MerhabaLar
ÖnceLikLe Loncanız sunucumuza hayırLı oLSun
Bide bişi dicem EN Sinir oLduqum seyi yapmayın Bu Konu tartışma yeri deqiL Biraz adamLık yapında tartışmayı kesin+ Lonca başkanına ve Loncadaki üyeLere saygınız oLsun
İyi eqLenceLer,forumlar
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
Chatlaqs
[MssR] MASSACRE LONCASI
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: [MssR] MASSACRE LONCASI
En son Chatlaqs tarafından 19 Tem 2010 22:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Güncelleme yapılmıştır...anilklc yazdı:Massacre Loncası
http://massacre.ikvdestek.com
LONCA LİDERİ
Kalıcc
Kuklacı Sunucu Temsilcisi
Kaliçwarrior
Xxpederxx
Lonca Üyeleri
[Judas]
Akhilleius
Batuhangs
Hataylı
Asyaşahinixüç
Leonid
Hanzala
Powerxtürk
Isanalcocuql
Trjudas
Sinanqazi
Ejderinbüyüsü
Xxxsectitwoxxx
Kalıcxdogukan
IxcerenxI
Karabüyücüs
Osmanlı
Esraxxx
ademxxx
Eminönü Sunucu Temsilcisi
Koko
Lonca Üyeleri
Alımlar yapılıyor...
Sancak Sunucu Temsilcisi
Barbar
Lonca Üyeleri
Alımlar yapılıyor...
_____________________________________________________________________________________________________
Loncamız Tüm Kuklacı,Eminönü,Sancak Sunucularına Açıktır.
Lonca Başvurularınız için; (http://massacre.ikvdestek.com) Sitesine kayıt olduktan sonra başvurularınızı Yapabilirsiniz...
_____________________________________________________________________________________________________
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
Çok teşekkür ederiz kardeşim saolasın sanada bu durumda katılıyorum susmamın sebebi saygımdandır...Chatlaqs yazdı:MerhabaLar
ÖnceLikLe Loncanız sunucumuza hayırLı oLSun
Bide bişi dicem EN Sinir oLduqum seyi yapmayın Bu Konu tartışma yeri deqiL Biraz adamLık yapında tartışmayı kesin+ Lonca başkanına ve Loncadaki üyeLere saygınız oLsun
İyi eqLenceLer,forumlar
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
Chatlaqs
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
-
- Acemi Savaşçı
Kyfgl Beberuhiye aylar önce liderken bi resim attım ikv de para satan adam loncanızda çıkar bu adamı dedim çıkardımı hayır yakup ne sebeple çıkaram dedi sen lidersen icabında komple fes etceksin yalansa yalan desin beberuhi sagır duymaz uydururmuş
seninkide o hesap uydur uydurdugun yere kadar
Beberuhi kos koca adam çıkıp yakup bunları yapmadı diemezya yada çıkıp hep roa yı iyi gördü diyemezya he seni seviorum dogru sözlülügün için deip gönül koymaması bir büyüklüktür demekki
neysek oyuz biz saklancak bi tarafımız yok 
daha laf yazmam sana seni kale bile almam bilmeden konuşan adamsın doluya deil boşa konuşursun nie sen atlıosun birader her lafa bırak azda başkarı atlasın diemki bilmiolar sen yönetici grubundasın nasıl olurda bilmezsin nese hadi hadi fazla üstüne gelmeim aglama git ögren sonra gel . ben beberuhiye sana bildiklerimi anlatırdım RoA yı istediginiz yere çıkarırız demişmiyim demişim ama o sırt döndü ben ne yapam o gitti iki günlüklere kandı demedimmi musa abi dogru söle bak
daha laf yazmam sana seni kale bile almam bilmeden konuşan adamsın doluya deil boşa konuşursun nie sen atlıosun birader her lafa bırak azda başkarı atlasın diemki bilmiolar sen yönetici grubundasın nasıl olurda bilmezsin nese hadi hadi fazla üstüne gelmeim aglama git ögren sonra gel . ben beberuhiye sana bildiklerimi anlatırdım RoA yı istediginiz yere çıkarırız demişmiyim demişim ama o sırt döndü ben ne yapam o gitti iki günlüklere kandı demedimmi musa abi dogru söle bak
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
1.Kötürüya Senı Ben Tanımam Etmem Ama Zaten Tanısam Sen Kuklacıda Oyun Oynayamazdın Oynatmazdın Dıcen kı Sen kımsın Gm mısın Dev Mısın Her ıkısıde Degılımde Su Yorum Yapan Su Forumda Herkeze Sorabılırısnkı Yaparım.
2.Senın Ben Bı kac Mazını Duydum Sadece Mıllete Camur Atmak İFtira Atmaktan Başka Bi işe Yaramayan Boş Bi adamın Tekısın !!
3.RoA Bi ailedir Sende Bi zamanlar Nasıl olduysa O Aile ye Girmişşin. Pekı Bi aileden Ne Sekılde Olursa Olsun İster Kendı Rızanla İster KOVULARAK cıktıysan Aile Sırlarını Veya Aile Icındekı OZel Konuları Burda Yok soyle yok boyle Gulerek Yalan Yanlıs Anlatman Dogrumu Bunu Anca Kımler Yapar Biliyosun dımı..
4.Daha FAzla Batmadan Kendı Kendıne 3 tane yorum yapmısın Senı Kale Alıp Cewap Veren Yok Bak Ben seni Biraz Kaile Aldım Sus.
5. KArsına Almısın Bari Gıcıklık Gutmesınler Sana Hayrına Hadı Bakalım Sımdı Cırpın ....
6.Kalıc Hayırlı Olsun Loncanız..
Raiders Of Anatolia - Takıo
2.Senın Ben Bı kac Mazını Duydum Sadece Mıllete Camur Atmak İFtira Atmaktan Başka Bi işe Yaramayan Boş Bi adamın Tekısın !!
3.RoA Bi ailedir Sende Bi zamanlar Nasıl olduysa O Aile ye Girmişşin. Pekı Bi aileden Ne Sekılde Olursa Olsun İster Kendı Rızanla İster KOVULARAK cıktıysan Aile Sırlarını Veya Aile Icındekı OZel Konuları Burda Yok soyle yok boyle Gulerek Yalan Yanlıs Anlatman Dogrumu Bunu Anca Kımler Yapar Biliyosun dımı..
4.Daha FAzla Batmadan Kendı Kendıne 3 tane yorum yapmısın Senı Kale Alıp Cewap Veren Yok Bak Ben seni Biraz Kaile Aldım Sus.
5. KArsına Almısın Bari Gıcıklık Gutmesınler Sana Hayrına Hadı Bakalım Sımdı Cırpın ....
Takıo - Raiders Of Anatolia

- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
Saol serhatım teşekkürler RoA çamur atan arkadaş adınada sizden özr dilerim bizim forumdan atması nedeniyle...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
-
- Acemi Savaşçı
takio yazdı:1.Kötürüya Senı Ben Tanımam Etmem Ama Zaten Tanısam Sen Kuklacıda Oyun Oynayamazdın Oynatmazdın Dıcen kı Sen kımsın Gm mısın Dev Mısın Her ıkısıde Degılımde Su Yorum Yapan Su Forumda Herkeze Sorabılırısnkı Yaparım.
Sus sen senmi beni tanımıon sen küfür edip zıplayanı çagıran velet deilmisin
-
- Acemi Savaşçı
bi ablam vardı eşiyle oynardı 29 da bıraktılar sonra geri geldiler başka charlarla 39 olup bıraktılar 1 sene sonra msn de eklemiş bi yapılanma oluşturmuş seni sagıma ... yı soluma alıp kuklacıya girmek istiorum dedi peki dedim gelince oynatma beni ay tırstım
Hiç boş konuşmadım hiç iftira atmadım canlı şahitleri oyunda kanıtları bende kötürüya n olcam senin bu ismi unutma bak hep derdim eski düşmanlar dost olursa güçler birleşirse nolur ablamda aynı düşünceden çıkmış yola geçen başka sunucuda deneme yaptık fena olmuş
ha iftira dedigin olayların çogunun resmi gitti destege gerisi onlara kalmış resim sahte olmayınca sanırım onlar yapcagını bilir takipmi eder etmezmi orası onlara kalmış biz vazifemizi yaptık
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Selamlar,
Bu konudaki tartışmaya hiçbir RoA üyesinin cevap vermesini istemiyorum.
İyiForumlar...
Bu konudaki tartışmaya hiçbir RoA üyesinin cevap vermesini istemiyorum.
İyiForumlar...
SeLamın Aleyküm...
KaLıcxwarior
Xxxpederxxx
arkadaslar...
Ben Savacımın Yücelen Setini Sattım. ve 48 lwl Büyücm var İSMi Scafer İmzada da geciyor zATEN İSMİ
Onuda Eklermisin
Loncaya....
KaLıcxwarior
Xxxpederxxx
arkadaslar...
Ben Savacımın Yücelen Setini Sattım. ve 48 lwl Büyücm var İSMi Scafer İmzada da geciyor zATEN İSMİ
Onuda Eklermisin
Loncaya....