Lonca Sistemi Destek ve Öneri Kounusu

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Lonca Sistemi Destek ve Öneri Kounusu

Mesaj gönderen OsmanBey »

Merhabalar...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyun içerisinde bir çok değişiklik gördük ve bekliyoruz.
Ancak bu zaman a kadar Lonca sistemi hakkında ne sağlam bir konu nede bir öneri olmadı.
Bu konu altında sizlerden isteğimiz sizlerin görüşlerini, önerilerini ve Lonca sistemini neden istediğinizi anlatan yorumlar eklemenizdir.
Burda toplanacak düşünce ve öneriler doğrultusunda desteğe bu konu hakkında başvuru yapacağız.
Hepinizden görüşlerinizi belirtmenizi temenni ediyoruz.
''Ya bu saşma olabilir'' diye düşünmeyin. Bu konu içerisinde her türlü fikirleri en ince ayrıntısına kadar inceleneceğinden emin olun..

Saygılarımla...

Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lonca Sistemi Destek ve Öneri Kounusu

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Gerekli Bir Konu ve Lonca Sisteminin Gelmesini Herkes İstiyor!
Bu Gün Gerek Zwartan gerek Dev Orti ile yaptığım kısa sohbetlerde şu an için düşünmediklerini çemberlitaştan sonra belki olabilceğini söylediler Onlarında işleri Zor Saygı Duymak Lazım Verdikleri Şifreler 3 yıl geçerli Sanırım en fazla 3 yılı var :D
Ama Lonca Sisteminin yapılması için bir Destek Konusu Olduğundan Ben Destek Veriorum !
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Lonca sistemi geldiğinde yaşanacaklar konusunda bazı kaygılarım var benim hatta bu yüzden bir yanım bu sistemin gelmesini istemiyor, bu kaygı nedir peki ?
Şu an herkes loncasını göstermek, tanıtmak, ileri taşıyabilmek, bulunduğu konumu koruyabilmek veya daha ileriye götürebilmek için büyük çabalar harcıyor, siteler, konular, oyun için organizasyonla vesaire. Lonca sistemi geldiğinde eğer bu sistem M2 oyununda gördüğümüz gibi olursa ne olur halimiz ! Oyun hakkında hiçbir bilgisi, hiçbir fikri, hiçbir tecrübesi olmayan kişi gidecek loncasını kuracak önüne geleni davet edecek, kimin eli kimin belinde belli değil... Mükemmellik detaylarda gizlidir diye bir söz var, bilirsiniz. Şu an herkes en ince detayına kadar dikkat ediyor lonca meselesinde, üye listeleri bile özenle hazırlanıyor, nasıl daha farklı, nasıl daha güzelini yaparım düşüncesi hakim fakat diğer türlü, oyun içi davet sistemi geldiğinde loncada kim var, kim girmiş, kim çıkmış kimse bilemeyecek çünkü kimse sayfaları takip etmeyecek bununla beraber en azından lonca içinde mevcut olan kardeşlik ortamı da bozulacak, kardeşlik, dayanışma var diye sevdiğimiz oyunumuzda tam bir kaos ortamı yaşanacak. Güvensizlik ortamının iyiden iyiye hakim olduğu oyunumuzda tam bir güvensizlik ortamı oluşacak, iyi insanlar başvuru yapacak belki, yeni ama iyi birisi sonuç olarak güven yok, ne yapılabilirki ! Zamanla o iyi insanlar da yok olup gidecek, emelleri uğruna insanları üzer, yaralar vaziyete gelecek...
Şimdi iyice bir düşünün, siz tüm bunların olacağını bile bile lonca sistemini mi istersiniz yoksa varsın lonca sistemi olmasın biz yeni karakter açar, kasarız mı dersiniz ?.. Lonca karakteri açıp bu karakteri en üst seviyeye taşımak dahi bir güven kaynağıdır loncadaşlar adına, bu loncada bazı hedefleri varki kendi karakterinden vazgeçip yeni bir karakter açıyorsun, emek veriyorsun...
E lonca sistemi hiç mi gelmesin ?!. Gelsin diyecek bir sözüm yok tabiiki getirileri de olacaktır ama öyle bir dizaynı olsun ki istenilen kritilerde lonca sayfası, belki lonca konusu olmayanlar lonca açamasın, öyle kriterler olsun ki hak etmeyenler lonca açamasın, hak etmeyenler loncaya katılamasın, öyle kriterler olsun ki bir yücelen kafa koparan lonca kasasına bırakılırken kimsenin gözü arkada kalmasın, belki biraz zordur bir diyeceğim yok ama eğer ki biz bu eklentiye bu kadar süredir bekliyorsak, biz bu oyuna gönül vermişsek, Çemberlitaş'tan daha da sonra geleceği söyleniyorsa bu kadar kaliteyi hak ettiğimizi düşünüyorum.

İyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Game Master olsun Developer olsun fuarda yaptığımız görüşmeler gayet iyi ve güzeldi.Herkes ellerinden geldiğince ilgilenmeye çalıştı ilgilendiler de.En çok Lathender bizimle uzun uzun konuştu 2 gün boyunca,Mevlüt Dinç olsun Orti olsun Müfreze olsun Kindar olsun tüm ekip de teker teker ilgilendi sorularımızı görüşlerimizi dinledi..Hepsine sonsuz teşekkürler ediyoruz =) Konu ile ilgili görüşlerimi ileriki sayfalarda belirteceğim..

Not : Karakter İsmi Değiştirme şifreleri 1 yıl boyunca geçerlidir.
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Bu Lonca sistemi ne menem bişedirki, oyuna başladığımdan beri geldi gelecek denir.
Sanırım hayata geçirilmesinin vakti gelmiş.

Güzel bir konu bence bütün forum kullanıcılarının bir önceki yazılardan alıntı yapmadan Lonca Sistemi ile ilgili ne düşündüğünü diğer kullanıcılar ile paylaşması taraftarıyım. Harununda değindiği gibi fikirlerimizin saçma olduğunu düşünmeden buraya kendimizi kısıtlamadan yazmalıyız. Bakmakla görmek arasındaki farkı hepimiz biliriz.
Olgunlaşan bir meyvenin yere düştüğü herkes tarafından bilinirken bunun yerçekiminden kaynaklandığını bir kişi görmüş ve kanunlaştırmıştır. Şimdi bize düşen Tılsım oyuncuları olarak bu Lonca sistemini önce bu konu içerisinde olgunlaştırıp daha sonra yetkili mercilere iletebiliriz.

Benim aklıma gelenler;
-Her Loncanın İKV yönetimi tarafından onaylanması (bu bir ücret karşılığı olabilir).
-Lonca üyelerinde plus şartı aranmaması bence çok önemli. Lonca kanalını pluslular kullanacak tabikide.
-Loncaların fethetmelerine izin verilebilen hisarların bulunması. Feth edilen Hisar (küçük kale) o lonca tarafından korunmaya alınır taki diğer Lonca gelip Feth edene kadar.)

Aklıma şimdilik bunlar geldi. Geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Lonca Sisteminde neler var bilmiyorum ama bir kisi koskoca bir loncayi kulanip ta sonra ben yokum demesi kötü bi durum bun gibi olaylari engeliycekse eminki engeller ..

Kesinlikle destekliyorum kendi adima ....
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

walla bu konu için çok uğraştım çok gm lerle göruştum
gelcek dıyolar ama kesın net bı cewap yok şuan

pekı lonca sıstemınde ıstedıklerımız neler

1. lonca yazısını kullanmak
2. loncada küfür hırsızlık olayı olduğunda başkanların yetkısı olmalı en azından susturma gıbı
3. loncadan ayrılan bı bedel odemelı çunku lonca onları kasıyo ıtem dızıyor
4. herkes kafasına göre lonca çarı açamamlı
mesala adamın bırı açmış kanunixkadir benım ısmımı kullanarak hıç kımse tanımıyo bu karektersızı
belkı de benım adımla bırşeyler yapmaya çalışıyo
lonca sıstemı olsa bunun gıbı lerın loncadan olmadığını belırtecek yazı olmalı

daha çok şey warda kısa kesdım
kanunixxbaşkan
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

iyi forumlar herkese.Bu lonca sistemini bizde deseteklyiyoruz fakat arkadaşalrın görüşlerini okudum ve haklı bazı endişelerine bizde katılıyoruz.ilk önce çok iyi tasarlanıp uygulamaya sokulması gereken bir konu.lonca siisteminde lonca başkanına ayrı bir rütbe ve yönetimine ayrı bir rütbe şeklinde armalar verilebilir.tabi ki bunu yöneticiler onaylamalı ve kalıcı olmalı.ayrıca bu arma sistemi gelirse lonca başkanının onayı ile yöneticileree sunulucak isim onaylanmış olur ve herhangi biri sahte lonca carı açamaz.bu gibi sahtekarlığın önüne geçilmiş olur.ayrıca lonca kanalını faaliyete sokulması ve yazışmalrının orda klan kanalı gibi yapılabilirse çok güzel olur diye düşünüyorum.ayrıca eğer ciddi bir lonca sisitemi düşünülüyor ve lonca başkanlarının bu işte sorumluluk alması isteniyorsa bazı yetkiler verilebilir en azından ki yaptırm gücü olsun ve yöneticiye karşı sorumlu hale gelebilsin.yani belirli bir hiyerarşi içersinde lonca sorumluları kenid loncalarını kontrol etmiş olur ve yöneticiler bu konuda rahatlamış olur ve lonca sorumlusu direk yöneticiye ulaşabilme olanağı sağlanmalıdır.benim düşüncelerim bunalr şimdilik.iyi eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Lütfen Lonca Sistemi'nin gelmesini arzulayan tüm oyuncular desteğe düzgün bir üslupla yazılarını yazsınlar..ne kadar çok istek olursa o kadar iyidir..
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

Fatih le beraber Zwartanla konuşurken bizde kendisine bu soruyu yönelttik.Kendisi 'yeni itemler yeni yaratıklar birçok oyuncumuz için daha heyecan verici' şeklinde bir cümle kurdu.Anladığım kadarıyla oyunu programlayan ekibin lonca sistemini yeni bölgelerden daha çok istediğimizden haberi yok.Eğer Amisosgame in söylediği gibi bu konu üzerinden ortak bir karara varıp yazılacak bir metni destek veren loncaların isimleriyle beraber İKV Desteğe mesaj atarsak bu sistemin bizim için ne denli önemli olduğu anlaşılacaktır.İyi forumlar

“Genel Sohbet” sayfasına dön