Halen gülüyorum desem inanır mısınız? :lol:
Gerçekten hoş olurdu.Böyle bir çalışma yapılmalı.
'Genç Beyinler sıra Sizde''
Re: 'Genç Beyinler sıra Sizde''

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- MiraFarazi
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
:lol: :lol:Kafkasbey yazdı:o halde Captain'e buradan çağrıda bulunuyoruz, yakında çekilecek reklam filmimiz hususunda kendisine baş rol teklif edeceğiz![]()

~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~
"© MiraFarazi"
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yiğitcan kardeşimin hazırladığı video ve Yasin kardeşimin hazırladığı resimler gerçekten harika.Unutmayınız ki,oyunumuzun reklamını yapmak,daha fazla kitleye hitap etmesini sağlamak,biz oyuncuların elinde olan birşeydir.
İstanbul içindeki düzenlenecek organizasyon,buluşma vb. her türlü etkinlikte bulunmak isterim.Özel mesaj yolu ile hangi sunucu olursa olsun bu tip organizasyonlarda bana da haber verirseniz memnun olurum.
Örneğin Beyazköşk sunucusunun veya Kuklacı sunucusunun düzenlediği bir organizasyonda,Tılsım oyuncuları ile yer almayı can-ı gönülden isterim.
İstanbul içindeki düzenlenecek organizasyon,buluşma vb. her türlü etkinlikte bulunmak isterim.Özel mesaj yolu ile hangi sunucu olursa olsun bu tip organizasyonlarda bana da haber verirseniz memnun olurum.
Örneğin Beyazköşk sunucusunun veya Kuklacı sunucusunun düzenlediği bir organizasyonda,Tılsım oyuncuları ile yer almayı can-ı gönülden isterim.
Ferhatbey yazdı:Bu küçük ikv sever arkadaşımız için yorum yazmamışsınız bence çok eğlenceli bi paylaşım yapmış![]()
Çok teşekkürler, dilerim daha iyileri, çok daha yaratıcı olanları görürüz...Kafkasbey yazdı:Kesinlikle katılıyorum bu küçük kardeşimizin çalışması çok güzel
HasanAslan yazdı:Cesaretinizi ve göztermiş olduğunuz İkv sevgisine bayıldım,
Tebrikler...
Bu ikisi banaysa bunlar için de çok teşekkür ediyorum, dilerim çok daha güzellerini başka arkadaşlar nasip eder Allah...Müfreze yazdı:Bir tebrikte benden, gerçekten harika![]()
Çok teşekkürler SercanGodfreyxSpider07 yazdı:Yiğitcan kardeşimin hazırladığı video ve Yasin kardeşimin hazırladığı resimler gerçekten harika.Unutmayınız ki,oyunumuzun reklamını yapmak,daha fazla kitleye hitap etmesini sağlamak,biz oyuncuların elinde olan birşeydir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bir dergiye bağlı çizgi roman çıkartsak fena olmaz mı ? Her hafta farklı bir macera
--Şarapçı neden sarhoş oldu
-- vahşi sakin neden sakin
--CaptainATX Cunona karşı
-- Müfreze at kafasının gizemini arıyor ( miğrattaki
)
P
gibi örnek olarak birkaçtane kendi lonca sayfamda yazdıklarımı yollayacagım
Bir garip aşk hikayesi
Çıkış noktası: Vahşii FAhrelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Soru ? babı alideki vahşinin neden mor fareye veya farelere düşman oldugunu biliyor musunuz ?
yorum Hikaye
YIllllllllllllll bindokuzyüz onbes üsamabin ladenin amerikaya hareket cektği yıllar. Türkiye nin mega kenti istanbulun ise Kıyamet yıllarını yaşadığı yıllardayız. Burada yaşanan Garip bir aşk hikayesine tanık olacagız. Bu olayın iki kahramanı belli; birtanesi ana kahramanımız başlarda insan olan vahşi ( günümüz ikvsinde vahsiler karakter olarak artmakta ) digeri ise güzeller güzeli dev ana
hikayemizin başlarında ise fahreler yatıyor
İstanbul kıyameti yaşadıgı yıllarda meteora sürülen ve sevdasından digerleri gibi olamayan ancak belki görürüm umuduyla babı alide sakinleşen vahşimiz oradan çıkamıyo. Ve dev ana cok şiddet yüklü ve magaraya kaçmiş hemde ene dibine ..... çünkü neden vahşi babı aliden çıkamıyor? Babı ali girişindeki iki küçük fare yüzünden
:D hadi onu geçti diyelim kurt magarasında ve diger girişte de var ayrıca çeteci magarasının iki girişinde de fareler var şizce bütün bu korumalar bu fareler neden var dersiniz hiç düşündünüz mü ??? ( Vala deli mi bu nerden aklına geldi demeyin bende bilmiyorum ) Yani hiçbirşeyden korkmayan vahşimiz tepegözlerle savaşmayı göze alabiliyor ancak farelere baş edemiyor. Bunun için Rdmxtv Muhabirimiz RdmxYEterrrrrsaçmalama vahşi ile röportaj yapmak istedi. başlar da 'mor fareyi öldür öyle gel ' diyerek görev değil şantaj yapan Vahşi Rdmx leri tanımadıgından zor sanar. ancak iki tane görülmeyen ve tayfax nergisin başına kalan
Ruhhh ve Peri yii yollayarak kestiren muhabirimiz vahşi iler cocukluguna inme fırsatı buldu. ama ÇIkan sonuç ilginç ti
---- Ben ufakken annem Ne zaman fare görse. AAAAAAAııııooomkmmfnjjfskdnjndfnslnkd
:P:P diye çığlık atar ve sandalyenin ustune çıkardı ):):):)) o zamandan beri ben geceleri fare korkusundan uyuyamam. Fahreler renk renk renk rengarek ögrendikmi o mor onların başıymış. onu kesene ( Bu arada bir ğerçeği de açıklıyoruz dev ananın ismi Şişkoş muş ) şişkoşumdan kalan son hatıra taşları veriyorum. onları istanbul boğazına atardık :S:S:s ' dediği ögrenildi. Ancak önceden yapılmış bu röpartajı neden yayınlıyorsun diye soracak olursanız söyleyeyim. En son haberimizde çıkan karışıklıkta mor fareyi çevirme yaptığını aktarmıştık diger fareleri de alt etmeyi başarırsa kavuşacaklar
::D ve sanrım ikv dünyası iki dertten kurtulacak vahşi. ve çeteci magarası. MUhabirlerimiz RdmxZIRlama ve RdmxPÜFFYEtEr Dev anaya Röpörtaj için ulaşmaya çalışıyorlar...... Bİzden saçma haberleri beklemeye devam edin
:)
RDMxTVRdmxlrızakeskinl, Rızakeskinn,Rdmxgulyabani
-- vahşi sakin neden sakin
-- Müfreze at kafasının gizemini arıyor ( miğrattaki
Bir garip aşk hikayesi
Soru ? babı alideki vahşinin neden mor fareye veya farelere düşman oldugunu biliyor musunuz ?
yorum Hikaye
YIllllllllllllll bindokuzyüz onbes üsamabin ladenin amerikaya hareket cektği yıllar. Türkiye nin mega kenti istanbulun ise Kıyamet yıllarını yaşadığı yıllardayız. Burada yaşanan Garip bir aşk hikayesine tanık olacagız. Bu olayın iki kahramanı belli; birtanesi ana kahramanımız başlarda insan olan vahşi ( günümüz ikvsinde vahsiler karakter olarak artmakta ) digeri ise güzeller güzeli dev ana
İstanbul kıyameti yaşadıgı yıllarda meteora sürülen ve sevdasından digerleri gibi olamayan ancak belki görürüm umuduyla babı alide sakinleşen vahşimiz oradan çıkamıyo. Ve dev ana cok şiddet yüklü ve magaraya kaçmiş hemde ene dibine ..... çünkü neden vahşi babı aliden çıkamıyor? Babı ali girişindeki iki küçük fare yüzünden
---- Ben ufakken annem Ne zaman fare görse. AAAAAAAııııooomkmmfnjjfskdnjndfnslnkd
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Rzakeskinn yazdı:
Yogun İstek Üzerine
Dev Ana nın maceraları :
Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir Dev anaya ulaşmaya çalışıyoruz. Vahşi kardeşimizle ve onun duygularını öğrendikten sonra bircok kez ulaşmayı denedik ancak başaramamıştık. Taki Muhabirlerimizden Rdmxroadrunnerx ve Rdmxenkin i dev anaya yollayana kadar. Amacımız Rdmxroadrunnerx in hızı ve Enkinin Edebiyatını kullanmaktı Ancak uzunca bir süre direndikten sonra roportajı kabul ettiren enkn ile Dev ana arasında ki yakınlaşma Az kalsın Rdmxroadrunnerx in ezilmesi ile sonuçlanıyordu Sn anda oradan uzaklaşan Road Neler olacagını heyecanla beklerken magara gişisinde görülen enKin in Hırs dolu bakışları ile karşılaştı. Bir zamanlar fareleri ben keserim Kavuştur sevenleri diyen enkin Vahşiyi kesmek isterken RdmxGçevik kuvvet tarafından durduruldu.... Bu arada başka hırşlara kapıldığını öğrendiğimiz enkin DEv ana nın güzel Cildinin :S sırlarının cevriyede bulunan elektrik olduğnu anlaması ve onu daha fazla etkilemek için abisi KEnaN ın Fİşini çekerek Tüm elektriği Kendine Çekmek ve dev anayı Etkilemek istemesinden dolayı Yakın arkadaşlarıyla SÜrekli Kenanın rahatsız ettiğini Ancak henüz emellerine ulaşamadığı da gelen haberler arasında. Eziq Olduğunun Anlaşılmaması için birçok yola başvuran enKin Kendini kaybettiği ve sığınaklardanÇıkmadığı Söyleniyor Enginin YAkın ArkaDası Roadrunner nın isteği üzerine Bu haberi foruma taşıdık ve hep beraber ne diyoruzzzzz
ENKİNNNNN BU aşk Sana YAramazZZZZZ Bir an önce ARAmıza GEri dÖNmen Dileği ile Rdmxtv
SAçma haberleri beklemeye devam edin
Yogun İstek Üzerine
Dev Ana nın maceraları :
Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir Dev anaya ulaşmaya çalışıyoruz. Vahşi kardeşimizle ve onun duygularını öğrendikten sonra bircok kez ulaşmayı denedik ancak başaramamıştık. Taki Muhabirlerimizden Rdmxroadrunnerx ve Rdmxenkin i dev anaya yollayana kadar. Amacımız Rdmxroadrunnerx in hızı ve Enkinin Edebiyatını kullanmaktı Ancak uzunca bir süre direndikten sonra roportajı kabul ettiren enkn ile Dev ana arasında ki yakınlaşma Az kalsın Rdmxroadrunnerx in ezilmesi ile sonuçlanıyordu Sn anda oradan uzaklaşan Road Neler olacagını heyecanla beklerken magara gişisinde görülen enKin in Hırs dolu bakışları ile karşılaştı. Bir zamanlar fareleri ben keserim Kavuştur sevenleri diyen enkin Vahşiyi kesmek isterken RdmxGçevik kuvvet tarafından durduruldu.... Bu arada başka hırşlara kapıldığını öğrendiğimiz enkin DEv ana nın güzel Cildinin :S sırlarının cevriyede bulunan elektrik olduğnu anlaması ve onu daha fazla etkilemek için abisi KEnaN ın Fİşini çekerek Tüm elektriği Kendine Çekmek ve dev anayı Etkilemek istemesinden dolayı Yakın arkadaşlarıyla SÜrekli Kenanın rahatsız ettiğini Ancak henüz emellerine ulaşamadığı da gelen haberler arasında. Eziq Olduğunun Anlaşılmaması için birçok yola başvuran enKin Kendini kaybettiği ve sığınaklardanÇıkmadığı Söyleniyor Enginin YAkın ArkaDası Roadrunner nın isteği üzerine Bu haberi foruma taşıdık ve hep beraber ne diyoruzzzzz
ENKİNNNNN BU aşk Sana YAramazZZZZZ Bir an önce ARAmıza GEri dÖNmen Dileği ile Rdmxtv
SAçma haberleri beklemeye devam edin
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
- MiraFarazi
- İskele Babası
Kardeş aynısını bende düşündüm ve konu açtım,istersen o konuya destek verip oradan devam edebilirsin görüşlerineRzakeskinn yazdı:Bir dergiye bağlı çizgi roman çıkartsak fena olmaz mı ? Her hafta farklı bir macera
-- vahşi sakin neden sakin![]()
-- Müfreze at kafasının gizemini arıyor ( miğrattaki)
P
Bir garip aşk hikayesi
yorum Hikaye
İstanbul kıyameti yaşadıgı yıllarda meteora sürülen ve sevdasından digerleri gibi olamayan ancak belki görürüm umuduyla babı alide sakinleşen vahşimiz oradan çıkamıyo. Ve dev ana cok şiddet yüklü ve magaraya kaçmiş hemde ene dibine ..... çünkü neden vahşi babı aliden çıkamıyor? Babı ali girişindeki iki küçük fare yüzünden:D hadi onu geçti diyelim kurt magarasında ve diger girişte de var ayrıca çeteci magarasının iki girişinde de fareler var şizce bütün bu korumalar bu fareler neden var dersiniz hiç düşündünüz mü ??? ( Vala deli mi bu nerden aklına geldi demeyin bende bilmiyorum ) Yani hiçbirşeyden korkmayan vahşimiz tepegözlerle savaşmayı göze alabiliyor ancak farelere baş edemiyor. Bunun için Rdmxtv Muhabirimiz RdmxYEterrrrrsaçmalama vahşi ile röportaj yapmak istedi. başlar da 'mor fareyi öldür öyle gel ' diyerek görev değil şantaj yapan Vahşi Rdmx leri tanımadıgından zor sanar. ancak iki tane görülmeyen ve tayfax nergisin başına kalan
Ruhhh ve Peri yii yollayarak kestiren muhabirimiz vahşi iler cocukluguna inme fırsatı buldu. ama ÇIkan sonuç ilginç ti
---- Ben ufakken annem Ne zaman fare görse. AAAAAAAııııooomkmmfnjjfskdnjndfnslnkd:P:P diye çığlık atar ve sandalyenin ustune çıkardı ):):):)) o zamandan beri ben geceleri fare korkusundan uyuyamam. Fahreler renk renk renk rengarek ögrendikmi o mor onların başıymış. onu kesene ( Bu arada bir ğerçeği de açıklıyoruz dev ananın ismi Şişkoş muş ) şişkoşumdan kalan son hatıra taşları veriyorum. onları istanbul boğazına atardık :S:S:s ' dediği ögrenildi. Ancak önceden yapılmış bu röpartajı neden yayınlıyorsun diye soracak olursanız söyleyeyim. En son haberimizde çıkan karışıklıkta mor fareyi çevirme yaptığını aktarmıştık diger fareleri de alt etmeyi başarırsa kavuşacaklar
::D ve sanrım ikv dünyası iki dertten kurtulacak vahşi. ve çeteci magarası. MUhabirlerimiz RdmxZIRlama ve RdmxPÜFFYEtEr Dev anaya Röpörtaj için ulaşmaya çalışıyorlar...... Bİzden saçma haberleri beklemeye devam edin
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=47600

~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~
"© MiraFarazi"
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Osmanlı
Bu konuda Kardeşim ile güzel bir senaryo hazırlıklarına başladık bile.Müfreze yazdı:İzlerken bile burnuma deniz kokusu geldi
Evet arkadaşlar, bahsettiğim videolar bu ve benzerleri. Yiğitxcan 'ı tebrik ederim. Ellerine sağlık.
Ama ben bu videoların daha fazla çeşitlenmesi ve tanıtımın yanında reklam kokan videolarında olmasını çok isterdim. Öyle bir video düşünün ki izleyen kişi ''Bu nasıl bir oyun acaba?'' diye düşünmeli![]()
Uygulanabilir her düşünce altın değerimdedir. Kim bilir belki bu amatör çekimlere GM ekibindende konuk oyuncular katılabilir, düşünsenize CaptainATX elinde İKV posteri ile ''İKV'nin çekim gücü'' şarkısını mırıldanarak arka plandan geçiyor![]()
Güzel bir konu yakalamışsınız peşini bırakmayın. İyi eğlenceler dilerim.
İnşallah eğlenceli ve bir o kadar da güzel bir kaç video ile yakında bu konu altından duyurusunu yapmış olacağız..
- MiraFarazi
- İskele Babası
Videolarınızı bekliyoruzHarunYILMAZ yazdı:Bu konuda Kardeşim ile güzel bir senaryo hazırlıklarına başladık bile.Müfreze yazdı:İzlerken bile burnuma deniz kokusu geldi
Evet arkadaşlar, bahsettiğim videolar bu ve benzerleri. Yiğitxcan 'ı tebrik ederim. Ellerine sağlık.
Ama ben bu videoların daha fazla çeşitlenmesi ve tanıtımın yanında reklam kokan videolarında olmasını çok isterdim. Öyle bir video düşünün ki izleyen kişi ''Bu nasıl bir oyun acaba?'' diye düşünmeli![]()
Uygulanabilir her düşünce altın değerimdedir. Kim bilir belki bu amatör çekimlere GM ekibindende konuk oyuncular katılabilir, düşünsenize CaptainATX elinde İKV posteri ile ''İKV'nin çekim gücü'' şarkısını mırıldanarak arka plandan geçiyor![]()
Güzel bir konu yakalamışsınız peşini bırakmayın. İyi eğlenceler dilerim.
İnşallah eğlenceli ve bir o kadar da güzel bir kaç video ile yakında bu konu altından duyurusunu yapmış olacağız..

~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~
"© MiraFarazi"
- Kafkasbey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legend Of TayFa
Çok güzel bir fikir Rıza, uygulama imkanı bulabilirsek muhteşem olabilir
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster