Gaffar'ın Boss olmaması gerek eğer boss olursa şöyle söyleyim ben teşkilatı bırakırım arkadaş..
yani anlatabiliyomuyum 39 lv eklentisi geldiğinde datalardan bakmış ve görmüştüm gaffarı 1 numaralı oyun karakterimdi benim için kahramanımdı gaffar bu oyunda.. inanın bana benim kadar hiçkimse sevmez gaffarı.. ama boss olamaz bee.
Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
Gaffar boss olacak hatta kimin öldürt dediğinide söyleceğim yüksek ihtimal teşkilattan olamaz ozaman bu teşkilata bağlı olmayanların işi 1. ihtimal Topal sonuçta intikam almak isteyebilir 2. ihtimal domuzun yanındaki telefon çemberlitaş videosunun sonunda bir telefon işi bitirdinmi diyor 3.ihtimal domuz kendi çıkarları için o teknolojiyi ele geçirmek isteyecektir bunun yoluda gaffarı öldürmek.xPrince yazdı:Gaffar'ın Boss olmaması gerek eğer boss olursa şöyle söyleyim ben teşkilatı bırakırım arkadaş..
yani anlatabiliyomuyum 39 lv eklentisi geldiğinde datalardan bakmış ve görmüştüm gaffarı 1 numaralı oyun karakterimdi benim için kahramanımdı gaffar bu oyunda.. inanın bana benim kadar hiçkimse sevmez gaffarı.. ama boss olamaz bee.
-
- FareAdam Düşmanı
Agah Bey'den aldığımız Yol Ayrımı görevide bunu işaret ediyor. Gaffar Bey ve Beyaz Büyücülerle yolumuzu ayırıyoruz.
arkadaşlar biz yol ayrımı göreviyle teşkilattan ayrıldık, artık geri dönmemiz çok zor görünüyor. çünkü teşkilat sadece kendisine bağlı neferlerle çalışmayı seviyor, biz arzuhalciyle iş birliği yaptığımızda bundan hoşnutsuzlardı domuza da çalışınca artık bizi sallamıyorlar işte, video da zaten teşkilatın bize verdiği görevlerden sıkıldığımızı anlatıyor, bu da demek oluyor ki teşkilata karşı olacağız. nasıl arzın çocukları-lodos seçimleri yapabiliyorsak, aynısını gaffar bey ve diğerleriarasında da yapabileceğiz. eğer gaffardan olmaz isek o gbm makineleriyla dövüşmek bizi bekliyor. ama gaffar beyden olursak, hayatımızda ilk defa ölmüş jandarma veye babı ali muhafızı görebileceğiz. bu söylediklerim tamamen benim fikrimdir, hani belli bir duyumum falan yok zaten başlık ta gaffar bey hakkındaki düşünceleriniz, herkese iyi forumlar..

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Tam yarım senelik konu hortladı.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Konu güncelliğini yitirdiyse eğer konu hortlatmak suçtur. Ben güncelliğini yitirmiş bir konu göremiyorum
Hani gaffarın kim oldugunu bilen varmı ?
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Konu benim konu olduğu için sorun yok yani hortlasada problem değil
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Vallahi tahminimce junondan kat kat güçlü bir boss olucak
Fakat yeni bölgeler gelmeden önce insanın aklında şu oluşuyor ya kesemessek
Vallahi grup bölgeleri gelmeden öncede dedik ama taktik ve stratejiyle işi hallettik öyle değilmi ? 
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''