Lag Sorunu İçin Hep Beraber El Ele
Re: Lag Sorunu İçin Hep Beraber El Ele
Destek Beklioz
Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
Lag'sız bir İKV'ye hayırGetto yazdı:Kable yazdı:Oyun boyunca lagla karşılaştım ama şikayet etmedim.Sorunun çözümü sende olmadıkça oturmak en iyisidir.Lag sorunu çok detaylı bir konu ancak yapılacak üretimler (değişim vb.) kısıtlı.TTnet te sorun çıkarsa oturacaksın.Server pc lerinde sorun çıkarsa oturacaksın.EĞER sorun sende ise oturmayacaksın.Sorunu araştıracaksın![]()
Lag büyük bir sorun olabilir ama İKV 'de büyük bir oyun.Bu sorun kalkması lazım !..
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
sensız bır ıkv ye evetFianxaspendos yazdı:Lag'sız bir İKV'ye hayırGetto yazdı:Kable yazdı:Oyun boyunca lagla karşılaştım ama şikayet etmedim.Sorunun çözümü sende olmadıkça oturmak en iyisidir.Lag sorunu çok detaylı bir konu ancak yapılacak üretimler (değişim vb.) kısıtlı.TTnet te sorun çıkarsa oturacaksın.Server pc lerinde sorun çıkarsa oturacaksın.EĞER sorun sende ise oturmayacaksın.Sorunu araştıracaksın![]()
Lag büyük bir sorun olabilir ama İKV 'de büyük bir oyun.Bu sorun kalkması lazım !..
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
FiaNxsnwmurderer yazdı:sensız bır ıkv ye evetFianxaspendos yazdı:Lag'sız bir İKV'ye hayırGetto yazdı:Kable yazdı:Oyun boyunca lagla karşılaştım ama şikayet etmedim.Sorunun çözümü sende olmadıkça oturmak en iyisidir.Lag sorunu çok detaylı bir konu ancak yapılacak üretimler (değişim vb.) kısıtlı.TTnet te sorun çıkarsa oturacaksın.Server pc lerinde sorun çıkarsa oturacaksın.EĞER sorun sende ise oturmayacaksın.Sorunu araştıracaksın![]()
hahaha
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

LAG NEDEN OLUŞUYOR ?
ARKADAŞLAR BİLDİĞİM KADARIYLA SERVERİN YOĞUNLUĞUNDAN MİSAL BİR SUNUCU 5000 KİŞİ ALYOR BUNUN 3000 ' Nİ DOLUNCA YOĞUNLUKTAN SERVER PC ' LERİ KASIYOR .BUNUN NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU BENDE . ....... OYUNUN PVP ' SİNİ AÇTIM SERVERİMDE LAQ OLDU YOĞUNLUKTAN . VE RAM ' IM KÜÇÜK GALİBA O MAKİNALARIN GELİŞMESİ GEREK ONLARIN GELİŞMESİ İÇİNDE PARA GEREKEK.
3 GÜN SONRA.....
İKV ÖZEL SÜRÜM KUTU ALIN !
OYUNCU CEVABI : NİYE İKV PLUS ALYOZ VESAYİRE VESAYİRE .
ARKADAŞLAR BİLDİĞİM KADARIYLA SERVERİN YOĞUNLUĞUNDAN MİSAL BİR SUNUCU 5000 KİŞİ ALYOR BUNUN 3000 ' Nİ DOLUNCA YOĞUNLUKTAN SERVER PC ' LERİ KASIYOR .BUNUN NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU BENDE . ....... OYUNUN PVP ' SİNİ AÇTIM SERVERİMDE LAQ OLDU YOĞUNLUKTAN . VE RAM ' IM KÜÇÜK GALİBA O MAKİNALARIN GELİŞMESİ GEREK ONLARIN GELİŞMESİ İÇİNDE PARA GEREKEK.
3 GÜN SONRA.....
İKV ÖZEL SÜRÜM KUTU ALIN !
OYUNCU CEVABI : NİYE İKV PLUS ALYOZ VESAYİRE VESAYİRE .
[quote="ZeydanBey"]
3 GÜN SONRA.....
?????????
3 GÜN SONRA.....
?????????
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi

Burda da mı sen be parlak kafa , düş yakamdan yaFiaNxsnwmurderer yazdı:sensız bır ıkv ye evetFianxaspendos yazdı:Lag'sız bir İKV'ye hayırGetto yazdı:Kable yazdı:Oyun boyunca lagla karşılaştım ama şikayet etmedim.Sorunun çözümü sende olmadıkça oturmak en iyisidir.Lag sorunu çok detaylı bir konu ancak yapılacak üretimler (değişim vb.) kısıtlı.TTnet te sorun çıkarsa oturacaksın.Server pc lerinde sorun çıkarsa oturacaksın.EĞER sorun sende ise oturmayacaksın.Sorunu araştıracaksın![]()
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı

varlığın huzursuz ediyor beni kaybol gitFianxaspendos yazdı:Burda da mı sen be parlak kafa , düş yakamdan yaFiaNxsnwmurderer yazdı:sensız bır ıkv ye evetFianxaspendos yazdı:Lag'sız bir İKV'ye hayırGetto yazdı:Kable yazdı:Oyun boyunca lagla karşılaştım ama şikayet etmedim.Sorunun çözümü sende olmadıkça oturmak en iyisidir.Lag sorunu çok detaylı bir konu ancak yapılacak üretimler (değişim vb.) kısıtlı.TTnet te sorun çıkarsa oturacaksın.Server pc lerinde sorun çıkarsa oturacaksın.EĞER sorun sende ise oturmayacaksın.Sorunu araştıracaksın![]()
Lag büyük bir sorun olabilir ama İKV 'de büyük bir oyun.Bu sorun kalkması lazım !..![]()
![]()
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi

Ben bu konuyu zaten takip ediyodum,yorumda yapmıştım,ama yine sen ...FiaNxsnwmurderer yazdı:varlığın huzursuz ediyor beni kaybol gitFianxaspendos yazdı:Burda da mı sen be parlak kafa , düş yakamdan yaFiaNxsnwmurderer yazdı:sensız bır ıkv ye evetFianxaspendos yazdı:
Lag'sız bir İKV'ye hayır![]()
![]()
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı

beyenmıyorsan kapı orda saten bu oyunda lagın buyuk sebebı senın oyuna gırmendır. senı kınıyoruzFianxaspendos yazdı:Ben bu konuyu zaten takip ediyodum,yorumda yapmıştım,ama yine sen ...FiaNxsnwmurderer yazdı:varlığın huzursuz ediyor beni kaybol gitFianxaspendos yazdı:Burda da mı sen be parlak kafa , düş yakamdan yaFiaNxsnwmurderer yazdı:sensız bır ıkv ye evetFianxaspendos yazdı:
Lag'sız bir İKV'ye hayır![]()
![]()
![]()