TILSIMIN İLK ÇARLARI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI

Mesaj gönderen ustax66 »

Sevgili kardeşlerim bu konunun bu kadar ilgi çekeceğini hiç sanmıyordum. Bunun manasıda sürekli anlatılan eskilerin güzelliği herkes tarafından özleniyor olması bence, acaba konuyu okuyan yönetici oldumu bu isimler tılsım başlığında müsait bir şekilde yazılabilirmi ???
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

kFygFb yazdı:
Rescuer yazdı:İlk karakterim Sakrya idi 2008'in Ağustos ayının başlarında açmıştım sanırım.
Bu arada İlker karakteriyle alakalı söylemek istediklerim var. Karakter kime aitti, ne iş görürdü bilmem ama eskilerde onun olduğunu hatırlar gibiyim. Hatta Lodos klanı savaşçısıydı yanılmıyorsam... İsmini eskiler arasında göremediğim Ayışığı (Kadın-Savaşçı) var ayrıca kızıl, düz saçlı bir kadın savaşçı daha vardı sunucumuzda, daha sonra pek çok sunucuda aynı özelliklere aynı isme sahip karakterler açıp onları en üst seviyeye getirmişti ismi aklımda değil, bu kişiyi hatırlayanlar var mı ? :) Ben en son Sancak'ta görmüştüm sanırım...

Byceo ? :)
:) Yok sanmıyorum. Mehtaplıbirgece tarzı birşeylerdi sanırım... Tanıdık gelen var mı ?
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Siyahınmatemi olmasın o ? hatırlayamadım ben
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen denizxlord »

ustax66 yazdı:Sevgili kardeşlerim bu konunun bu kadar ilgi çekeceğini hiç sanmıyordum. Bunun manasıda sürekli anlatılan eskilerin güzelliği herkes tarafından özleniyor olması bence, acaba konuyu okuyan yönetici oldumu bu isimler tılsım başlığında müsait bir şekilde yazılabilirmi ???
Keşke bunu okuyan bir yöneticimiz olsa ama eski olması için eski kişilerin olması gerekir aygın abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz olması gerekir oyuna 1 hafta ara veriyorum ana adı sanı daha önce duyulmadık adamların isimleri var diyorum sen kimsin yeni başladım diyor yani ikv çok iyi gelişti 10yaşındaki çocuklar oynamaya başladı içlerinde kötü oynayan var kardeşim gibi sevdiğim Ciremx çarının sahibi irem var 10 yaşında ama taş gibi şifacı şifa kaçırmaz kenan junion herşeyini bilir yani bu işin çözülmesi artık çok zor keşke olsa :S
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

ustax66 yazdı:
IxMykonSxI yazdı:
faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
Defol Git Lan yalanlara bak hani Lan Cellatx Loncasını açan İlker (İlker) charını tek başına kullanıyordu forumda öyle demiyor muydu bu charın kimse şifresini bilmiyor ben açtım ve ben kullandım demiyor muydu basbas ??
charım çalınana kadar tek ben kullandım demiyor muydu Lan !! char çalındıktan sonra bir daha hiç oynamadım demiyor muydu ??

Bunları Kanıtlardım ama Hidra35 hesabının iletileri silindi silinmeseydi gösteririm kanıtlarıyla :S
Aynen o gün sana katılıyorum bu akdar da bariz yalan söylenezmez amdne suncu açıldığında bveri oynuyorsun niye savaşçın 46 level üstünde sağlam item yok elinde ssğalam silah yok diceksin bunlar olan eskimi oluyor hayır sadece sen bu sunucun en eskisi olsan maden çekrsin ister istemez zengin olrusun ve eğer sunucunun en ewskisi isem 49 olurdun...
Şahsen tılsım sunucusuna temmuz ayında başladım ve şuanda bir çok 49 lvl karakterim,madenim,şaheserler ve param var .. yani ilker sen sunucunun ilklerinden olsan 46 lvl tek bi çara sahip olmazdın.

Kronicxbüyücü (O bir Kronicx Değil)
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

hilalxxfenomen yazdı:Tılsım ın Eski Loncalarından Hilal Loncası Zaten Bilmeyen Yoktur :)
Üstadx Loncasınıda Hatırlıyorum Sunucunun En'lerinden Oluşuyordu Zaten Ama Hilalxx Loncası Ondan Daha Eskiydi :)
Yanlış Anlaşılmasın Tartışma Yaratmak İçin Yazmadım..
Buarada Bana İlk Carımın Adı Diyarbakırspor du Ardından Mavipoyraz Hilalxxmagician ve Fenomen Serisi =)

Diyarbakırspor & Mavipoyraz ı Yeraltı Güncellemesi Gelmeden Uzun Bi Süre Önce Silmiştim.

Yukarda Zaten Eskileri Yazmışlar Ama Henüz 9 Lwlken Ben Bir Büyücü Vardı Lilith die,Sanki Kp Gelirdi Paso Keserdi :D

Birkaç Kişi Daha Var Yukardaki Arkadaşların Unuttuğu

Netmavisi ve Sexytown ( Bana Diyarbakırspor Karakterini Açan da Kendisidir =) )
Tekelx Loncasıda tılsımın ilklerinden murat :D
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

istkvxmunise yazdı:
ustax66 yazdı:
IxMykonSxI yazdı:
faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
Defol Git Lan yalanlara bak hani Lan Cellatx Loncasını açan İlker (İlker) charını tek başına kullanıyordu forumda öyle demiyor muydu bu charın kimse şifresini bilmiyor ben açtım ve ben kullandım demiyor muydu basbas ??
charım çalınana kadar tek ben kullandım demiyor muydu Lan !! char çalındıktan sonra bir daha hiç oynamadım demiyor muydu ??

Bunları Kanıtlardım ama Hidra35 hesabının iletileri silindi silinmeseydi gösteririm kanıtlarıyla :S
Aynen o gün sana katılıyorum bu akdar da bariz yalan söylenezmez amdne suncu açıldığında bveri oynuyorsun niye savaşçın 46 level üstünde sağlam item yok elinde ssğalam silah yok diceksin bunlar olan eskimi oluyor hayır sadece sen bu sunucun en eskisi olsan maden çekrsin ister istemez zengin olrusun ve eğer sunucunun en ewskisi isem 49 olurdun...
Şahsen tılsım sunucusuna temmuz ayında başladım ve şuanda bir çok 49 lvl karakterim,madenim,şaheserler ve param var .. yani ilker sen sunucunun ilklerinden olsan 46 lvl tek bi çara sahip olmazdın.

Kronicxbüyücü (O bir Kronicx Değil)
ben karakterimi kasmadımki sürekli kp kasmıştım kastıgım günler sayılıdır
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

istkvxmunise yazdı:
hilalxxfenomen yazdı:Tılsım ın Eski Loncalarından Hilal Loncası Zaten Bilmeyen Yoktur :)
Üstadx Loncasınıda Hatırlıyorum Sunucunun En'lerinden Oluşuyordu Zaten Ama Hilalxx Loncası Ondan Daha Eskiydi :)
Yanlış Anlaşılmasın Tartışma Yaratmak İçin Yazmadım..
Buarada Bana İlk Carımın Adı Diyarbakırspor du Ardından Mavipoyraz Hilalxxmagician ve Fenomen Serisi =)

Diyarbakırspor & Mavipoyraz ı Yeraltı Güncellemesi Gelmeden Uzun Bi Süre Önce Silmiştim.

Yukarda Zaten Eskileri Yazmışlar Ama Henüz 9 Lwlken Ben Bir Büyücü Vardı Lilith die,Sanki Kp Gelirdi Paso Keserdi :D

Birkaç Kişi Daha Var Yukardaki Arkadaşların Unuttuğu

Netmavisi ve Sexytown ( Bana Diyarbakırspor Karakterini Açan da Kendisidir =) )
Tekelx Loncasıda tılsımın ilklerinden murat :D

Doğrudur 39 Zamanında Aktifti Şuan Ne Durumda Bilmiyorum =)
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
sudeys
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sudeys »

KONUNUYA YAPILAN YORUMLARIN TAMAMINI OKUMADIM FAKAT BENİM BİLDİGİM VE Bİ GERÇEK OLAN TEK ŞEY UZUN ZAMAN BOYUNCA SOBE E.ÖNÜ KUKLACI BEYAZ KÖŞK TEŞKİLAT SUNUCUSU İLE DEVAM ETTİ. BELLİ Bİ SÜRE SONRA SOBE MERAN ADLI SUNUCUYU AÇTI. DİGER DÖRT SUNUCUMUZDAN YÜKSEK ORADAN KATILIM GERÇEKLEŞTİ. BUNUN SEBEBİ YENİ ORTAM YENİ ARKADAŞLAR YENİDEN ÇABA VE EMEK GÖSTERME GAYRETİ İÇERSİNDE MERAN SUNUCUSUNU DOLDURDUK. DAHA YENİ İLK 39 LWL ÇARLAR ORTAYA ÇIKARKEN TILSIM SUNUCUSU AÇILDI... BU SEFER MERANDA BEKLEDİKLERİNİ ALAMAYAN ARKADAŞLAR TILSIM SUNUCUSUNA KATILDI KİMİ SONUNA KADAR TILSIMDA KALDI KİMİ ESKİ EMEKLERİNİ HİÇE SAYAMAYIP ESKİ SUNUCULARINA DÖNDÜ... ESKİLERDEN PEK KİMSE KALMADI ESKİSİ GİBİ DEGİL ARTIK HERŞEY ÇOK DEGİŞTİ.

NE ARTIK SİZ ESKİ SİZSİNİZ NEDE ARTIK BİZ ESKİ BİZİZ ZAMAN HER GÜN HER SAAT HER DK HER SN İNSANLARDAN BİŞEYLER ALIYOR...

İYİ FORUMLAR...
SeRDaR
Resim
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

sudeys yazdı:
NE ARTIK SİZ ESKİ SİZSİNİZ NEDE ARTIK BİZ ESKİ BİZİZ ZAMAN HER GÜN HER SAAT HER DK HER SN İNSANLARDAN BİŞEYLER ALIYOR...

Yorumsuz...
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön