Eminönü Bölgesinde Yapsaydın Daha Çekici Olurdu Çünkü Yeraltını Bilmeyenler Var :roll:BoDyGuArD yazdı:teşekkür ederim.Rzakeskinn yazdı:Ellerine sağlık mustafa!
Oyunu güzellik, esenlik içinde oynayanlar da varmış demek ki ! Gelecek çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum...
Esenlikle...
ben o mesaja yanıt vermiştim sanırım gözden kaçmış tekrar cevap attım şimdi.Lathander yazdı:Bu arada destekten çalışman hakkında bize bildirdiğin bazı şikayetler hakkında önerilerimizi ilettik. Kontrol edersin.
yorumun için teşekkürler.flash benzeri bir program ile yapıyorum.programın c++'a benzeyen bir script dili var onunla kodluyorum.beta sürümü olduğu için bu şekilde bir çok ayrıntıyı gözden kaçırdım.kasma ve takılma sorunlarınında büyük ihtimal bu yüzden olduğunu düşünüyorum.tam sürümde yepyeni ve kaliteli özelliklerle görüşmek üzere.Essoperagma yazdı:Tebrikler güzel çalışma olmuş, eline sağlık. ama ben biraz eleştiri yapcam, bunu emeğine saldırı değil daha iyiye ulaşabilmek için bi araç olarak görmeni diliyorum. programı kendin mi yazdın bilmiyorum ama video ayarları bölümünden anladığım kadarıyla oyun yapmak için oluşturulmuş küçük programlardan birini kullanmışsın. fikir çok güzel, ama fikri yazılıma dökerken seçtiğin yol kullanılabilirlik konusunda biraz sıkıntı çıkarmış gibi. diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim bilgisayarımda bir butona tıkladıktan sonra çok yavaş tepki alabiliyorum, müzik de bu sırada az bi miktar geri sarıyo. hızlı bi şekilde istediğin bi yere gitmek pek mümkün olmuyo. bence programı daha büyük boyutlara taşımadan önce flash gibi bi alana yönelmelisin, çok daha akıcı ve çok daha görsel bi program ortaya koyabilirsin bu sayede. SwishMax gibi bi program kullanırsan kod bilmene de pek gerek yok. karakterin yürümesi ve duvarlarda durması gibi konularda sıkıntı yaşayabilirsin belki ama ben rehber için klavyeden yürütülebilen bir karakter kullanmaktansa yazılımın daha akıcı çalışabilmesi ve daha görsel olmasının daha önemli olduğunu düşünüyorum.
şuana kadar yanıldığımı varsayarsak ve senin hazır bir program kullanmak yerine bütün yazılımı sıfırdan c gibi bi dille yazdığını düşünürsek: ortaya koyduğun şeye inanılmaz bi çaba harcamış olmalısın. çok büyük, tekrar tekrar takdir edilecek bi emek. ancak bi rehber için böyle bi yazılıma koyulmak emeğinin karşılığını alamamak demek. çünkü bu şekilde haftalarca uğraşarak kabaca şekillendireceğin bir projeyi farklı ortamlarda çok kolay hazırlayabilirsin. bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum çünkü zaten bu yazılımı sıfırdan şekillendirecek kadar programlama bilgin varsa böyle bi işe kalkışmaz, bu iş için daha uygun ortamlara yönelirdin diye düşünüyorum.
özetlemek gerekirse, bence şuan kullandığın altyapı bu tarz bir program oluşturmak için yetersiz/yanlış bir seçim. program daha da kompleks hale gelmeden daha kullanışlı bi altyapıya geçersen çok hızlı ve daha görsel bi çalışma ortaya koyabilirsin. bi rehberden beklenen de bu olmalı, kullanıcıya zorluk çıkarmadan istediği bilgiye mümkün olduğunca hızlı ulaşmasını sağlamalı.
söylediğim gibi amacım baltalamak değil, yaptığını takdir ediyorum. kolay gelsin
yorumun için teşekkürler.SERDARBEY yazdı:Ellerine Sağlık Kardeşim Güzel Çalışma Olmuş. BaBa Ali-ye Çıkmak İçin Devamını Bekliyoruz
İKVehber (Demo)
Re: İKVehber (Demo)
Bravo Tebrik ederim :!: çok çok güzel bir çalışma ama sormak ayıp olmazsa hangi programı kullandın bunu yaparken :?:
Maalesef. Yanıtınız ulaşmamış.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
İKV'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.
öncelikle çok güzel bir çalışma bende tebrikler bende aynısı yapa bilirim ama gmler bunada bişey bulur diye yapamıyoruz bu seferde son çharımıza blok atarlar ondan korkuyoz ama yapam bende müslüm babalı bişeyler
[gm] nerull dinledikçe beni hatırlar
ve hep söylediği lafı unutmam 

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Eline sağlık güzel çalışma.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- hardboy211
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- BoDyGuArD
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
teşekkürler, öm attımKapris yazdı:Bravo Tebrik ederim :!: çok çok güzel bir çalışma ama sormak ayıp olmazsa hangi programı kullandın bunu yaparken :?:
bir kez daha cevaplıyorum. :?Lathander yazdı:Maalesef. Yanıtınız ulaşmamış.
teşekkürler.OoJOKERoO yazdı:İKV'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.
sağolasın.x5ve yazdı:öncelikle çok güzel bir çalışma bende tebrikler bende aynısı yapa bilirim ama gmler bunada bişey bulur diye yapamıyoruz bu seferde son çharımıza blok atarlar ondan korkuyoz ama yapam bende müslüm babalı bişeyler[gm] nerull dinledikçe beni hatırlar
ve hep söylediği lafı unutmam
teşekkürler.ottomanempire yazdı:Eline sağlık güzel çalışma.
teşekkürler.hardboy211 yazdı:Eleerine sağlık çok güzel olmuş
Tebrikler.Güzel bir çalışma olmuş :!:
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları