Diğer oyunlarda var diye İKVde de olması gerekmez.
İKV ne kadar kendine özgün olursa o kadar iyi..Açıkçası şuanda gayet de memnunum böyle.
Lonca Sistemi Destek ve Öneri Kounusu
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Lonca Sistemi Destek ve Öneri Kounusu
Öğrenmişsiniz Bir İ.K.V Kendine özgü oyun diğerlerine benzemesin ,
O zaman İ.K.V'de bir alıntı . Yürümek , oturmak , OOK'ler , PvP modları da bundan önceki ''Online oyunLar'''dan bir alıntı ?.
İ.K.V'yi Güzelleştirecek , Oyuncuları oyuna bağlayacak , Oyunu yaymak için yapılan yenilikler ALINTI DEĞİLDİR .
Bunu biraz düşünün , Ve hazmet, Sana zahmet
O zaman İ.K.V'de bir alıntı . Yürümek , oturmak , OOK'ler , PvP modları da bundan önceki ''Online oyunLar'''dan bir alıntı ?.
İ.K.V'yi Güzelleştirecek , Oyuncuları oyuna bağlayacak , Oyunu yaymak için yapılan yenilikler ALINTI DEĞİLDİR .
Bunu biraz düşünün , Ve hazmet, Sana zahmet
Merhaba,
Ben oyuna bu senenin başında başladım. Bilmiyorum, yeni miyim, yoksa tecrübeli olacak kadar ilerlemiş miyim? Oyuna başladığımdan beri lonca konusu var. 1 yıldır dinliyorum bu mevzuyu. Ben de loncalar ile ilgili 1 yıllık bir tecrübe ile ne kadar yazılabilirse yazmak istiyorum:
İlk olarak lonca nedir, konuşalım...
Lonca, bir topluluktur. Doğru, değil mi? Oyun içinde arkadaşlarımızı toplayabileceğimiz, güçlü insanları alabileceğimiz bir grup. Şimdiki grup kavramının gelişmişi bir başka deyişle.
Eğer lonca sistemi diye tabir ettiğimiz bu genişleme paketi bununla ibaret ise biz bunu şimdi de yapabiliriz. Bir mesaj atıp arkadaşlarımızı çağırabiliriz. (Bu şimdiki İKV'de mümkün mü? O ayrı konu.)
Eğer değilse...
Eğer bahsi geçen sistem bununla ibaret değilse. Örnek olarak: Loncalar arası savaş, kaliteli bir grup ve daha birçok yenilik gelecekse bu sistemi ben de istiyorum.
Duruma gelirsek...
Durum şu: Yönetim bunu yıllar önce söylemiş. Söylediği bir şeyi amma geç amma erken yapar fakat bu, arkadaşların ve Lathander'ın da dediği gibi bizim düzgün bir üslup ile ilgili mercilere mesajlarımız ile hızlanabilir.
Benim fikrim...
Bence İKV Yönetim Ekibi orijinal bir lonca sistemi düşünüyor. Yani bizim kendi aramızda yaptığımızdan daha gelişmiş. Bunun için oyalıyor. Tabi bu benim fikrim.
Yukarıda da dediğim gibi bu sistemin gelmesi bizim isteklerimiz doğrultusunda hızlanır ve/veya şekil değiştirir. Bunun için ben de destekliyorum.
Biraz uzun oldu, özür diliyorum...
Ben oyuna bu senenin başında başladım. Bilmiyorum, yeni miyim, yoksa tecrübeli olacak kadar ilerlemiş miyim? Oyuna başladığımdan beri lonca konusu var. 1 yıldır dinliyorum bu mevzuyu. Ben de loncalar ile ilgili 1 yıllık bir tecrübe ile ne kadar yazılabilirse yazmak istiyorum:
İlk olarak lonca nedir, konuşalım...
Lonca, bir topluluktur. Doğru, değil mi? Oyun içinde arkadaşlarımızı toplayabileceğimiz, güçlü insanları alabileceğimiz bir grup. Şimdiki grup kavramının gelişmişi bir başka deyişle.
Eğer lonca sistemi diye tabir ettiğimiz bu genişleme paketi bununla ibaret ise biz bunu şimdi de yapabiliriz. Bir mesaj atıp arkadaşlarımızı çağırabiliriz. (Bu şimdiki İKV'de mümkün mü? O ayrı konu.)
Eğer değilse...
Eğer bahsi geçen sistem bununla ibaret değilse. Örnek olarak: Loncalar arası savaş, kaliteli bir grup ve daha birçok yenilik gelecekse bu sistemi ben de istiyorum.
Duruma gelirsek...
Durum şu: Yönetim bunu yıllar önce söylemiş. Söylediği bir şeyi amma geç amma erken yapar fakat bu, arkadaşların ve Lathander'ın da dediği gibi bizim düzgün bir üslup ile ilgili mercilere mesajlarımız ile hızlanabilir.
Benim fikrim...
Bence İKV Yönetim Ekibi orijinal bir lonca sistemi düşünüyor. Yani bizim kendi aramızda yaptığımızdan daha gelişmiş. Bunun için oyalıyor. Tabi bu benim fikrim.
Yukarıda da dediğim gibi bu sistemin gelmesi bizim isteklerimiz doğrultusunda hızlanır ve/veya şekil değiştirir. Bunun için ben de destekliyorum.
Biraz uzun oldu, özür diliyorum...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar unutmayın ; Lonca sistemini ne kadar çok arzuladığımızı yönetime hissettirmeliyiz,hakeza fuarda bunu bir nebze de olsa gördü zaten yönetimdeki arkadaşlar . Israrla bu konuyu güncel tutmaya devam edelim ,saygılar...
Başına bir nickl ekleyip sonuna x koyarak herkes o loncadanmış gibi davranıyor. Sence bu uygun birşey mi? Zaten oyunda resmi olmayan bir lonca sistemi var. kullanım dışı olan bir Lonca konuşma kanalı varEnderxangel yazdı:Diğer oyunlarda var diye İKVde de olması gerekmez.
İKV ne kadar kendine özgün olursa o kadar iyi..Açıkçası şuanda gayet de memnunum böyle.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
Konu başlığı dikkatinizi çektimi bilmiyorum,
Burası Lonca sisteminin gelmesini isteyenlerin ''Destek ve öneri'' bölümü. ( ! )
Burada ; '' Ben desteklemiyorum, Loncam desteklemiyor, Karar aşamasındayım '' gibi laflar söylenmemeli.
Buraya giren konunun içeriğini okur, beğenirse yorum yapar. Beğenmese çeker gider.
Görüş söyleme herkesin hakkı ancak alakasız cevap yazmanız kalitenizi düşürür.
Destekleyen arkadaşlar sağolsun gerekli olan herşeyi yapıyor.
Desteklemeyenden istediğimiz ; Köstek olmayın. ( ! )
Zira bu sistem geldiğinde mecburen bu yeniliğe alışacaksınız.
Fuarda Lathander'ın bize Siz desteğe gönderin ki biz Bu işi çabuklaştıralım.
Yani böyle bir sistemin geleceği alenen ortada.
Bu sistemin daha hızlı gelmesi için uğraşılıyor.
Yok gelmesin, yok İ.K.V. diğer oyunlara benzemesin diye kıvranmanız saçma.
Sudan çıkmış balık gibi çırpınmak istiyorsanız Domain'den yana sıkıntısı yok Sobee'nin.
Açın bir konu orada çabalayın.
Destek olmayanların yeri burası değil.
Burası Lonca sisteminin gelmesini isteyenlerin ''Destek ve öneri'' bölümü. ( ! )
Burada ; '' Ben desteklemiyorum, Loncam desteklemiyor, Karar aşamasındayım '' gibi laflar söylenmemeli.
Buraya giren konunun içeriğini okur, beğenirse yorum yapar. Beğenmese çeker gider.
Görüş söyleme herkesin hakkı ancak alakasız cevap yazmanız kalitenizi düşürür.
Destekleyen arkadaşlar sağolsun gerekli olan herşeyi yapıyor.
Desteklemeyenden istediğimiz ; Köstek olmayın. ( ! )
Zira bu sistem geldiğinde mecburen bu yeniliğe alışacaksınız.
Fuarda Lathander'ın bize Siz desteğe gönderin ki biz Bu işi çabuklaştıralım.
Yani böyle bir sistemin geleceği alenen ortada.
Bu sistemin daha hızlı gelmesi için uğraşılıyor.
Yok gelmesin, yok İ.K.V. diğer oyunlara benzemesin diye kıvranmanız saçma.
Sudan çıkmış balık gibi çırpınmak istiyorsanız Domain'den yana sıkıntısı yok Sobee'nin.
Açın bir konu orada çabalayın.
Destek olmayanların yeri burası değil.

Yönetim çemberlitaştan sonra inşallah lonca sistemi çalışmalarına başlar.tahminimce şuan zaten bunun üzerine çalışmalar yapmışlardır.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
Bizim bu konudaki amacımız Celal in de bahsettiği gibi bu gelecek Sistemi biraz daha hızlandırmak.
Malumunuz üzere oyun grup bölgeleri tarzında devam edeceği aşikar.
Bizler grup bölgelerinde Lonca kanalı veya Loncasal etkinlikleri daha rahat yapabilmemizi kolaylaştırcak sistemin gelmesi için çabalıyoruz.
Bu konuda ben Lonca sistemi istemem diyen arkadaşlarda kendilerince haklı dır.
Sonuçta gelecek sistem ücretli olacaktır yani; Lonca kurabilmek veya Lonca kanalını kullanabilmek için bir miktar ödeme yapılması istenecektir. Bizler bu ödemeleri yapmayı kabul etsekte bunları yapmak istemeyenlerde bu şekilde bir sistemi istememeleri normaldir.
Yoksa hiç kimse Lonca sistemi kadar faydalı bir sistemi istememezlik yapmaz.
Şöyle bir örnek ile sizlere konunun öneminide anlatayım.
Fuar öncesinde Forumda bir çok konu vardı Karakter ismi değiştirmekle alakalı ve desteğe de bu konuda hatrı sayılır başvuru yapıldığından Fuar da isim değiştirme eklentisi sunuldu.
Yani yapılan istekler göz ardı edilmiyor ve biz istedikçe Yapımcılar isteklerimize göre güncellemeleri sergiliyor.
Sizlerden Temennimiz ise bu konuyu Tüm arkadaşlarınız ile paylaşarak Desteğe Mail yollamalarını sağlamanızdır.
İsteğimiz daha güzel bir İKV içindir sadece...
Malumunuz üzere oyun grup bölgeleri tarzında devam edeceği aşikar.
Bizler grup bölgelerinde Lonca kanalı veya Loncasal etkinlikleri daha rahat yapabilmemizi kolaylaştırcak sistemin gelmesi için çabalıyoruz.
Bu konuda ben Lonca sistemi istemem diyen arkadaşlarda kendilerince haklı dır.
Sonuçta gelecek sistem ücretli olacaktır yani; Lonca kurabilmek veya Lonca kanalını kullanabilmek için bir miktar ödeme yapılması istenecektir. Bizler bu ödemeleri yapmayı kabul etsekte bunları yapmak istemeyenlerde bu şekilde bir sistemi istememeleri normaldir.
Yoksa hiç kimse Lonca sistemi kadar faydalı bir sistemi istememezlik yapmaz.
Şöyle bir örnek ile sizlere konunun öneminide anlatayım.
Fuar öncesinde Forumda bir çok konu vardı Karakter ismi değiştirmekle alakalı ve desteğe de bu konuda hatrı sayılır başvuru yapıldığından Fuar da isim değiştirme eklentisi sunuldu.
Yani yapılan istekler göz ardı edilmiyor ve biz istedikçe Yapımcılar isteklerimize göre güncellemeleri sergiliyor.
Sizlerden Temennimiz ise bu konuyu Tüm arkadaşlarınız ile paylaşarak Desteğe Mail yollamalarını sağlamanızdır.
İsteğimiz daha güzel bir İKV içindir sadece...
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
Lonca Sistemi Gelcek Beğenmiceksiniz sonra Ondada Bi Kusur Bulcaksınız
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Gelsin de onu sonra düşünürüzeseslisemi yazdı:Lonca Sistemi Gelcek Beğenmiceksiniz sonra Ondada Bi Kusur Bulcaksınız