Denemeler!

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Denemeler!

Mesaj gönderen Pirsultanx »

3D max programını pc ne yükle kendi içinde sana yardımcı olabılecek resımler mevcut onlar üzerinde uygulama yap..
komut tuşlarını internek üzerinden ögrenebilirsin aslında sanan yararlı bir program oldugundan emiinim nede olsa teknik rsim dersi alıyorsun. Bu arada arabadan söz açmışken sana birazdan bir araç tasarımı ile döneceğim...
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen COKER »

Ö.M Den gönder kime göndereceksin PİRSULTAN Saten senin sunucunda konu açtın bide burda reklamını yapma !...Ö.M ile isteyen kişilere atarsan ne atacaksan.
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen COKER »

COKER yazdı:Ö.M Den gönder kime göndereceksin PİRSULTAN Saten senin sunucunda konu açtın bide burda reklamını yapma !...Ö.M ile isteyen kişilere atarsan ne atacaksan.
KOnuyu SoHbet Yeri ettiniz.....NE YOllicaksan Ö.M İLE YOLLA
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

COKER yazdı:Ö.M Den gönder kime göndereceksin PİRSULTAN Saten senin sunucunda konu açtın bide burda reklamını yapma !...Ö.M ile isteyen kişilere atarsan ne atacaksan.
Benim reklama ihtiyacım yok ben sadece ögrenmek isteyenlere bilgi veriyorum.. Evet bu konuda iyiyim ve bunu kullanmıyorum İkv teşkilatının düzenledigi biç bir yarışmayada katılmadım...
Arkadaşlarını veya beni bir çekememezliğin var ise özel mesaj bölümünden bana ulaş acılmış güzel bir konuyu kirletme...
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen COKER »

Pirsultanx yazdı:
Benim reklama ihtiyacım yok ben sadece ögrenmek isteyenlere bilgi veriyorum.. Evet bu konuda iyiyim ve bunu kullanmıyorum İkv teşkilatının düzenledigi biç bir yarışmayada katılmadım...
Arkadaşlarını veya beni bir çekememezliğin var ise özel mesaj bölümünden bana ulaş acılmış güzel bir konuyu kirletme...
Güzel bir konu derken xD Normal hatta NOrmalin altında bi resim etmiş arki...Neresi güzel bir konu...

Ayrıca sana çalışmaların kötü demedim !...Bende begendim resimlerini fakat diger arkadaşların açtığı konuların sürekli aşağıya inmesi rahatsız edici bir durum...Öğrenmek isteyenlere Ö.m İLe yardım edebilirsin SANIRIM ?...
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bak normalin altında bır resım dedın zevkıne karısacak degılım ama bilgileri paylaşmasını severım bu konu acılmış ve insanlar neyin nasıl kullanılacagını ögreniyor... Burası bir paylaşım platformu... İlgi çeken konular üste çekmeyen konular daima altta olur...
Ben sustum artık size kolay gelsin demekten başka bir şey demiyorum...
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Pirsultanx yazdı:Bak normalin altında bır resım dedın zevkıne karısacak degılım ama bilgileri paylaşmasını severım bu konu acılmış ve insanlar neyin nasıl kullanılacagını ögreniyor... Burası bir paylaşım platformu... İlgi çeken konular üste çekmeyen konular daima altta olur...
Ben sustum artık size kolay gelsin demekten başka bir şey demiyorum...
Coker nickli arkadaşın kusruna bakmadı derim sana...biraz fazla gevezedir kendisi :) Hiç bir şey bilmez fakat çok şey bilirmiş gibi anlatırda durur kendisi ona kulak asma sen. :)
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Raito »

Arkadaşlar görseller bölümüne göre konu epey cevap almış,zaten ilgi görmeyen bir bölüm.Resim zaten kötü ona bir şey demiyorum da tek tek ÖM atacağıma burada 2-3 kişi yardımcı oluyor.Zaten paylaşım platformu buraya misafir olarak üye olmadan giren kişilerde var onlara da yardımcı olurlar belki...İkv oynamıyor ama merakından geziyor ve bu konuyu görür ilgilenir.O kişide yardım almış olur bu konudan.Size bir zararı var mı anlayamadım ?

Neyse yardımlarınız için teşekkürler 3D max indireyim.Birde şunu sorayım:3D max'da karakterleri kendimiz yapıyoruz değil mi?
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ya artık ne desem bilmiyorum ki biri çıkar bir şey der yazmayada korkuyorum artık
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Raito »

Pirsultanx yazdı:Ya artık ne desem bilmiyorum ki biri çıkar bir şey der yazmayada korkuyorum artık

Olur mu öyle şey her söyleneni dikkate alsaydık nice olurdu halimiz? ;)
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım

“Görseller” sayfasına dön