İKVehber (Demo)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İKVehber (Demo)

Mesaj gönderen SERDARBEY »

BoDyGuArD yazdı:
Rzakeskinn yazdı:Ellerine sağlık mustafa!
Oyunu güzellik, esenlik içinde oynayanlar da varmış demek ki ! Gelecek çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum...
Esenlikle...
teşekkür ederim.
Lathander yazdı:Bu arada destekten çalışman hakkında bize bildirdiğin bazı şikayetler hakkında önerilerimizi ilettik. Kontrol edersin.
ben o mesaja yanıt vermiştim sanırım gözden kaçmış tekrar cevap attım şimdi.
Essoperagma yazdı:Tebrikler güzel çalışma olmuş, eline sağlık. ama ben biraz eleştiri yapcam, bunu emeğine saldırı değil daha iyiye ulaşabilmek için bi araç olarak görmeni diliyorum. programı kendin mi yazdın bilmiyorum ama video ayarları bölümünden anladığım kadarıyla oyun yapmak için oluşturulmuş küçük programlardan birini kullanmışsın. fikir çok güzel, ama fikri yazılıma dökerken seçtiğin yol kullanılabilirlik konusunda biraz sıkıntı çıkarmış gibi. diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim bilgisayarımda bir butona tıkladıktan sonra çok yavaş tepki alabiliyorum, müzik de bu sırada az bi miktar geri sarıyo. hızlı bi şekilde istediğin bi yere gitmek pek mümkün olmuyo. bence programı daha büyük boyutlara taşımadan önce flash gibi bi alana yönelmelisin, çok daha akıcı ve çok daha görsel bi program ortaya koyabilirsin bu sayede. SwishMax gibi bi program kullanırsan kod bilmene de pek gerek yok. karakterin yürümesi ve duvarlarda durması gibi konularda sıkıntı yaşayabilirsin belki ama ben rehber için klavyeden yürütülebilen bir karakter kullanmaktansa yazılımın daha akıcı çalışabilmesi ve daha görsel olmasının daha önemli olduğunu düşünüyorum.
şuana kadar yanıldığımı varsayarsak ve senin hazır bir program kullanmak yerine bütün yazılımı sıfırdan c gibi bi dille yazdığını düşünürsek: ortaya koyduğun şeye inanılmaz bi çaba harcamış olmalısın. çok büyük, tekrar tekrar takdir edilecek bi emek. ancak bi rehber için böyle bi yazılıma koyulmak emeğinin karşılığını alamamak demek. çünkü bu şekilde haftalarca uğraşarak kabaca şekillendireceğin bir projeyi farklı ortamlarda çok kolay hazırlayabilirsin. bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum çünkü zaten bu yazılımı sıfırdan şekillendirecek kadar programlama bilgin varsa böyle bi işe kalkışmaz, bu iş için daha uygun ortamlara yönelirdin diye düşünüyorum.

özetlemek gerekirse, bence şuan kullandığın altyapı bu tarz bir program oluşturmak için yetersiz/yanlış bir seçim. program daha da kompleks hale gelmeden daha kullanışlı bi altyapıya geçersen çok hızlı ve daha görsel bi çalışma ortaya koyabilirsin. bi rehberden beklenen de bu olmalı, kullanıcıya zorluk çıkarmadan istediği bilgiye mümkün olduğunca hızlı ulaşmasını sağlamalı.

söylediğim gibi amacım baltalamak değil, yaptığını takdir ediyorum. kolay gelsin
yorumun için teşekkürler.flash benzeri bir program ile yapıyorum.programın c++'a benzeyen bir script dili var onunla kodluyorum.beta sürümü olduğu için bu şekilde bir çok ayrıntıyı gözden kaçırdım.kasma ve takılma sorunlarınında büyük ihtimal bu yüzden olduğunu düşünüyorum.tam sürümde yepyeni ve kaliteli özelliklerle görüşmek üzere.
SERDARBEY yazdı:Ellerine Sağlık Kardeşim Güzel Çalışma Olmuş. BaBa Ali-ye Çıkmak İçin Devamını Bekliyoruz ;)
yorumun için teşekkürler.
Eminönü Bölgesinde Yapsaydın Daha Çekici Olurdu Çünkü Yeraltını Bilmeyenler Var :roll:
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kapris »

Bravo Tebrik ederim :!: çok çok güzel bir çalışma ama sormak ayıp olmazsa hangi programı kullandın bunu yaparken :?:
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Maalesef. Yanıtınız ulaşmamış.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
OoJOKERoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen OoJOKERoO »

İKV'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen x5ve »

öncelikle çok güzel bir çalışma bende tebrikler bende aynısı yapa bilirim ama gmler bunada bişey bulur diye yapamıyoruz bu seferde son çharımıza blok atarlar ondan korkuyoz ama yapam bende müslüm babalı bişeyler :D [gm] nerull dinledikçe beni hatırlar :D ve hep söylediği lafı unutmam :D
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Eline sağlık güzel çalışma.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
hardboy211
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen hardboy211 »

Eleerine sağlık çok güzel olmuş
Alayınaa değilll kralınaaa.Resim
Kullanıcı avatarı
BoDyGuArD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen BoDyGuArD »

Kapris yazdı:Bravo Tebrik ederim :!: çok çok güzel bir çalışma ama sormak ayıp olmazsa hangi programı kullandın bunu yaparken :?:
teşekkürler, öm attım :)
Lathander yazdı:Maalesef. Yanıtınız ulaşmamış.
bir kez daha cevaplıyorum. :?
OoJOKERoO yazdı:İKV'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.
teşekkürler.
x5ve yazdı:öncelikle çok güzel bir çalışma bende tebrikler bende aynısı yapa bilirim ama gmler bunada bişey bulur diye yapamıyoruz bu seferde son çharımıza blok atarlar ondan korkuyoz ama yapam bende müslüm babalı bişeyler :D [gm] nerull dinledikçe beni hatırlar :D ve hep söylediği lafı unutmam :D
sağolasın.
ottomanempire yazdı:Eline sağlık güzel çalışma.
teşekkürler.
hardboy211 yazdı:Eleerine sağlık çok güzel olmuş
teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Graffex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Graffex »

Tebrikler.Güzel bir çalışma olmuş :!:
Yusuf TAŞDEMİR

• KUKLACI
  • kAnxIIYuSuFII
  • İKV VİDEO
[/b]
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kalenderon06 »

Ellerine Saglik gerçekten guzel olmuş.
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön