Ben İKV hayatımda hiç Arz olmadım.Hep Lodos tum.Yeri geldi arz sancağında arz kestim yeri geldi maden cekmeye calıştım.Maden ceker Duman kardeşimin dediği gibi zorluklar ile karşılaştım hep.Yarışmak bana göre değildi yani.Bence güzel bir güncelleme oldu.Güzel olmayan yanı maden cıkma sürelerinin çok uzun olması.20 dakika yerine 10 ile 15 dakika arasında bi süre olsa daha mantıklı olurdu kanımca.
Burada PiLkiSaYaRcI dediği gibi sağlam bi savaşcı değildir Eziğin tekidir p
pcikopat yazdı:şu madenleri süresi kısaltılırsa daha iti olur 20 dk çok uykum gelıo yaw
o senin saflığın kardeş 20 dakika mal gibi bir madende bekleyeceğine dolaş birden fazla maden cek dakka tutmayı beceremiyorsan bu oyunda işin ne süreler tabiki ucatılacak her madneden en az sanırım 12 yada 14 tane var 5 dk cıkması sacmalık olur
O kadar çok gereksiz ve mantıksız yorumlar yapılmış ki çok güldüm.
İlk olarak diyorsunuz ki ; maden çekmeyenlerin tuzu kuru...
O maden çekmeyenler neden maden çekmiyor biliyor musunuz?
-Karakterini 45 seviye yapıp her birini bir madenin başına dikenlerin yüzünden...
-Hızlı maden çekemedikleri için...
-Bir madenin başında 5 kişi olduğu için...
Ve madenlerin hepsi güvenli bölgelerde idi.
Bu yeni sistem çok güzel oldu.Artık ben de maden çekebiliyorum.
Neden?
Artık her maden dolu değil.Her madenin başında 5 kişi yok.Kimseyle yarışmak zorunda değilim.Geze geze kese kese maden de çekiyorum eşya da kasıyorum.Parayı sadece madene bağlamıyorum.Tamam çıkış süreleri biraz fazla ama daha da az olursa tekrar eskisi gibi her madenin başı dolu olacak.Fark eden bir şey olmayacak yani.
Umarım zamanla alışırsınız.
Saygılar...
duman canım kartdeşim bular insan deyilki değişik bir mahluklar bunlar başkalarını deyil hep kendilerini düşünürler hep kendi çıkarları için koştururlar çıakrları aynımı aç gözlülükmü !!!! hemen birlik olalım baş kaldıralım derler bu tiplere hep lalet okurum ben nefret ederim hep bana hep bana derler sevmediyseni oynamayın kardeşim size zorlamı oynatıyorlar bu oyunu koltuğa zincirleyip ikv oynuyacaksın mı diyorlar sevmiyorsan cek git
Kardeş ben seni tanımıyorum ve oyundda görmedim hadi diyelimis en oyuncusun ve yine sen oyunda birilerini atma gibi bir yetkin varsa burda bol keseden atıcana kesene beim bu oyunla alakamı ben bu konuya sorunlar ortaya çıksın arkadaşlarınızsın hepsinde sahaserler olsun diye açtım senin gibiler konuşsun diye deil (thefaruk) karekterim hadi hodri meydan kes alakamı oyunla görelim yapamıyorsan bu konuyu meşkul etme .?
thefaruk yazdı:Kardeş ben seni tanımıyorum ve oyundda görmedim hadi diyelimis en oyuncusun ve yine sen oyunda birilerini atma gibi bir yetkin varsa burda bol keseden atıcana kesene beim bu oyunla alakamı ben bu konuya sorunlar ortaya çıksın arkadaşlarınızsın hepsinde sahaserler olsun diye açtım senin gibiler konuşsun diye deil (thefaruk) karekterim hadi hodri meydan kes alakamı oyunla görelim yapamıyorsan bu konuyu meşkul etme .?
thefaruk yazdı:Kardeş ben seni tanımıyorum ve oyundda görmedim hadi diyelimis en oyuncusun ve yine sen oyunda birilerini atma gibi bir yetkin varsa burda bol keseden atıcana kesene beim bu oyunla alakamı ben bu konuya sorunlar ortaya çıksın arkadaşlarınızsın hepsinde sahaserler olsun diye açtım senin gibiler konuşsun diye deil (thefaruk) karekterim hadi hodri meydan kes alakamı oyunla görelim yapamıyorsan bu konuyu meşkul etme .?
sen bunları bana diyorsun aslanım
evet sana diyorum alındımı yoksa aslanım
ustubuna dikkat et aslanım
meden süreleriyle ne için oynandgını anladım akçe içinmiş ben şunu söylemek istiyorum madem bir dükkanımız var nedensatmıyorlar bu dükkanda bize gerek olan meteryalleri Örneğin bana mavi topaz gerek diyer birne menekşe elmas gerek satılsın dükkande akçeylemi alıyoruz yok efendim oyun parasıylamı yani hem para veriyoruz hem sabahlara kadar rezilmi oluyoruz Ben YÖNETİMDE olan birini bu konuya cvp vermesini bekliyorum ! Ben ve benim gibi bu oyun seneler vermiş oyuncuların hakkı oldugunu düşünuyorum
bizim burda severler senin gibi renkli çocukları
senin gibi dallamarıda buralarda güzel döverler beni tanıman veya tanımaman umurumda deyil oke beni tanıması gerekenler tanır dostlarımızda var düşmanımızda oyunla alakanı kesmek bana düşmez evlat aklını başına al önce sonra karşıma çık hadi bakayım oyunununa bak benim ismimi eminönüde takılan bir çok kişi bilir senin bilmemen umurumdada deyil
İyi günler
senin gibi dallamarıda buralarda güzel döverler beni tanıman veya tanımaman umurumda deyil oke beni tanıması gerekenler tanır dostlarımızda var düşmanımızda oyunla alakanı kesmek bana düşmez evlat aklını başına al önce sonra karşıma çık hadi bakayım oyunununa bak benim ismimi eminönüde takılan bir çok kişi bilir senin bilmemen umurumdada deyil
İyi günler
Koçum sana biri paramı veriyor sen zorlamı yalakalık yapıyorsun sen kimsiki ciyerin kaç para senin her konuya yırtık dondan çıkar gibi giriyorsun sen ne ayaksın klavyede oturmuş asıyorsun kesiyorusun sen benim yuzmu gördünmüde bunlara bana yazacak cesareti kendinnde buluyorsun ha akıllı ol bizim burda adamı çizmez deşerler ona göre çocuk acvutmuyoruz burda..
İyi günler
Koçum sana biri paramı veriyor sen zorlamı yalakalık yapıyorsun sen kimsiki ciyerin kaç para senin her konuya yırtık dondan çıkar gibi giriyorsun sen ne ayaksın klavyede oturmuş asıyorsun kesiyorusun sen benim yuzmu gördünmüde bunlara bana yazacak cesareti kendinnde buluyorsun ha akıllı ol bizim burda adamı çizmez deşerler ona göre çocuk acvutmuyoruz burda..
lan dallama senin rajonların geçmez bana sen kimsinki bana rajon kesmeye kalkıyorsun lale paraya ihtiyacım yok senin varsa vereyim sus yeterki sen beni gördünmüde realde bana aslanım felan diyorsun bir tarafından şırıngayla kan aldımmı görürsün o zaman cesaretimi yurdumun her yerindeyim ben bana senin bu rajonların sökmez klavyede deyil realdede konuşurum rahat ol sen benim bulunduğum mekanlarda yumruklar sözler konuşmaz aslanım emanetler konuşur aklını başına al karşında çocuk yok beyin amelayatı yaparım o olmayan beynini alırım bunun için tip okumaya gerek yok avatarımda yazıyor mekanım bak gelebiliyorsan gel çayımı içersin ancak başka bieşy yapamassın sizin gibi çakma psikopatlar çok gördük uzun yaşamadılar malesef
hadi İyi günler gözlerinden öperim