇHARINA ŞAHASER DİZEMETİ ARTIK YUH DİYİYORUM ...
sonrada gelip ÇHAR SATIN ALMAK YASAKTIR DİYİYOLAR
EJDERLİ ZIRHLI ÇHAR ALINIR (FUL ŞAHASERLİ) İYİ PARA VERECEM
BU GÜN BÜYÜMLE GİREM DEDİM VE BÜYÜMLE GİRDİM ŞANS ARITICI VARDI BU GÜN 4 KEZ KESTİM AMA SADECE MADALYA VERDİ...
AYRİYETEN 2318 MADALYAM OLDU ARTIK VALLA SIKILDIMYA 1 2 HAFTA SONRA ÇEMBERLİTAŞ GELECEK BİZİM PAŞA DAHA BİR TANE ÇHARINA ŞAHASER DİZEMETİ ARTIK YUH DİYİYORUM ...
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
/katılPASAXVARYEMEZ yazdı:ŞİFACIMDA OKSİ KOLYE YÜZÜK SAVAŞÇIMDA KENAN YÜZÜK DÜŞMÜŞTÜR TAM 2318 MADALYA OLDU
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Çakır Keyif
2ci büyücümde 90 madalya düşenler
Fevzi Cevo pant
Fevzi cevo asa
okadar artırıcı alıyoruz bide
Fevzi Cevo pant
Fevzi cevo asa
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
ilk günden beri nucleus zırh istiyordum direnç elektirik nedeniyle kimseye fazla vurmuyor elektirk herneyse.70 80 arası junonda bi zırh aldım şükür alter sevindim açıkçası ::D bi 10 junon sonra yine alter verdi bi 5 junon sonra yine alter verdi nucleus istiyorum inadına alter veriyor sistem sanki ben bu sistemi anlayamadım.plus lu şans artırıcı alan arkadaşıma düşmüyor tek bir iksir bile plus olmayan şans artırıcı olmayan arkadaşıma ne varsa düşüyor
adamın zırhları tamamlandı diğer arkadaşta kıyamet set var :!:
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
kalearkasi yazdı:ilk günden beri nucleus zırh istiyordum direnç elektirik nedeniyle kimseye fazla vurmuyor elektirk herneyse.70 80 arası junonda bi zırh aldım şükür alter sevindim açıkçası ::D bi 10 junon sonra yine alter verdi bi 5 junon sonra yine alter verdi nucleus istiyorum inadına alter veriyor sistem sanki ben bu sistemi anlayamadım.plus lu şans artırıcı alan arkadaşıma düşmüyor tek bir iksir bile plus olmayan şans artırıcı olmayan arkadaşıma ne varsa düşüyoradamın zırhları tamamlandı diğer arkadaşta kıyamet set var :!:
KISACASI HAKSIZLIK

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Bir olasılık sistemi şart!
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
200 madalyam var ne kenandan ne junondan hiç bir şaheser düşüremedim ne zırh ne takılar ne maraton ayak artık girmiyorum zaman kaybı ve sıkmaya başladı artık :evil:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Şu şans artırıcılarla sayılsal loto oynasanız belkide trilyoner olmuştunuz