camia Eleştiri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: camia Eleştiri

Mesaj gönderen Buhara »

Raito yazdı:
DarkShare yazdı:
BadXDreaM yazdı:Oyun evrenselleşmeli . Bazıları bana kızacak şimdi ama evet paraya yönelikte olmalı biz bize anca bu koşullarda yeteriz fazlasını istemek bizi aşar ne veriyoruz onlar bize ne versinler .
%100 Katılıyorum..
Merhaba!

Oyun paraya yönelmesi çok kötü bir şey emin olun.Zaten Türk oyunlarında paraya yönelmesi gibi bir durum olcağını sanmam fakat paraya yönelik olduğun oyun ile ilgilenmiyor yönetim.Nasıl olsa paraları geliyor.Siz şu anda yok böyle olmaz diyebilirsiniz fakat ben İKV yönetimine bir şey demiyorum zaten.Şu hali ile oyun gayet güzel fakat benim şu andaki gerçek anlamda ve gerçekleşebilecek bir tek düşüncem var oda suikastçı karakteri.Oyuna sonradan bir karakter gelmesi belki zor fakat gerçekten güzel olabilir.Suikastçı derken,bazılarımızın anlayacağı gibi asas karakterinden bahsediyorum.Yakında bunun ile ilgili desteğe başvurmayı düşünüyorum.Hayırlısı...

Hayırlı akşamlar.
oyunun paraya yönelmesınde bence hiç bir sorun yok insanlar sana bu oyunu sunuyor karşılıgında alması gerek yönetimede gökten para yagmıyo oyuna gerçek parayla eşyalar vb şyler eklenmesi bizim alehimize degil lehimize
olur diyoruz ya her sefferinde bütçe sıkııntısı yüzünden diye belki bir nebze olsun bizde bu yonden daha iyi destek verebiliriz ha alan var alamayan var diceksın amenna ama gerçekten destek olmak ıstıyosan
daha iyi bir ikv veya bu gibi oyunlar istiyosan açı ama gerçek olan bir şey var elıne sende taşın altına sokup
bir kaç liranı bu oyuna verebilirsin sonrada daha iyi oyunlar gelecektir emın ol!!!! Kuru Kuru oyunu oynayıp eleştirmek
kolay olan emin ol!!!
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Raito yazdı:
DarkShare yazdı:
BadXDreaM yazdı:Oyun evrenselleşmeli . Bazıları bana kızacak şimdi ama evet paraya yönelikte olmalı biz bize anca bu koşullarda yeteriz fazlasını istemek bizi aşar ne veriyoruz onlar bize ne versinler .
%100 Katılıyorum..
Merhaba!

Oyun paraya yönelmesi çok kötü bir şey emin olun.Zaten Türk oyunlarında paraya yönelmesi gibi bir durum olcağını sanmam fakat paraya yönelik olduğun oyun ile ilgilenmiyor yönetim.Nasıl olsa paraları geliyor.Siz şu anda yok böyle olmaz diyebilirsiniz fakat ben İKV yönetimine bir şey demiyorum zaten.Şu hali ile oyun gayet güzel fakat benim şu andaki gerçek anlamda ve gerçekleşebilecek bir tek düşüncem var oda suikastçı karakteri.Oyuna sonradan bir karakter gelmesi belki zor fakat gerçekten güzel olabilir.Suikastçı derken,bazılarımızın anlayacağı gibi asas karakterinden bahsediyorum.Yakında bunun ile ilgili desteğe başvurmayı düşünüyorum.Hayırlısı...

Hayırlı akşamlar.

Oyunun paraya yönelmesi aslında çok iyi birşey bu oyunun gelişmesi sadece plus veya kutu satımına kalmamalı . Ben parayı verdigimde karşılıgını alabileceksem burada boş zamanlarımı geçiriyorsam sunuldugu zaman inş. böyle özellikler sunulur alırım . Bunu ikv kazansın diye degil kendi eglencem için alırım . Ben bunu alırken herkesinde alması şart degil alan güçlü olur eglenir almayanda bu şekilde eglenir . Daha iyi eglence , zaman geçirme istiyorsak birşeyler talep ediyorsak bunların nasıl yapılacagını düşünmemiz lazım . Görüşler tartışılır . Madem güzel bir konu madem egri oturulup düz konuşuluyor söyleyim ikv den sıkıldıgım bi anda başka bir oyuna gittim gittimde burdan kopamamadım o ayrı mesele ordada kaldım paraya yönelikmi oyun hayır bedava sundugu ek özellikleri alıyorum yapılcak birçok ek özellik konulmuş alıyormuyum evet alıyorum aylık belli bir miktar para ayırdım çünkü orda zaman geçiriyorum . İkv ye kızıyorum keşke oralarda degilde burda harcasaydık bu paraları hem ikv kazansaydı hem biz eglenseydik . Birgün olurmu inş . olur . Bu arada söyledigin suikastçı olayıda paraya dayanıyor onun çizimi canlandırılması bilmiyorum nasıl oluyorda sanmıyormki bedavadan eklensin :)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Raito »

BadXDreaM yazdı:
Raito yazdı:
DarkShare yazdı:
%100 Katılıyorum..
Merhaba!

Hayırlı akşamlar.

Oyunun paraya yönelmesi aslında çok iyi birşey bu oyunun gelişmesi sadece plus veya kutu satımına kalmamalı . Ben parayı verdigimde karşılıgını alabileceksem burada boş zamanlarımı geçiriyorsam sunuldugu zaman inş. böyle özellikler sunulur alırım . Bunu ikv kazansın diye degil kendi eglencem için alırım . Ben bunu alırken herkesinde alması şart degil alan güçlü olur eglenir almayanda bu şekilde eglenir . Daha iyi eglence , zaman geçirme istiyorsak birşeyler talep ediyorsak bunların nasıl yapılacagını düşünmemiz lazım . Görüşler tartışılır . Madem güzel bir konu madem egri oturulup düz konuşuluyor söyleyim ikv den sıkıldıgım bi anda başka bir oyuna gittim gittimde burdan kopamamadım o ayrı mesele ordada kaldım paraya yönelikmi oyun hayır bedava sundugu ek özellikleri alıyorum yapılcak birçok ek özellik konulmuş alıyormuyum evet alıyorum aylık belli bir miktar para ayırdım çünkü orda zaman geçiriyorum . İkv ye kızıyorum keşke oralarda degilde burda harcasaydık bu paraları hem ikv kazansaydı hem biz eglenseydik . Birgün olurmu inş . olur . Bu arada söyledigin suikastçı olayıda paraya dayanıyor onun çizimi canlandırılması bilmiyorum nasıl oluyorda sanmıyormki bedavadan eklensin :)

Bence yanlış düşünüyorsunuz.Bence başkalarından farklı olmak para ile değilde oyundaki uğraşlar ile olmalıdır.Yani,para verip her oyunda farklı olabilirsiniz fakat oyunda daha çok vakit geçirerek ve daha çok emek harcayarak başkalarından farklı olmak en iyisi.Tabiki bazı şeyler gelebilir fakat aşırıya kaçılırsa felaketin başlangıcı olacağını düşünüyorum.Parası olanın üstün olduğu bir oyun yerine daha çok vakit harcayanın üstün olduğu bir yeri tercih ederim.Bizim halkımız işin en kolay yolunu seçer malesef.Parası olan için bunlardan biriside tabiki paradır.Para vermek var iken her gün 8-9 saat oyunda durup bir şeyler yapılır mı? Para verip onları 5 dakika içerisinde sahiplenebilir.Neyse sizinle aynı fikirleri savunmuyorum fakat ben her zaman sözümün arkasındayım.Farklı görüşlere de açığım.Eğer farklı düşünceleriniz varsa bekliyorum.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Oyunda Extra özelliklerin paraya yönelik eşyaların olması aslında çok hoş bir durum değil.
Nedeni; Oyun içerisinde hali vakti yerinde olan ve yaş ortalaması 20 üzeri olan kişiler kadar.
Anne ve babasının verdiği harçlık ile okula giden oyuncuların olduğunu unutmayalım.
Bu yaşı küçük oyuncuların Sizin söylediğiniz eşyalara sahip olabilmek adına yapabilceklerini düşünmenizi isteri.
Hakeza yaşı büyük olanlarında oyuna ne denli kendilerini kaptırdıklarını biliyoruz. (Bunlar istisna denilmemesi gerekir)
Diğer oyunlarda duyduklarımızda eklenirse gerçek para olduğunda bir çok şeyin değişeceğinive huzurun bozulacağını düşünmek gerekir.
Bu demek değildirki Bu oyunun gelişmesi için gereken maddi desteği farklı özellikli plus seviyeleri ile yapılabilir.
Veyahut bazı eşyalar satılabilir misalen İksir gibi,fakat satılan eşyalar oyun dengesini bozmayacak şekilde olması daha makbul olacaktır.
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DarkShare »

Bir yorum da ben ekliyim..

Arkadaşlar farkındaysanız, bir durum üzerinde çok az bigilendiriliyoruz. Örneğin Çemberlitaş, oyunda geleceği söylendi lakin, ne zaman gelecek nasıl bir şey olacak vb. şeyler hakkında hiç bir şey söylenmedi gibi. Sadece bu değil düşündüğünüzde bunun gibi bir sürü olay göreceksiniz.

Bu bilgi eksikliği ise forumda sürekli beyin fırtınası, genç beyinler sıra sizde, vb. konuların açılmasına sebep oluyor. Yönetimden ricam, bizlere daha fazla bilgi vermenleridir..
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

DarkShare yazdı:Bir yorum da ben ekliyim..

Arkadaşlar farkındaysanız, bir durum üzerinde çok az bigilendiriliyoruz. Örneğin Çemberlitaş, oyunda geleceği söylendi lakin, ne zaman gelecek nasıl bir şey olacak vb. şeyler hakkında hiç bir şey söylenmedi gibi. Sadece bu değil düşündüğünüzde bunun gibi bir sürü olay göreceksiniz.

Bu bilgi eksikliği ise forumda sürekli beyin fırtınası, genç beyinler sıra sizde, vb. konuların açılmasına sebep oluyor. Yönetimden ricam, bizlere daha fazla bilgi vermenleridir..
Çoğu oyunda büyük bir eklenti geleceğinde güzel bir açıklama yapılıyor.İkv yönetimi ise oyuncuları biraz düşündürmek istiyor.Belki de böylesi daha güzel.Çemberlitaş gelene kadar insanlar heyecanlarını koruyacaklar.Onu söyleyecekler,bunu söyleyecekler fakat kesinlik olmayacak bazı noktalarda.Buda merak ve heyecan yaratacak.Eğer tam olarak açıklansa bir heyecanı kalmayacak ve eklentinin de bir anlamı kalmayacak.

Harun Abi senin dediklerine de harfiyen katılıyorum.Destek verecek kadar paralı eşyalar satılabilir fakat oyunun dengesini pek bozmamalıdır.

Hayırlı akşamlar.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Buhara »

para konusunda paralı eşyalar olmalı ancak sizinde dediginiz gibi öyle bir sistem olmalıkı oyunda para verene hemen düdük verillmemeli!!!
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DarkShare »

Buhara yazdı:para konusunda paralı eşyalar olmalı ancak sizinde dediginiz gibi öyle bir sistem olmalıkı oyunda para verene hemen düdük verillmemeli!!!
Para üzerinden giden bir sistem olursa, parayı veren düdüğü çalar...
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Buhara »

diyorum işte öyle bir sistem getırılse !!!
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Eylulhira »

her yazdigim iletiyi silen akilsiz yonetimin bu tavrinin 2 yildir hic bir ise yaramadigini ogrenememesi bu mevkide olanlarin ne kadar akli kit oldugunun gostergesidir bu yuzden bu camiayi ne kadar elestirsenizde 2 yil once hatalarini acikca yuzlerine vurdugum icin beni forumda cezalandiran yonetimin bu cezalarin ve her yazdigimin silinmesine karsi ceza alirim dusuncesiyle korkup susacagimi sanmasi buyuk bir yanilgidir.bu yanilgiya bir daha dusmemelerini tavsiye ediyorum.aksi takdirde su kahrolasica ofkem cok daha buyuk sorunlara yol acar.bilginize

“Genel Etkileşim” sayfasına dön