TILSIMIN İLK ÇARLARI
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI
Sevgili kardeşlerim bu konunun bu kadar ilgi çekeceğini hiç sanmıyordum. Bunun manasıda sürekli anlatılan eskilerin güzelliği herkes tarafından özleniyor olması bence, acaba konuyu okuyan yönetici oldumu bu isimler tılsım başlığında müsait bir şekilde yazılabilirmi ???

[right]Arif YAMAN[/right]
kFygFb yazdı:Rescuer yazdı:İlk karakterim Sakrya idi 2008'in Ağustos ayının başlarında açmıştım sanırım.
Bu arada İlker karakteriyle alakalı söylemek istediklerim var. Karakter kime aitti, ne iş görürdü bilmem ama eskilerde onun olduğunu hatırlar gibiyim. Hatta Lodos klanı savaşçısıydı yanılmıyorsam... İsmini eskiler arasında göremediğim Ayışığı (Kadın-Savaşçı) var ayrıca kızıl, düz saçlı bir kadın savaşçı daha vardı sunucumuzda, daha sonra pek çok sunucuda aynı özelliklere aynı isme sahip karakterler açıp onları en üst seviyeye getirmişti ismi aklımda değil, bu kişiyi hatırlayanlar var mı ?Ben en son Sancak'ta görmüştüm sanırım...
Byceo ?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Siyahınmatemi olmasın o ? hatırlayamadım ben
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Keşke bunu okuyan bir yöneticimiz olsa ama eski olması için eski kişilerin olması gerekir aygın abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz olması gerekir oyuna 1 hafta ara veriyorum ana adı sanı daha önce duyulmadık adamların isimleri var diyorum sen kimsin yeni başladım diyor yani ikv çok iyi gelişti 10yaşındaki çocuklar oynamaya başladı içlerinde kötü oynayan var kardeşim gibi sevdiğim Ciremx çarının sahibi irem var 10 yaşında ama taş gibi şifacı şifa kaçırmaz kenan junion herşeyini bilir yani bu işin çözülmesi artık çok zor keşke olsa :Sustax66 yazdı:Sevgili kardeşlerim bu konunun bu kadar ilgi çekeceğini hiç sanmıyordum. Bunun manasıda sürekli anlatılan eskilerin güzelliği herkes tarafından özleniyor olması bence, acaba konuyu okuyan yönetici oldumu bu isimler tılsım başlığında müsait bir şekilde yazılabilirmi ???
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Anka Firarileri
Şahsen tılsım sunucusuna temmuz ayında başladım ve şuanda bir çok 49 lvl karakterim,madenim,şaheserler ve param var .. yani ilker sen sunucunun ilklerinden olsan 46 lvl tek bi çara sahip olmazdın.ustax66 yazdı:Aynen o gün sana katılıyorum bu akdar da bariz yalan söylenezmez amdne suncu açıldığında bveri oynuyorsun niye savaşçın 46 level üstünde sağlam item yok elinde ssğalam silah yok diceksin bunlar olan eskimi oluyor hayır sadece sen bu sunucun en eskisi olsan maden çekrsin ister istemez zengin olrusun ve eğer sunucunun en ewskisi isem 49 olurdun...IxMykonSxI yazdı:Defol Git Lan yalanlara bak hani Lan Cellatx Loncasını açan İlker (İlker) charını tek başına kullanıyordu forumda öyle demiyor muydu bu charın kimse şifresini bilmiyor ben açtım ve ben kullandım demiyor muydu basbas ??faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
charım çalınana kadar tek ben kullandım demiyor muydu Lan !! char çalındıktan sonra bir daha hiç oynamadım demiyor muydu ??
Bunları Kanıtlardım ama Hidra35 hesabının iletileri silindi silinmeseydi gösteririm kanıtlarıyla :S
Kronicxbüyücü (O bir Kronicx Değil)
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Anka Firarileri
Tekelx Loncasıda tılsımın ilklerinden murathilalxxfenomen yazdı:Tılsım ın Eski Loncalarından Hilal Loncası Zaten Bilmeyen Yoktur![]()
Üstadx Loncasınıda Hatırlıyorum Sunucunun En'lerinden Oluşuyordu Zaten Ama Hilalxx Loncası Ondan Daha Eskiydi![]()
Yanlış Anlaşılmasın Tartışma Yaratmak İçin Yazmadım..
Buarada Bana İlk Carımın Adı Diyarbakırspor du Ardından Mavipoyraz Hilalxxmagician ve Fenomen Serisi
Diyarbakırspor & Mavipoyraz ı Yeraltı Güncellemesi Gelmeden Uzun Bi Süre Önce Silmiştim.
Yukarda Zaten Eskileri Yazmışlar Ama Henüz 9 Lwlken Ben Bir Büyücü Vardı Lilith die,Sanki Kp Gelirdi Paso Keserdi
Birkaç Kişi Daha Var Yukardaki Arkadaşların Unuttuğu
Netmavisi ve Sexytown ( Bana Diyarbakırspor Karakterini Açan da Kendisidir)
ben karakterimi kasmadımki sürekli kp kasmıştım kastıgım günler sayılıdıristkvxmunise yazdı:Şahsen tılsım sunucusuna temmuz ayında başladım ve şuanda bir çok 49 lvl karakterim,madenim,şaheserler ve param var .. yani ilker sen sunucunun ilklerinden olsan 46 lvl tek bi çara sahip olmazdın.ustax66 yazdı:Aynen o gün sana katılıyorum bu akdar da bariz yalan söylenezmez amdne suncu açıldığında bveri oynuyorsun niye savaşçın 46 level üstünde sağlam item yok elinde ssğalam silah yok diceksin bunlar olan eskimi oluyor hayır sadece sen bu sunucun en eskisi olsan maden çekrsin ister istemez zengin olrusun ve eğer sunucunun en ewskisi isem 49 olurdun...IxMykonSxI yazdı:Defol Git Lan yalanlara bak hani Lan Cellatx Loncasını açan İlker (İlker) charını tek başına kullanıyordu forumda öyle demiyor muydu bu charın kimse şifresini bilmiyor ben açtım ve ben kullandım demiyor muydu basbas ??faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
charım çalınana kadar tek ben kullandım demiyor muydu Lan !! char çalındıktan sonra bir daha hiç oynamadım demiyor muydu ??
Bunları Kanıtlardım ama Hidra35 hesabının iletileri silindi silinmeseydi gösteririm kanıtlarıyla :S
Kronicxbüyücü (O bir Kronicx Değil)
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
istkvxmunise yazdı:Tekelx Loncasıda tılsımın ilklerinden murathilalxxfenomen yazdı:Tılsım ın Eski Loncalarından Hilal Loncası Zaten Bilmeyen Yoktur![]()
Üstadx Loncasınıda Hatırlıyorum Sunucunun En'lerinden Oluşuyordu Zaten Ama Hilalxx Loncası Ondan Daha Eskiydi![]()
Yanlış Anlaşılmasın Tartışma Yaratmak İçin Yazmadım..
Buarada Bana İlk Carımın Adı Diyarbakırspor du Ardından Mavipoyraz Hilalxxmagician ve Fenomen Serisi
Diyarbakırspor & Mavipoyraz ı Yeraltı Güncellemesi Gelmeden Uzun Bi Süre Önce Silmiştim.
Yukarda Zaten Eskileri Yazmışlar Ama Henüz 9 Lwlken Ben Bir Büyücü Vardı Lilith die,Sanki Kp Gelirdi Paso Keserdi
Birkaç Kişi Daha Var Yukardaki Arkadaşların Unuttuğu
Netmavisi ve Sexytown ( Bana Diyarbakırspor Karakterini Açan da Kendisidir)
Doğrudur 39 Zamanında Aktifti Şuan Ne Durumda Bilmiyorum

xXFENOMENXx
KONUNUYA YAPILAN YORUMLARIN TAMAMINI OKUMADIM FAKAT BENİM BİLDİGİM VE Bİ GERÇEK OLAN TEK ŞEY UZUN ZAMAN BOYUNCA SOBE E.ÖNÜ KUKLACI BEYAZ KÖŞK TEŞKİLAT SUNUCUSU İLE DEVAM ETTİ. BELLİ Bİ SÜRE SONRA SOBE MERAN ADLI SUNUCUYU AÇTI. DİGER DÖRT SUNUCUMUZDAN YÜKSEK ORADAN KATILIM GERÇEKLEŞTİ. BUNUN SEBEBİ YENİ ORTAM YENİ ARKADAŞLAR YENİDEN ÇABA VE EMEK GÖSTERME GAYRETİ İÇERSİNDE MERAN SUNUCUSUNU DOLDURDUK. DAHA YENİ İLK 39 LWL ÇARLAR ORTAYA ÇIKARKEN TILSIM SUNUCUSU AÇILDI... BU SEFER MERANDA BEKLEDİKLERİNİ ALAMAYAN ARKADAŞLAR TILSIM SUNUCUSUNA KATILDI KİMİ SONUNA KADAR TILSIMDA KALDI KİMİ ESKİ EMEKLERİNİ HİÇE SAYAMAYIP ESKİ SUNUCULARINA DÖNDÜ... ESKİLERDEN PEK KİMSE KALMADI ESKİSİ GİBİ DEGİL ARTIK HERŞEY ÇOK DEGİŞTİ.
NE ARTIK SİZ ESKİ SİZSİNİZ NEDE ARTIK BİZ ESKİ BİZİZ ZAMAN HER GÜN HER SAAT HER DK HER SN İNSANLARDAN BİŞEYLER ALIYOR...
İYİ FORUMLAR...
NE ARTIK SİZ ESKİ SİZSİNİZ NEDE ARTIK BİZ ESKİ BİZİZ ZAMAN HER GÜN HER SAAT HER DK HER SN İNSANLARDAN BİŞEYLER ALIYOR...
İYİ FORUMLAR...
SeRDaR

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
sudeys yazdı:
Yorumsuz...